Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това, което искам да ти кажа, че съсобствени имоти не са имоти по смисъла, който влагаш в тях..
та ако искаш да си смяташ цифрите - гледай да си оправиш собствеността
инак си само със сметките и портфейла с високоликвидни акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз исках съвсем друго да кажа. 67 000 лева съм във високо ликвидни активи, което е 50% от недвижимостите ми в Радомир. С което съвсем не искам да кажа, че искам да се разделям с даден имот, това е изключено
та ако искаш да си смяташ цифрите - гледай да си оправиш собствеността
инак си само със сметките и портфейла с високоликвидни акции
Last edited by bertram; 05.01.2025, 23:18.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
еми изплати на брат ти 1/2 от наследствената ви къща и си готов
после направи един хубав ремонт и се радвай на имота..кавото и да значи това за теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСтрахотна диверсификация! Постигнах във високо ликвидни активи 50% от цена на къща в Радомир, която е 67 000€. Само да отбележа, че син счупи носа на майка си, защото не му дала 100 000лв. за да си купи апарт в София!!!!! Чепинци е на 10км. от София!!!!?
после направи един хубав ремонт и се радвай на имота..кавото и да значи това за тебтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
При този пазар това е почти невъзможно, сигурно е следвал прогнозите на danetha
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
При този пазар това е почти невъзможно, сигурно е следвал прогнозите на danethaАз го предупредих ,ама не слушат младите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеПри този пазар това е почти невъзможно, сигурно е следвал прогнозите на danethaLast edited by X_Y; 05.01.2025, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Резултат от капиталистическото съревнование за 2024 година.Кавръков минус 15,89% ,Радев плюс 28,81%
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеЩото нулите могат да се печатат форевър.
А и не печатат.Имаше един незапознат като теб Шестака.При нас се движат още по инерция,но изтръпването ще е силно
https://pbs.twimg.com/media/GfPDOBEW...name=4096x4096
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Точно ДОК.Почваш и ти да загряваш.
Имотите не поскъпват ,просто се опитват да догонят инфлацията,но са много назад.Още от Кокорчо е така,но той ни бастиса най-много.
Имотите са инвестицията дала най-малко,а ще вземе най-много в предстоящия краш
Ако някой си мисли ,че без резет ще се разминем,го чакат тежки дни
Това едно и друго - забеляза ли как веднага върнаха всичкото мързеливо работник по офисите? Няма “не мога”, няма “недей”, няма “хоум офис”.
Що така стана? Щото всички са сериозно в тухли и никой няма интерес от клатене на системата.
Пък ти си мечтай за “краш”. И чакай да видиш като встъпи в длъжност падишах-императорът, който принципно си е класик и адепт на материалните активи дали ще видиш краш през крив макарон, широкоинчов или прочее нещица
Специално за бг - същата работа, но със забавяне около 2-3 години от ядрото. Марж между бвп и дълг смешен на фона на статистиката в ЕС.
Какъв “краш” кви пет лева?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКви цени ще падат не ми е ясно. Всичко отива нагоре. Отпада 9% данък на ресторантьорите, пак става 20%, никой нема да си мръдне пръста. Акцизи нагоре, хляба с 40 ст нагоре, хотели и нощувки нагоре.
Имотите не поскъпват ,просто се опитват да догонят инфлацията,но са много назад.Още от Кокорчо е така,но той ни бастиса най-много.
Имотите са инвестицията дала най-малко,а ще вземе най-много в предстоящия краш
Ако някой си мисли ,че без резет ще се разминем,го чакат тежки дни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеИзостават но наваксват , да каже 50% ръст за 3г. Ех Кольо дали купи?!Или минимум удвои парите от ДЦК
Аз смятам,че е много назад!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И чакаме да стане сложно ( каквото и да означава това!) Репертоарът на изпечените шарлатани....използват думи с абстрактно значение
Аз не знам да си чакал е по-скоро състояние на лишен от представи и здрава мисъл лузър, който не приема фактите отколкото инвеститорска или за лична цел покупка стратегия. Чакал, ама изостанал пес с вой в нищото, отколкото печеливш стратег.
Шенген, ЕЗ иде, банки тъпкани с пари печатани с години...кви цени ще падат, ше им падат банските още преди да са скочили в басейна.Last edited by bulgarian lev; 05.01.2025, 01:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар