Първоначално изпратено от Sranimir2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
А ако ще пада борда, защо банките продължават да наливат кредити в лева? Какво лева ще поскъпня спрямо еврото ли?
И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сменяй ника с нещо си и 2025 накрая
догодина - пак
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеКолелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.
догодина - пак
препоръка е
Коментар
� -
Евго, щом са толкова зле е въпрос на време някой като се гътне да тръгнат да продават. Тогава самите те ще те търсят да ги оправяте тия неща. А може и цената им да е доста по-ниска, защото никой по принцип няма да иска да купи такъв имот. Тогава ти и твоята рода ще си го купите и всички проблеми ще ви бъдат решени дори на подпазарна цена.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеКолелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.
И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеСпите ли? Балона се пука след месец! Лихви,кредити на горе яко +3% минимум. Борда е по гръб. Новото начало идва
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Браво. И аз ако сега трябва да следвам, бих станал лекар - детски лекар, акушер гинеколог, кардиолог или зъботехник.
А за миналата година имаш ли някакви приходи от отдаване на морския имот?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Щом фигурира друго, новата постройка е незаконна.След като минеш процедурата тя ще бъде въведена в кадастъра.
След удост. за търпимост тази постройка ще можете да я продавате и няма да подлежи на (евентуално) бутане вече.Но не може да и правиш подобрения,или поне не лесно.
Ако не си извадите такова удостоверение,нот.сделки с тази постройка не могат да се осъществяват,няма да ти издадат раз. за строеж ако искаш да строиш в двора , могат да ви наложат глоби,и в краен вариант да бъде премахната за ваша сметка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗащото в момента на скицата в Кадастръа фигурира селскостопанска постройка.
След удост. за търпимост тази постройка ще можете да я продавате и няма да подлежи на (евентуално) бутане вече.Но не може да и правиш подобрения,или поне не лесно.
Ако не си извадите такова удостоверение,нот.сделки с тази постройка не могат да се осъществяват,няма да ти издадат раз. за строеж ако искаш да строиш в двора , могат да ви наложат глоби,и в краен вариант да бъде премахната за ваша сметкаLast edited by danetha; 06.01.2025, 14:43.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, но вече в новия нотариален акт е с новите параметри,, както си е, с реални площ и застрояване, даже барбекюто фигурира, макар че не е задължително. С нови скици. Не както беше в стария на англичанина - описана 38 кв м площ, както е на всички вили от соца още. Това са им давали и това е писано. То това е документа който се издава, акт за Търпимост - край, оттук нататък никой не може да ти каже копче. Нема по-законна къща от моята в момента. Собственост и на двора, а не обшински, и всичко застроено фигурира в нотариалния акт. През констативен протокол се минава.
Браво. И аз ако сега трябва да следвам, бих станал лекар - детски лекар, акушер гинеколог, кардиолог или зъботехник.
А за миналата година имаш ли някакви приходи от отдаване на морския имот?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
значи имота ти е с търпимост... при толкова дадени пари ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ти май изобщо не слушаш какво ти говорят
За да започнеш такава процедура на гишето ще ти искат нотариално заверено съгласие от всички съсобственици.Ако го нямаш шута в гъза и никаква процедура няма да започне.И бъркаш узаконяване и удостоверение за търпимост.Имат различия двете
А доктора ти говори умни приказки в момента
Коментар
�
Коментар