Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеМодераторите, какво точно не разбирате от дискусията ? И със зърното е като с панелките. Българина купува надценени боклуци малко по-евтино от нормалната цена за нормални продукти и после мрънка.
Коментар
-
Къв спад бе, купих паркомясто за 15К€. Пазарена цена отпреди година. Сега просто излязоха скиците на площта за паркоместата и моето, номер 5 с идентификатор, всичко. Дават по 20К€ за същите.
Може и след няколко месеца или година да го шитна цялото с около 90% горница.Last edited by bulgarian lev; 07.04.2023, 20:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
спада е на стартовата линия, зареден и чака 2039-та
https://www.investor.bg/a/538-pazari...syalo-na-kosam Последното повишение на лихвите от Фед е висяло на косъм
Last edited by ratten; 07.04.2023, 20:45.препоръка е
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеМодераторите, какво точно не разбирате от дискусията ? И със зърното е като с панелките. Българина купува надценени боклуци малко по-евтино от нормалната цена за нормални продукти и после мрънка.
5,6 изречения по кратко и ясно.
ясно.Всички пътуваме и знаем къде какво и колко струва по света.Сега все едно аз да почна да ти разправям какво съм ял в Испания понеже съм тук,излишно е..
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Кога излизаха данните за първото тримесецие?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Кога излизаха данните за първото тримесецие?
https://www.investor.bg/a/534-novini...landiya-rastat
В Нова Зеландия зор вече виждат хората,за Нова Зеландия все пак говорим...
Пропуснатите вноски по ипотечни кредити в Нова Зеландия растатВсе повече притежатели на ипотеки в страната изпитват затруднения заради растящите разходи за жилищните си заеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ратко ,коректно е да кажеш спада е на стартовата линия,зареден и в ход.
Коментар
-
Ето дори земелците и мелничарите признават, че произвеждаме боклук, гледайте:
Защо България яде хляб от фураж
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31937045.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Е защо проблема се появи сега ? ЕС има изисквания за вноса и Украинското зърно не се внасяше свободно. Може да са го изнасяли за Китай или Африка, но фермерите в България си имаха пазар. Когато вдигнаха цената обаче, се качи и мотивацията за заобикаляне на регулациите и после е трудно зашото вече има канали, които генерират пари и тези пари генерират корупция . Доколкото знам украинско зърно може да се прекарва през БГ , но не знам дали има разрешение да се ползва.
П.С както всичко друго и зърното ни е боклук, защото гоним само високи добиви за високи печалби - мила родна картинка.Last edited by better; 07.04.2023, 19:20.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Какви пестициди? Украйна и Русия са най-големите износители на зърно от много години. Как така досега не бяха с пестициди, сега изведнъж станаха?Как така целия свят "яде" от тях, и не се оплаква само ние?
Между другото, точно това зърно е много по-добро от нашето, понеже се ползат стари сортове, а не боклуци като нашата, която на 90% е фуражна, и без яки подобрители щеше да става само за храна на животните. Не им уйдисвайте на земеделците, пръскат с абсолютно същите препарати навсякъде + тва набиват 50 кг тор на дка което е е пълна глуспост, но за печалба кво ли не правят.
Коментар
Коментар