Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://manager.bg/%D0%B8%D0%BA%D0%B...e-se-uspokoat-
Айде родните БГ брокери развяха бялото знаме....
Щели сме да се върнем на нивата от преди пандемията
Интервю с Тихомир Тошев, Кредит Център 08.04.2008 г.
https://www.youtube.com/watch?v=YQRBSyDD5wILast edited by unimog; 23.03.2023, 17:23.
Коментар
-
https://manager.bg/%D0%B8%D0%BA%D0%B...e-se-uspokoat-
Айде родните БГ брокери развяха бялото знаме....
Щели сме да се върнем на нивата от преди пандемията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Цигани са си от НАП, преди 2 години ми звъняха за наложени платежи от еконт за смешната сума от около 2000 лева за годината. Та трябваше да си вадя разпечатка от еконт че съм дал около 5 хиляди като наложен платеж( тоест 3 хиляди повече отколкото съм получил) Иначе искаха да ме изкарат търговец по подразбиране
. Сума ти майки, които са си продавали бебешки обувки и дрешки които са малки на децата бяха пропищели от нападжиите
. Същевременно за Делян Пеевски, който едната година декларира стар опел и12 000 влог в банка, а на другата година стотици милиони от продажба на дялове в Булгартабак, или за Слави Трифонов, който не си е подал данъчна декларация въпреки, че беше задължен като председател на партия няма проблем.
- 1 like
Коментар
-
Tech consultancy giant Accenture plans to cut 19,000 jobs, or 2.5% of its workforce.
https://techcrunch.com/2023/03/23/ac...JwTqINMZleTANu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Вчера си попълвах данъчната декларация чрез ПИК и ми излезе съобщение, с което НАП ме подсещат, че имали данни за получени порични преводи от наложен платеж. Оказа се, че през 2022 бях продавал разни ненужни вещи през ОЛХ и от Еконт са предали данни на НАП за паричния превод (сумите са символични).. Та трябваше да си вадя разпечатка от еконт че съм дал около 5 хиляди като наложен платеж( тоест 3 хиляди повече отколкото съм получил) Иначе искаха да ме изкарат търговец по подразбиране
. Сума ти майки, които са си продавали бебешки обувки и дрешки които са малки на децата бяха пропищели от нападжиите
. Същевременно за Делян Пеевски, който едната година декларира стар опел и12 000 влог в банка, а на другата година стотици милиони от продажба на дялове в Булгартабак, или за Слави Трифонов, който не си е подал данъчна декларация въпреки, че беше задължен като председател на партия няма проблем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те имат данните по ЕГН кой какво е декларирал та и да си направят справка и засечка не е нужно да съобщава ако всичко е наред.
виж ако по егн се водиш при тях на минимална без други доходи или трайно безработен, а имаш в гърция имот с данъчна оценка 200+К ще ти позвънят да ти пуснат една ревизия като физическо лице.
тук една стреличка към отдаващите под наем
преди време мой познат бра големи ядове след проблем с наемател
онзи написал как колко плащал на ръка (след като се беше изнесъл и имаха спор за сметките)
и НАП-а само това чака - какви имоти имаш, а други отдаваш ли и тн. я една ревизия като частно лице и тн.
та не е само гърцията възможност да ви се натресат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЯ елате пиленца при Джеромката -
USD Initial Jobless Claims 191K 197K 192K
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те имат данните по ЕГН кой какво е декларирал та и да си направят справка и засечка не е нужно да съобщава ако всичко е наред.
виж ако по егн се водиш при тях на минимална без други доходи или трайно безработен, а имаш в гърция имот с данъчна оценка 200+К ще ти позвънят да ти пуснат една ревизия като физическо лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
НАП няма ресурс да проверява всички ,имат си един сегмент и там се целят
тук една стреличка към отдаващите под наем
преди време мой познат бра големи ядове след проблем с наемател
онзи написал как колко плащал на ръка (след като се беше изнесъл и имаха спор за сметките)
и НАП-а само това чака - какви имоти имаш, а други отдаваш ли и тн. я една ревизия като частно лице и тн.
та не е само гърцията възможност да ви се натресат.
Last edited by bertram; 23.03.2023, 15:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ти ако слушаш бекона досега да си се ушил с кредит и да купиш първия копторо-апартамент само и само, да не свършат, че брокера така му бил казал...
Естествено, че КПКОНПИ не се занимава само с държавни чиновници. Особеното е, че всички без изключение държавните служители подават ежегодно пред КПКОНПИ декларация за имущество и интереси (там се описва всичкото имущество и наличностите в банковите сметки), докато останалите граждани нямат подобно задължение да подават декларация, но това не ги имунизира срещу проверка от КПКОНПИ дори да нямат нищо общо с държавни чиновници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Никъде не пише такова нещо. В закона също.
Естествено, че КПКОНПИ не се занимава само с държавни чиновници. Особеното е, че всички без изключение държавните служители подават ежегодно пред КПКОНПИ декларация за имущество и интереси (там се описва всичкото имущество и наличностите в банковите сметки), докато останалите граждани нямат подобно задължение да подават декларация, но това не ги имунизира срещу проверка от КПКОНПИ дори да нямат нищо общо с държавни чиновници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Ще ти продадем, не се притеснявай.
Коментар
Коментар