IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

При този пазар това е почти невъзможно, сигурно е следвал прогнозите на danetha
    Уцелил е куца акция.Аз го предупредих ,ама не слушат младите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
      Ако беше следвал моите ,щеше да е над 300% само в криптото
      Last edited by X_Y; 05.01.2025, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Резултат от капиталистическото съревнование за 2024 година.Кавръков минус 15,89% ,Радев плюс 28,81%

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
          Щото нулите могат да се печатат форевър.
          Няма такова нещо
          А и не печатат.Имаше един незапознат като теб Шестака.При нас се движат още по инерция,но изтръпването ще е силно

https://pbs.twimg.com/media/GfPDOBEW...name=4096x4096

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Точно ДОК.Почваш и ти да загряваш.
            Имотите не поскъпват ,просто се опитват да догонят инфлацията,но са много назад.Още от Кокорчо е така,но той ни бастиса най-много.
            Имотите са инвестицията дала най-малко,а ще вземе най-много в предстоящия краш
            Ако някой си мисли ,че без резет ще се разминем,го чакат тежки дни
            Кога? Щото нулите могат да се печатат форевър.

Това едно и друго - забеляза ли как веднага върнаха всичкото мързеливо работник по офисите? Няма “не мога”, няма “недей”, няма “хоум офис”.

Що така стана? Щото всички са сериозно в тухли и никой няма интерес от клатене на системата.

Пък ти си мечтай за “краш”. И чакай да видиш като встъпи в длъжност падишах-императорът, който принципно си е класик и адепт на материалните активи дали ще видиш краш през крив макарон, широкоинчов или прочее нещица

Специално за бг - същата работа, но със забавяне около 2-3 години от ядрото. Марж между бвп и дълг смешен на фона на статистиката в ЕС.

Какъв “краш” кви пет лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Кви цени ще падат не ми е ясно. Всичко отива нагоре. Отпада 9% данък на ресторантьорите, пак става 20%, никой нема да си мръдне пръста. Акцизи нагоре, хляба с 40 ст нагоре, хотели и нощувки нагоре.
              Точно ДОК.Почваш и ти да загряваш.
              Имотите не поскъпват ,просто се опитват да догонят инфлацията,но са много назад.Още от Кокорчо е така,но той ни бастиса най-много.
              Имотите са инвестицията дала най-малко,а ще вземе най-много в предстоящия краш
              Ако някой си мисли ,че без резет ще се разминем,го чакат тежки дни

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
                Изостават но наваксват , да каже 50% ръст за 3г. Ех Кольо дали купи?! Или минимум удвои парите от ДЦК Аз смятам,че е много назад!!!
                Резултат от капиталистическото съревнование за 2024 година.Кавръков минус 15,89% ,Радев плюс 28,81%

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И чакаме да стане сложно ( каквото и да означава това!) Репертоарът на изпечените шарлатани....използват думи с абстрактно значение
                  Кви цени ще падат не ми е ясно. Всичко отива нагоре. Отпада 9% данък на ресторантьорите, пак става 20%, никой нема да си мръдне пръста. Акцизи нагоре, хляба с 40 ст нагоре, хотели и нощувки нагоре. 375$ достигна цената на нощувка по Нова година в карето на Докторска в частни апарти на хотелски начала. Ще се завие свят на всички с предстоящия летен сезон. А на Банско бяха ли да видят тъпканицата по ски влека и цените по хотелите.
                  Аз не знам да си чакал е по-скоро състояние на лишен от представи и здрава мисъл лузър, който не приема фактите отколкото инвеститорска или за лична цел покупка стратегия. Чакал, ама изостанал пес с вой в нищото, отколкото печеливш стратег.
                  Шенген, ЕЗ иде, банки тъпкани с пари печатани с години...кви цени ще падат, ше им падат банските още преди да са скочили в басейна.
                  Last edited by bulgarian lev; 05.01.2025, 01:34.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Когато пиша тези неща се основавам на голямата си практика, да не кажа огромна, в тази материя.
                    Не казвам, че не съм се сблъсквала с трудности. В Чужденеция / хълмиста Добруджа/ войни се водят за всеки един декар земя. Част от имоти ми са там. Знам как се доказва наследство и как се пазарува в тази част на китната ни татковина. Нещо общо с други хабитати. Както и да е.
                    В случая с Евго мисля, че не е попаднал на подходящите хора като купувачи. Я, да имаха интерес Октоподите в това землище, щеше са види каката дали лозето се продава, заедно с целият масив, или не.
                    Наздраве!
                    Аз все пак имам опит с оправянето на заплетени казуси.

Лозето не е лошо (младо лозе на 22 г.) и някой ще го купи на местна почва.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

наемите изостават спрямо цените на които се продават/купуват НИ и това е поради една основна причина - няма достатъчно хора (демография)

примерно ако аз и ти направим хотели в някоя локация и печелим добре - това не означава, че още 100 човека като направят и те хотели ще печелят и те добре. Да може да направят - това се случва в момента с имотите. строи се и се продава , но това не значи, че могат да 'направят' толкова наематели/ползватели.

Изостават но наваксват , да каже 50% ръст за 3г. Ех Кольо дали купи?! Или минимум удвои парите от ДЦК Аз смятам,че е много назад!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Когато пиша тези неща се основавам на голямата си практика, да не кажа огромна, в тази материя.
                        Не казвам, че не съм се сблъсквала с трудности. В Чужденеция / хълмиста Добруджа/ войни се водят за всеки един декар земя. Част от имоти ми са там. Знам как се доказва наследство и как се пазарува в тази част на китната ни татковина. Нещо общо с други хабитати. Както и да е.
                        В случая с Евго мисля, че не е попаднал на подходящите хора като купувачи. Я, да имаха интерес Октоподите в това землище, щеше са види каката дали лозето се продава, заедно с целият масив, или не.
                        Наздраве!
                        За човек с опит, като твоя, подобен казус изглежда лесен, но за човек, който не е навътре с материята ситуацията е трудна и ако парите са малко няма голям мотив да се занимава.
                        Ти жена ли си и защо всеки път завършваш с наздраве?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

На теория звучи лесно, но на практика не е.
                          За някакви къси пари не си струва разправията да си късаш нервите със справедливия български съд.
                          Наскоро имах подобен проблем с една апетитна наследствена земя, която някакъв местен тарикат си я беше припознал и имаше изваден нот. акт на база обстоятелствена проверка... Е, почти стигнахме до съд, но като му подсказах, какво може да се навлече се оправихме доброволно, но това на мен ми костваше разговори с колеги от съответните ведомства и сега им дължа услуга.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                            Къде в Европа цените на жилищата ще нараснат най-много през 2025 г.?

Цените на жилищата в света ще нарастват през следващите две години, прогнозира рейтинговата агенция Fitch Ratings, цитирана от Euronews.

Май ошти ши упъвъми ластика
                            И чакаме да стане сложно ( каквото и да означава това!) Репертоарът на изпечените шарлатани....използват думи с абстрактно значение

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              e, KAK!?
                              нали бъртрам съветвашве накавръчко
                              Присмял се Хърбел на Щърбел
                              А кой си продаде колибата 2021 и пое Шарлатанската инфлация ?

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
                                Хора, лозе за 8к е с рента от 100-150лв. на година. Това е и драмата, че горивото, времето и разправията не си струват. За това и никой не иска да го купи, защото трябва да се ходи на място. И на кого ще пратиш нотариална покана? Нали трябва, човек, личност, адрес, организация. Искам да видя как се връчва покана в някое диво село пълно с цигани нейде из трънаците. За всеки друг тази разправия не би си струвала парите и времето и заради това никой не иска да го купи. В случая обаче на Евго си е наследство и тук не става въпрос вече за пари, така че си заслужава усилието, защото след 10г. някой ще вземе по давност това което нашите роднини са придобили с кръв и пот. Род, родина, човек.
                                Точно така. Аз изгубих няколко години (не че съм имал време де с моята професия) за няколко стотин лева да се занимавам с едни които се покриха и оставиха някаква секретарка в едно село Румянцево на пътя Плевен- София да вдига тела когато поиска и да каже че собствениците на фирмата която обработва земята имат дела и са по София и не се вясват. Имам земя в с. Беленци Луковитска околия от прадядо ми и сме една купчина наследници, а само малка част се обработва, другото са гори (отдавна изсечени от кафявите обитатели на селото). Слава богу 2024 се смениха собствениците и вече имаме договор и първа рента от 400 лв на калпак. Но задвижвам нещата това да се продаде, нито ще се оправим, нито имаме време за разправии с общи земи и некакви си полулегални феодали. Виж която земя си е само моя си е моя и там няма лабаво. Там си вземам по 100 лв, а в Шуменско където купих през 2021 по 60 лв на дка.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X