Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Оглеждам се аз в района, искам да се местя до роднините, ама ми е малко под квадратурата спрямо парите. Та Диск, да се помайтапя малко, въпроса ми е, има ли в апартамента място за сушилня или не, защото с този простир на балкона ми е странно и отпада от томболата ако няма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тя темата падна жертва (погрешка) заради сещаш се кой клонинг, но като гледам достойно творите да запълните новата с 3000 страници глупости в страни от имотите.
аз съм готов да ви срещна с кавръчето и ще дам едно шише 4 рози на този, който има достойство да дойде.
за по-сигурно ще купя 2 шишета - ако дойдете и двамта всеки си взима по едно шише и ако иска сяда и пие.
ако дойде само единия прибира и на другия шишето.
някой делничен ден може да заповядате в офиса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
айде звънни пак на Мариян че време пак изтрие темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Хах, каква ирония...Апартамента сега го виждам на обява, но съм бил в него на няколко пъти. Че и обзавеждане съм избирал за него... Идеята беше да се пусне за 250 ама явно брокерчето е натиснало цената до малко по -"разумните" 220...
Коментар
-
айде звънни пак на Мариян че време пак изтрие темата
аз съм готов да ви срещна с кавръчето и ще дам едно шише 4 рози на този, който има достойство да дойде.
за по-сигурно ще купя 2 шишета - ако дойдете и двамта всеки си взима по едно шише и ако иска сяда и пие.
ако дойде само единия прибира и на другия шишето.
някой делничен ден може да заповядате в офиса.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеСамо да припомня на модераторите - Ако изтриете заплахата на Кавръков за отнемане на живот е укриване на веществени доказателства
Така че помислете си преди да я изтриете
Не слагането на БАН на Кавръков означава че вие подкрепяте неговите действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеайде лягайте, че се излагате всички днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Хах, каква ирония...Апартамента сега го виждам на обява, но съм бил в него на няколко пъти. Че и обзавеждане съм избирал за него... Идеята беше да се пусне за 250 ама явно брокерчето е натиснало цената до малко по -"разумните" 220...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ето единствената (официална) обява за там на апартамент с по-нормална квадратура (бях и преди я пускал тук). Цената естествено е абсурдна, но поне е ориентировъчна за тенденциите там. Аз лично се целя в сградите, които се виждат на снимка 13, защото са адски добре изпипани и не са строени за случайни хора. Ако ще е ново строителство, това е сред най-доброто, което може да се намери в цяла София, нищо че е от 2009 година.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6d8kcf&f1=1
Коментар
-
ратко, имало е акт, дължиш ми 8 рози
@джони, дати поне имаше ли? Какво ти пречеше да го качиш още лятото? Нещо май пак послъгваш?
Лятото съм имал други ангажименти и не съм имал възможност и/или желание да се разправям с това.
Впрочем пак казвам, че не ми пука кой ми вярва и кой не. С Лорда се разбрахме човешки да не се нападаме един-друг и да не си гледаме в кошницата. С теб се надявам на подобно отношение - без лични заяждания и нападки оттук нататък.
Коментар
Коментар