IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Гледайте позитивно в новата година и запомнете- няма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция. А това за " падането на борда" преди да сме приели еврото даже няма да го коментирам
    на всяка криза трябва да се гледа като на възможност
    иначе, когато стадото тича в тръст в една посока - възможностите са ограничени
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

евго евго пак ще си умреш от глад.
      АКО НЕ МЕ БЯХА ВЪЗПИТАЛИ РОДИТЕЛИТЕ МИ УЧИТЕЛИ ЧЕ ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА са най-висшата човешка ценност щях да съм усвоител на фондове/грантове - ака измамник. Пробвах се ама не ставам, трябва да се преборя със съвестта, ака себе си. Вече не се и опитвам - кауза пердута
      Да де ама си жив и не си в затвора и вечер спиш, щото последният “усвоител” дето се опитваше чак в испанско да ме преметне - сега е при св. Петър

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Браво. И аз ако сега трябва да следвам, бих станал лекар - детски лекар, акушер гинеколог, кардиолог или зъботехник.

А за миналата година имаш ли някакви приходи от отдаване на морския имот?
        евго евго пак ще си умреш от глад.
        АКО НЕ МЕ БЯХА ВЪЗПИТАЛИ РОДИТЕЛИТЕ МИ УЧИТЕЛИ ЧЕ ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА са най-висшата човешка ценност щях да съм усвоител на фондове/грантове - ака измамник. Пробвах се ама не ставам, трябва да се преборя със съвестта, ака себе си. Вече не се и опитвам - кауза пердута
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
          няма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция.
          Ами те са точно на прага на нещо огромно.Свалят лихвите,а бондовете растат.
          Страшно нещо идва с магнитут между 1929 и 2008.
          Поводи за опитмизъм през 2025 няма.Сега да се купуват пък имоти е пълно безумие и доброволно финансово самоубииство.Показах долното на едно неадекватно повишителче вчера, Николайчо,той изобщо няма идея какво е това ,пък си мисли,че с 2 ипотечки е надхитрил евреите и банките.За съжаление подобно ниско ниво царува масово сред БГ банкороба

Last edited by danetha; 07.01.2025, 08:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
            Спите ли? Балона се пука след месец! Лихви,кредити на горе яко +3% минимум. Борда е по гръб. Новото начало идва
            Гледайте позитивно в новата година и запомнете- няма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция. А това за " падането на борда" преди да сме приели еврото даже няма да го коментирам

Коментар

Ти още на 2024ли си ,че да сменям ника
              Той интелектуално и технически е в 1980 още

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

А ако ще пада борда, защо банките продължават да наливат кредити в лева? Какво лева ще поскъпня спрямо еврото ли?

И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
                Вече и телефоните оператори пишат и приравняват лев ,евро. Като се бъгне лева сумата срещу еврото ще е повече и така с банките и кредитите. Повече лева да покриеш разликата до еврото. Сега разбра ли ме или не ти се вярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сменяй ника с нещо си и 2025 накрая
                  догодина - пак
                  Ти още на 2024ли си ,че да сменям ника

Коментар

Колелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.
                    сменяй ника с нещо си и 2025 накрая
                    догодина - пак
                    препоръка е

Коментар

• Евго, щом са толкова зле е въпрос на време някой като се гътне да тръгнат да продават. Тогава самите те ще те търсят да ги оправяте тия неща. А може и цената им да е доста по-ниска, защото никой по принцип няма да иска да купи такъв имот. Тогава ти и твоята рода ще си го купите и всички проблеми ще ви бъдат решени дори на подпазарна цена.

Коментар

Колелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.
                        А ако ще пада борда, защо банките продължават да наливат кредити в лева? Какво лева ще поскъпня спрямо еврото ли?

И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...

Коментар

• Колелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.

Коментар

Спите ли? Балона се пука след месец! Лихви,кредити на горе яко +3% минимум. Борда е по гръб. Новото начало идва
                            Как стигна до това заключение? Не ми се вярва, камо ли да се случи до месец!

Коментар

• Спите ли? Балона се пука след месец! Лихви,кредити на горе яко +3% минимум. Борда е по гръб. Новото начало идва

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Браво. И аз ако сега трябва да следвам, бих станал лекар - детски лекар, акушер гинеколог, кардиолог или зъботехник.

А за миналата година имаш ли някакви приходи от отдаване на морския имот?
                                Имам. Отдавал съм го само на препоръчани хора, не съм го обявявал даже. Общо само около 20 дни. Ако реша ще избия рибата. От сега са си го заплюли за лятото същите които идваха.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

X