свобода на словото!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Нищо не може да ме учуди. Те брокерезите имат много време за губене.
Обаче защо защо губят времето и на продавача?!
Не че ми е жал за продавача...той сам си е послал така и на това ще легне:-)
май е понадул цената и кандидат купувачите
си ги представя като брокери под прикритиепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокеразЕ, така и така нямате работа, предлагам да промвните всичките ми мнения, така само с едно не хФаща дикиш.
Между другото, в момента продавам старото си жилище и биткон. Напишете, че купувам на връО.
влизат и променат мненията на хората отпреди няколко години
хакват ин ги нещо форумите
не знам и аз какво правят
но и модерацията им съдейства
и пише, че проблеми и хакове нямало
ади, де!??препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСкоро чух за друг номер на брокерзите.
На огледите докарвали свои колеги (които представят, като клиенти). Мнимите клиенти искали 20-30% отстъпка, така след няколко посещения, брокераза викал на продавача " ето 10 клиента ти докарах, повече не дават, продай сега, щото идва срив".... комисиона обаче на високата цена....
Обаче защо защо губят времето и на продавача?!
Не че ми е жал за продавача...той сам си е послал така и на това ще легне:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Разбира се, че без брокерази. Сега ще пусна един за продажба, като ще използвам твоя трик - с нова сим карта. Благодаря, че ни светна.
Взимаш една вършиш работа и после я изхвърлящ.
Впрочем може да не я изхвърляш. Тя е валидна 1 година. След 1 год ако искаш я зареждаш пак за 5 лв.
Аз така правя. Иначе рискуваш на личният телефон да получиш терор от брокерези.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Скоро чух за друг номер на брокерзите.
На огледите докарвали свои колеги (които представят, като клиенти). Мнимите клиенти искали 20-30% отстъпка, така след няколко посещения, брокераза викал на продавача " ето 10 клиента ти докарах, повече не дават, продай сега, щото идва срив".... комисиона обаче на високата цена....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Благодаря.
109 не е върха, има още нагоре....
Коментар
-
Ей, мелеонере, кото купувате и продавате помнете какво лъжете , после да няма пак форума е хакнат, да дойдат ГДОБОБ
Човек, който не знае абревиатурите на институциите в държават и се излага като последния цървулLast edited by Minaiivan; 30.01.2025, 12:30.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеП.П. поздрвления за уцелването на върха от 109К на коня.
109 не е върха, има още нагоре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеБетерчо, сега кажи, че си купувал имота без брокерези и хептем ще те намразят ;-)
Сигурно вече смятат пропуснати ползи.
Как е възможно да има такива хора....да не ползват брокери. та те са толкова ценни и без паразит сделка не става.
Мен затова ме мразят. Щото купувам и отдавам без паразити.
П.П. поздрвления за уцелването на върха от 109К на коня.Last edited by better; 30.01.2025, 12:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеБетерчо, сега кажи, че си купувал имота без брокерези и хептем ще те намразят ;-)
Как е възможно да има такива хора....да не ползват брокери. та те са толкова ценни и без паразит сделка не става.
П.П. поздрвления за уцелването на върха от 109К на коня.
Все пак има ползва от тях. Могат да ти доведат чужденец за труднопродаваем имот. Така ни беше третата продажба на провинциален имот.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бетерчо, сега кажи, че си купувал имота без брокерези и хептем ще те намразят ;-)
П.П. поздрвления за уцелването на върха от 109К на коня.Last edited by БОНВИВАН1; 30.01.2025, 11:34.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Нека позная - намира се на Московска и си го взел от замушкатаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар