If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може би тук сигурността е от малкото неща които са по- добре
Сигурност в БГ няма .
Няма сигурност там където цари хаос и безаконие.
Там където липсва справедливо правораздаване, а е пълно с шимпанзета, ежечастно нарушаващи всякакви правила и закони
Дайте да бъдем обективни- София е много по- зле от кой да е голям град в Европа или САЩ и като инфраструктура и като доходи и като всичко. Може би тук сигурността е от малкото неща които са по- добре. Като доходност от наеми също е по- зле София. Това е реалността и " аргументи" от типа на " защо не ходиш там" не променят реалността
дал си 2 много големи предимства
сигурност и евтини наеми
метрото също е голям +
Дайте да бъдем обективни- София е много по- зле от кой да е голям град в Европа или САЩ и като инфраструктура и като доходи и като всичко. Може би тук сигурността е от малкото неща които са по- добре. Като доходност от наеми също е по- зле София. Това е реалността и " аргументи" от типа на " защо не ходиш там" не променят реалността
В центърален Сан Франциско, тристаен - 75 кв чиста площ, завършен до ключ с паркомясто и басейн $399,000 (€370,000). €4,933 /кв.м
Средна годишна заплата $111,000 (€102,000)
Новостроящо се гето на 30 мин от София, на замазка, 75 кв.м (обща площ) - €200,000.
Средна годишна заплата €15,900
Много болка ще има за тухоглавите БГ шимпназета
Цените в БГ са пълна пародия на това което предоставя държавата като инфраструктура насреща
Само хелий и нулев фундамент
Виждате ли нагледно, как един глупав инвеститор в биткойни, си купува имот в София, в квартал, който е считал за много атрактивен, а де факто мъртъв, а човек, който цял живот се занимава с имоти, може да си купи имот в град на 400км., ама да е наясно какво купува и, че няма никога да му падне цената?
Да, оттам хФащам пътя за Вн и за 5 мин съм на Ринг мола, след още 5 мин съм излязал от СФ, а ти още стоиш на светофара на Сердика мол.
П.С за 10 мин стигам България мол и БФС за джогинг.
Сердика мол никога не ми е бил за шофиране, винаги на пешеходно за 10 минути. Бургас винаги ми е на по-малко от 3,5 часа., Варна, винаги за повече от 5 часа.
Ба си кефа, аз ако изляза точно в този миг, за 15 минути пеша, от къщата ми, ще отида до театър "София", а ти, ако излезеш пеша, ще стигнеш до околовръстното! Безценно!
Да, оттам хФащам пътя за Вн и за 5 мин съм на Ринг мола, след още 5 мин съм излязал от СФ, а ти още стоиш на светофара на Сердика мол.
П.С за 10 мин стигам България мол и БФС за джогинг.
Излизам си през чисто нов асфалт до околовръстното или бул България.
Ба си кефа, аз ако изляза точно в този миг, за 15 минути пеша, от къщата ми, ще отида до театър "София", а ти, ако излезеш пеша, ще стигнеш до околовръстното! Безценно!
Коментар