Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на всяка криза трябва да се гледа като на възможност
иначе, когато стадото тича в тръст в една посока - възможностите са ограничени
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Гледайте позитивно в новата година и запомнете- няма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция. А това за " падането на борда" преди да сме приели еврото даже няма да го коментирам
иначе, когато стадото тича в тръст в една посока - възможностите са ограниченитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
евго евго пак ще си умреш от глад.
АКО НЕ МЕ БЯХА ВЪЗПИТАЛИ РОДИТЕЛИТЕ МИ УЧИТЕЛИ ЧЕ ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА са най-висшата човешка ценност щях да съм усвоител на фондове/грантове - ака измамник. Пробвах се ама не ставам, трябва да се преборя със съвестта, ака себе си. Вече не се и опитвам - кауза пердута
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Браво. И аз ако сега трябва да следвам, бих станал лекар - детски лекар, акушер гинеколог, кардиолог или зъботехник.
А за миналата година имаш ли някакви приходи от отдаване на морския имот?
АКО НЕ МЕ БЯХА ВЪЗПИТАЛИ РОДИТЕЛИТЕ МИ УЧИТЕЛИ ЧЕ ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА са най-висшата човешка ценност щях да съм усвоител на фондове/грантове - ака измамник. Пробвах се ама не ставам, трябва да се преборя със съвестта, ака себе си. Вече не се и опитвам - кауза пердутаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеняма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция.
Страшно нещо идва с магнитут между 1929 и 2008.
Поводи за опитмизъм през 2025 няма.Сега да се купуват пък имоти е пълно безумие и доброволно финансово самоубииство.Показах долното на едно неадекватно повишителче вчера, Николайчо,той изобщо няма идея какво е това,пък си мисли,че с 2 ипотечки е надхитрил евреите и банките.За съжаление подобно ниско ниво царува масово сред БГ банкороба
Last edited by danetha; 07.01.2025, 08:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеСпите ли? Балона се пука след месец! Лихви,кредити на горе яко +3% минимум. Борда е по гръб. Новото начало идва
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеТи още на 2024ли си ,че да сменям ника
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
А ако ще пада борда, защо банките продължават да наливат кредити в лева? Какво лева ще поскъпня спрямо еврото ли?
И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сменяй ника с нещо си и 2025 накрая
догодина - пак
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеКолелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.
догодина - пак
препоръка е
Коментар
-
Евго, щом са толкова зле е въпрос на време някой като се гътне да тръгнат да продават. Тогава самите те ще те търсят да ги оправяте тия неща. А може и цената им да е доста по-ниска, защото никой по принцип няма да иска да купи такъв имот. Тогава ти и твоята рода ще си го купите и всички проблеми ще ви бъдат решени дори на подпазарна цена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеКолелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.
И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеСпите ли? Балона се пука след месец! Лихви,кредити на горе яко +3% минимум. Борда е по гръб. Новото начало идва
- 1 like
Коментар
Коментар