Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Смешен прУфесоре, оставащата ми главница е в размер на 50% от оставащия ми кредит. Депозита ми през януари 24'та включая ВСК, е в размер на 90% от оставащата ми главница от тези оставащи 50 % по кредита. Тоест, аз кредит фактически нямам, но си оставам собственик, на половин къща в София, апартамент в София, магазин в София, къща в Радомир, вила в радомирско и апартамент в Бургас. Sorry!
Когато си в реална компания, пак ли всеки път декламираш притежаваните от теб имоти?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кво става а? Какво ще коментираш? Има ли какво да коментираш или си се напълно ошашавил, а ?какво да коментирам!
Очевидно някой е почнал сам да си приказва! Че и по два пъти ме цитирахахаха
Личи си кой е ошашавения!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениебайРО
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеУсещаш ли го, усещаш ли го ...?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениебайРОБ като иде в банката да пита: Ще има ли черен петък? - и те му казват:
- Ще има!
Ако до четвъртък не си платиш вноската!
пп
Това се казва магия!
Банката им дига лихвата - те щастливи!Last edited by Bailor; 03.12.2023, 20:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Жонка, поддръжката на сървърното, не е баш като това за което иде реч, ама нищо. Но това ти го прощавам, понеже виждам, че си радетел за справедливост...а бе направо си комунист по душа.И аз съм такъв, ама пуст пазар казва, че за кадърни ДС-та, могат да се строят четиристайни с асансьори, а за нас - не може.
Нищо де, още малко като закъсате за бюджета, току-виж се появи още един контрактор, който има да взима от бюрото по труда. Тогава на спряното кранче и отвън, и отвътре ще ви гледам сеира.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Точно така, обиждам ви съвсем открито, просто защото сте некадърници и съм убеден в правотата си и защото съм в бранша от дълго време. Има 100-200 човека ставащи. Това е целият смешен БГ пазар на ИТ кадри. Останалото - боклук. Както имаше търсене и компаниите бяха принудени да назначават сульо и пульо (защото бяха подлъгани да инвестират в тази абсурдна дестинация БГ), така нещата обаче се обръщат на 180 градуса. Всичко се изнася от БГ, а инвестициите секват. Сами отрязахте клона, на който седите. Липсват ви едни 50 години еволюция, за да можете да се мерите с големите. Няма как да ги прескочите.
Жонка, поддръжката на сървърното, не е баш като това за което иде реч, ама нищо. Но това ти го прощавам, понеже виждам, че си радетел за справедливост...а бе направо си комунист по душа.И аз съм такъв, ама пуст пазар казва, че за кадърни ДС-та, могат да се строят четиристайни с асансьори, а за нас - не може.
Нищо де, още малко като закъсате за бюджета, току-виж се появи още един контрактор, който има да взима от бюрото по труда. Тогава на спряното кранче и отвън, и отвътре ще ви гледам сеира.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
опитваш се да ми хвалиш немските хайтита?
Чеп за зеле не става от тях. Само в Америка има IT. Всичко друго е цъкач, безмозъчен кликач.
Я кажи немците колко медала спечелиха на последната олимпиада по математика щот нашите деца спечелиха 18 .... И само китайци са пред нас
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениебайРОБ като иде в банката да пита: Ще има ли черен петък? - и те му казват:
- Ще има!
пп
Това се казва магия!
Банката им дига лихвата - те щастливи!
https://fakti.bg/bulgaria/836517-lev...-doide-krizata
Левон Хампарцумян: Да не се паникьосваме и да си посипваме главата с пепел, аман-заман дойде кризата...
Хампарцумян не вижда проблем в това, но има предпоставки за корекция на пазара през 2024 година. В България, основно говорим за пазара на недвижими имоти в София и няколко големи града, като останалото е друга опера, където не се случват някакви драми и няма опасност да се случат.
Ваш Левонката...
Коментар
-
- Ще има!
пп
Това се казва магия!
Защо някои посягат към чашката ,а други лъжат та лъжат ,с цел сами да си повярват в лъжите?
Това е защитна реакция на мозъка.Също както затворниците всички до един си вглъбяват ,че са невинни и след известно време наистина го вярват !
Коментар
-
- Ще има!
пп
Това се казва магия!
Известни дезинформационни прУфесУри в България:
ПрУфесУр1. Краси
ПрУфесУр 2. Юли
Имам вече начини да разбера къде преподаваш, само да науча, какви лекции ще изнеса, и в Непал няма да ти е комфортно да се скриеш от гнева на студенти.Last edited by Bailor; 03.12.2023, 19:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
байРОБ като иде в банката да пита: Ще има ли черен петък? - и те му казват:
- Ще има!
пп
Това се казва магия!
https://iili.io/JI5aPQS.pngLast edited by Julius_BG; 06.12.2023, 09:02.
Коментар
Коментар