IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Така е, но сега сме в МЯУ и спад, освен това опаковането, транспорта и дистрибуцията са за моя сметка. Иначе да си държи шипките и да си прави мармалад. Оставам отворена вратата за пазарлък…
    потвърждавам.
    ластика е много опънат, демографията е фактор и икономиката скоро ще сгъне.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Какво киснеш цял ден в този форум и лъжеш шараните да се заробват с кредит и да купуват имоти с фалшиво качество ?
      Пари няма да направят по твоят начин, особено в БГ и точно в този момент! Пари се правят а акъл и топки.
      То пък в Испания не знам какви пари правят такива като тебе точно. Данъците са високи, услуги, качествена храна , наеми на прилично жилище и изобщо добър стандарт са доста трудно постижими /еле пък от някой бачкатор чужденец/. Имотите са много скъпи вече , въпреки мокрите сънища, че цените в цял свят падали …

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Обявата е за 4000 лв на тон, ако случайно не знаеш колко кг са един тон.
        Така е, но сега сме в МЯУ и спад, освен това опаковането, транспорта и дистрибуцията са за моя сметка. Иначе да си държи шипките и да си прави мармалад. Оставам отворена вратата за пазарлък…
        Last edited by два_таралежа; 17.03.2024, 13:27.

Коментар

Предложих на берджо цена за шипката 400лв/тон. Мисля че цената ми е повече от добра. https://agri.bg/agroborsa/ad/suxa-divorastyashha-sika
          Но той си трае. Не знам защо. Добре е да остави чувствата си настрани и да говорим делово и по същество.
          Обявата е за 4000 лв на тон, ако случайно не знаеш колко кг са един тон.

Коментар

• Предложих на берджо цена за шипката 400лв/тон. Мисля че цената ми е повече от добра. https://agri.bg/agroborsa/ad/suxa-divorastyashha-sika
            Но той си трае. Не знам защо. Добре е да остави чувствата си настрани и да говорим делово и по същество.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Спри да обядваш за 80€ а ги дай за по-хубава квартира. Щото и в Марбея да си, наем си требе.
              Какво киснеш цял ден в този форум и лъжеш шараните да се заробват с кредит и да купуват имоти с фалшиво качество ?
              Пари няма да направят по твоят начин, особено в БГ и точно в този момент! Пари се правят а акъл и топки.

Коментар

• Имах бая активен уикенд из София, насам-натам. Навсякъде сгради, кранове. Говорих с приятели, дето от години не искаха да купят и са купили сега на по-висока цена. Разговори за банки, кредити, цени, демография.

Послушах анализи от различни участници на пазара (въпреки, че всеки е предубеден: то имат различен поглед и информация от нас).
                После разгледах справки дето имам и е явен огромния ръст последните години и как съм извадил късмет с това, дето съм правил.

Някак си ме обвзе чувството, че бумът наистина е много назрял, и дори и с атрактивното финансиране (засега), с понижените доходности и неясното бъдеще на ценовите равнища, то аз не искам за близкото бъдеще да инвестирам повече в НИ (нещо, които преди години смятах, че не искам да спирам независимо какво ще става).

Продължавам да смятам, че покупка за живеене е удачна, заради добрите лихвени условия и многото нефинансови плюсове.

Оттеглям се от този форум за близкото бъдеще.
                Пожелавам успехи и здраве на всички, и понижители и повишители!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Спри да обядваш за 80€ а ги дай за по-хубава квартира. Щото и в Марбея да си, наем си требе.
                  Там е топло, може и на палатка, важното е добре да се храни.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

днес обядът ми беше 80евро и вечерята беше над 100. Живея в Марбея.
                    Как мислиш в децка ли съм бе?
                    Каква е тази мерзост от трибуната на мръсен и зловещ град като София да съдиш другите без да знаеш ?
                    Все едно плъх в контейнер за боклук да ми се присмива, че нямам контейнер...
                    Last edited by X_Y; 17.03.2024, 11:14.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

На брега на морето засега само 3ма в темата знам да имат имоти: Дюри, Левчо и още един тип. Гастарите могат само да мечтаят. Левчо закупи къщето миналата година сега ако пожелае може да го продаде за цена х2 (има желаещи купувачи)
                      Гастарите живеят на брега на морето ама долу на пясъка с мръсни палатки. Това мога да кажа на този понижител мечтател.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                        Обрат с имотите. Цените ще полетят

https://www.standartnews.com/biznes/...at-555110.html

Пазарът ще става все по-динамичен. Цените ще продължат да растат, макар и не толкова бързо, но до следващия март очаквам 10% увеличение.
                        Аз писах, че СЕГА цените на имотите са ВСЕ ОЩЕ евтини. Но времето за купуване е доста ограничено. Тази година купувачи ще са основно чужденци и нищо чудно увеличението да достигне 30%.

Коментар

• Обрат с имотите. Цените ще полетят

https://www.standartnews.com/biznes/...at-555110.html

​​​​​​​Пазарът ще става все по-динамичен. Цените ще продължат да растат, макар и не толкова бързо, но до следващия март очаквам 10% увеличение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                            Всички гастъри живеят на брега на морето минимум, ядат в мишелин ресторанти и киснат денонощно в тема за бг имоти
                            На брега на морето засега само 3ма в темата знам да имат имоти: Дюри, Левчо и още един тип. Гастарите могат само да мечтаят. Левчо закупи къщето миналата година сега ако пожелае може да го продаде за цена х2 (има желаещи купувачи)

Коментар

• Бердж, ако четеш темата: Предложението ми е съвсем сериозно. Предлагам ти 400лв/тон за сушени шипки. Можем да работим дългосрочно. Знаеш ми телефона ако имаш интерес. Имам склад имам и опаковъчна машина.

Коментар

• Всички гастъри живеят на брега на морето минимум, ядат в мишелин ресторанти и киснат денонощно в тема за бг имоти

Коментар

Working...
                                X