Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРатко, продавай маломерката и с парите си купи в Швеция, Франция и Италия.
На цената на апартамент в столичния "Младост" може да вземете 5 къщи в Швеция и вила във Франция
https://businessnovinite.bg/nedvizhi...ABK5_wt4On_zU#
а франсетата, те вече са мешани с мароканци и негра, но някак не ги понасям
ще купувам байхойн и после къща някъде на езеропрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Вече и потребителските почнахме да гледаме, може да отидете и до някоя заложна къща да питате също.
Явно не знаете(или не искате да кажете) как процедират банките в бг с тухло-инвеститорите.
Отива примерно някой кандидат-купувач на тухли в банката и вика - "Искам да си купя тухли в нов квартал за 120 000 евро"
Е да, ама той човекът имал пари за самоучастие само 5%...
И банкстерите любезно му казват: "Добре нашето момче, от нас да мине... можем да ти отпуснем ипотечен кредит, но само за 70% от стойността на имота... за останалите 25% ще трябва да изтеглиш и потребителски..."( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз пиша за ипотеки, варненския ми пише за потребителски! ИПОТЕКИТЕ са на тройно по-ниски мой, от преди 13г. потребителските бяха на 17% към тогава. В момента моя потребителски е на 4,2% ГПР, как е а, харесваш ли нивата? Май ти иде да се пръснеш а и да си прережеш вените от яд, какви са тия продължаващи договори за потребителски на 4,2 ГПР? Дали съществуват? Съществуваааааааат, прилично си съществуват.Бас ловя на един биткойн, стиска ли ти а???
Глупакът пише за потребителски внушава 9%,а ипотечните 4% всичко, ами преди 13г, потребителските бяха 17 бе лумпен!!!
В Англия са много по-високи лумпеняк непоръбен, държава с много-по голям бюджет.
Кой говори за ипотеки? Оня отдолу каза "лихвите в бг са най-ниски". Четете бре, четете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Последния ми ипотечен от началото на 2019 е на 2,7% и не мърда. Преди два месеца отново ми предложиха 2,7%. Купувахме апарт за сина ми но ипотеката се отложи за след 2,5 години.Аз чух от друг брокераЗ, че му дали на 0,1% през 2019 и не е мръднала. Преди 2 месеца пък му предложили пак на 0,1%.
. Минал си се здраво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И за какво ти е потребителски 41 000 за 7 години? Просто не мога да си го преддставя.
Коментар
-
Ратко, продавай маломерката и с парите си купи в Швеция, Франция и Италия.
На цената на апартамент в столичния "Младост" може да вземете 5 къщи в Швеция и вила във Франция
https://businessnovinite.bg/nedvizhi...ABK5_wt4On_zU#
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТи не си познал нито един факт.
Ами те фактите не се познават, бре!
Фактите само се КОНСТАТИРАТ!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Петърчо, получавам дежа вю, в края на всяка година очакваме срив в следващата. После сменяш ника и пак... Така ще си остареем
Чакаме оня трол да се появи да обясни защо в годината, която според него е уж с най-голямо увеличение на заплатите, има и най-голямото спадане на сделките с имоти.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Аз не боравя с обиди, аз боравя с факти!
- 1 like
Коментар
-
Ти, като си нямаш нищо, как си въобразяваш, че ти е възможно изобщо да ме обидиш? Няма как..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ейй, не се спря!!
Last edited by RUBLA; 23.11.2023, 00:28.
Коментар
-
Хахахаха, ама те потребителските са си много сносни, ... си въобразява, че лихвите били високи, представяш ли си му мизерния месечен доход на този ...?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Вече и потребителските почнахме да гледаме, може да отидете и до някоя заложна къща да питате също.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Julius_BG;n4131393]
На теб ли, ще ти обърнем внимание, Джулия, разбира се, ти си единствения преподавател, който преподава на обратно на случващото се в икономиката. Примерно, ако има инфлация, ти преподаваш, че има дефлация. Ако има дефлация, ти ще кажеш, че е точно обратното. Най-смешния и непознаващ пазара професор. Със сигурност най-съкровената ти тайна е къде точно преподаваш, иначе би бил изритан на мига, ама ти няма да си кажеш нали...нямаш тази доблест.
Коментар
Коментар