If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да това българския прУфесУр Дуум на имотите, откакто го знам проф. Краси все им пука балона. А радко му е приготвил кошница отбрани мезета и напитки. Проф. Краси нарече ВУЗ-а на кольо: “долнопробно заведение”
Да е жив и здрав, хубу, че ги е говорил тия нещица през 2020 г.
Да това българския прУфесУр Дуум на имотите, откакто го знам проф. Краси все им пука балона. А радко му е приготвил кошница отбрани мезета и напитки. Проф. Краси нарече ВУЗ-а на кольо: “долнопробно заведение”
Ми от прост народ какво очакваш ? Ествествено,че ще се зароби доживот само и само да набие дълга в безполезни тухли.В кое не сме на последно място,та и в инвестицонна култура да сме по- различни?
Ако това важи с пълна сила за теб и близкия ти кръг от познати (не вярвам да имаш приятели), не слагай всички под общ знаменател
Щом си на това мнение, защо държиш папка с нотариални актове на твое име на имоти В БЪЛГАРИЯ? Противоречиш си мегаяко!!!
По-любопитното е, защо ИТ сектора му е такъв трън в очите. При положение, че спрямо споделения от него доход, тук у форума, ние изобщо не сме в един сегмент. Странна работа.
Повдигачите тук не осъзнават, че абсолютно всичко им е набито в имоти и то в България. 100% от имуществото им. Все едно да си купил 100% ДЦК на Република Бенин - толкова диверсификация.
Щом си на това мнение, защо държиш папка с нотариални актове на твое име на имоти В БЪЛГАРИЯ? Противоречиш си мегаяко!!!
а когато числата са такива ,каквито ги даваш ти ,това е като пожарната лампа на пожарникарския камион който е извикан по сигнал и с мръсна газ тръгва към пожара .
Пожарната докато дойде ние (пак) ще сме намазали филията.
Не, коновете не ме интересуват, а къщата е купена за нас, че станахме много народ и предишната започна да ни отеснява. Много съм доволна вече две години се ползва и всички се разширихме
Повдигачите тук не осъзнават, че абсолютно всичко им е набито в имоти и то в България. 100% от имуществото им. Все едно да си купил 100% ДЦК на Република Бенин - толкова диверсификация.
Ми от прост народ какво очакваш ? Ествествено,че ще се зароби доживот само и само да набие дълга в безполезни тухли.В кое не сме на последно място,та и в инвестицонна култура да сме по- различни?
Коментар