If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До момента са изпратени над 1200 уведомления за нарушение на забраната за навлизане на автомобили в зоната на малкия ринг. Никой от уведомените граждани не е нарушавал след това забраната, съобщават от общината. От въвеждането на нискоемисионната зона на 1 декември до момента, броят на нарушителите е спаднал двойно и към момента те са около 2000 на ден. Това е и десет пъти спад в броя на навлизащите в центъра на София най-замърсяващи коли от 1 и 2 екогрупа спрямо периода преди въвеждането на мярката.
Да ти кажа, че майка ми не се интересува от имоти и е над нещата, интересува се от дрехи и домашни потреби,
Преценил съм, че няма смисъл да им изкупувам стаята на високи цени. Те са доста неорганизирани. За 27 г. (откакто почина техният дядо) не могат да си ремонтират и стегнат няколко стаи. В региона има доста имоти за продажба. Ако решим, ще купим някоя виличка или апартамент за рентване. Обаче няма да е печеличша инвестиция, има много хотели в региона и потокът от туристи не е голям. До нас има хубава вила с басейн и не се пълни на 100%.
Евгоооо, ти пак не разбра какво ти каза Селена.
Смени начина на мислене.
Които нямаме кредити ни очаква земетръс, бомба, коклюш или червен вятър, нали. Накавръка даже почна да заплашва с убийства по едно време.
Кредитът не е лошо нещо, особено в началото на кредитна експанзия и в началото на имотен бум.
От заплата и от наеми ще се изплати. Аз съм ползвал ипотечен кредит за 10 г и го изплатих с лекота. Обаче работех и допълнителна работа.
Който е взел кредит в края на 80-те години, не е сбъркал. В началото на 90-те (1991-1992 г.) имаше голяма инфлация и хората си ги изплатиха с 1 заплата. Още по-голяма инфлация имаше в периода 1996 -1997 г. и имаше много кредитни милионери.
Коментар