Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
напротив бонвивана е разумен инвеститор.
твоето е съсобственост плюс дребно за лично ползване,което не е сравнимо въобще с горецитираните участници.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Всичко без монтиране на дограма.препоръка е
Коментар
-
Монтирана е навсякъде- кьомерлинг- стандарт за пасивни къщи с троен стъклопакет( бяло,бяло, ка).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Че, тя дограмата е най-лесна за монтиране! Ти сериозно ли? Повикай ме и ще ти я монтирам напълно безплатно, ей така от лорда във всичките ти панеляци, обещавам
- 1 like
Коментар
-
Имаш предвид, че може би не е бил правилния тайминг на Бонвивана! Едва ли, на Бонвивана, на Дюри и на Лева, тайминга е бил учудващо точен. Моят, през 2002г. Може да не ти се е сторил такъв за покупка на къща в Редута за 34000$. Навярно сега е по-евтина от 340 000 $. Може би, но едва ли...
твоето е съсобственост плюс дребно за лично ползване,което не е сравнимо въобще с горецитираните участници.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Всичко без монтиране на дограма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
+1
с правилен тайминг и можене става много добре.
купуваш когато е изгодно, пасуваш, когато лудите лудуват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАми, аз правя същото, даже аз лично правя мазилки,шпакловки, боя и ВИК, ти какво извършваш сам от горните неща? Аз съм пас , единствено за електрото...
- 1 like
Коментар
-
То моя модел с панеляците не е за всеки- малко хора ползват 100% кредит и малко хора ще се навият сами да си ги ремонтират за 5-6 месеца. Та да- мои пари не инвестирам, но инвестирам труд и време за да ги приведа във вид годен за отдаване
- 1 like
Коментар
-
Митето ÷двуполюсен играч÷, той хем е понижител, хем инвестира в имоти, ама, ако го запиташ, защо е така двуфазен, отговора му е, че личните си средства, които инвестира са в СП 500., а само от куртоазия и разточителство купува панелки и ги отдава под наем, ей така за спортаПроблеми с наематели, ремонти, режийни, никакъв проблем, той е над нещата, неговите лични печалби отивали в NYCE, ама проблеми с наематели на панелки, нямал, айде бе холан, в окото ми плува ли корабче? Аз и ти се занимаваме с това, още от миналия век!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ти пак не разбра!
Парите се изкарват от имоти-инвестират се в злато и сребро и със спечелените пари пак се купуват имоти, които пак носят приходи:-)
Пък ти прави ремонти.
с правилен тайминг и можене става много добре.
купуваш когато е изгодно, пасуваш, когато лудите лудуват
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, сега се сещам, защо не дадеш на радев задача да сметне гпр, капиталова, рои на някоя маломерка на митетоПроблеми с наематели, ремонти, режийни, никакъв проблем, той е над нещата, неговите лични печалби отивали в NYCE, ама проблеми с наематели на панелки, нямал, айде бе холан, в окото ми плува ли корабче? Аз и ти се занимаваме с това, още от миналия век!
Коментар
-
Хахаха, само да се запише на уроци при Митко 2848 с неговия модел с панелките или да изкара курс при Ратко с неговия модел с маломерките и ще му просветне на злополучния математик, как се изкарват пари от имотятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар