IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
    Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
    Така е ,взимай от всеки най-доброто ,хората са различни ,всички сме различни това не е повод за нещо лошо разбира се ,живота е кратък и трябва да се изживвее достойно след теб какво ще е ...няма значение ,ти си си дал твоя дан на планетата Земя -пари ,имоти ,иманета ,гледай си здравето и се радвай на всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Викай подкрепление де ,Лева стига се е крил по сауни и басейни ,ебаси и притялите имаш ,аз ако съм на твое място ще се отрека от всеки един поединиично + ще ги зарежа !
      Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
      Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
      Last edited by Bailor; 29.12.2023, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дето ще складираш - пътувай и си гледай кефа докато не си грохлнал

на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
        Взимам си забележка. Повече няма да пиша за инвестиции в тази тема, за да не дразня обитателите на перона, а само за пътувания. Много добра забележка! Всяко пътуване, ще отбелязвам къде е и на чий приходи от имот ми се дължи! Прекрасна идея! Вече съм само на тема пътувания! Приключвам с темите за банки и лихви приятели, стартирам пътуванията.

Коментар

Жалките понижители атакуват!!!!
          Викай подкрепление де ,Лева стига се е крил по сауни и басейни ,ебаси и притялите имаш ,аз ако съм на твое място ще се отрека от всеки един поединиично + ще ги зарежа !

Коментар

Жалките понижители атакуват!!!!
            и ти какво - заключил си се дома с няколко бутилки грозданка и сливова ... и защо...я скачай в самолета и драсвай да видиш свят
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Жалките понижители атакуват!!!!

Коментар

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
                Чул съм че някъде там в Редута е българския Форт Нокс ..така разказват легендите

Коментар

Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
                  Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
                  дето ще складираш - пътувай и си гледай кефа докато не си грохлнал

на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И колко тона старо желязо си складирал, я ни се похвали?
                    Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
                    Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
                    Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:53.

Коментар

Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
                      Това, че ти дори нямаш м2 за да го складираш нещастие ниедно, това не значи, че един Лорд няма място да го складира на 3км. от Народното събрание, хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните
                        Ти нали само панелки и СП500 притежаваш? Спорът ми е с Julius, той твърди, че имало дефлация, точно на такива активи на каквито аз го предизвиквам. Ти имаш същите, като мен но няколко. На теб бих ти задал един въпрос на лични, ако благоволиш да ми отговориш.

Коментар

Какво ти дреме на теб, като нямаш имоти?
                          И колко тона старо желязо си складирал, я ни се похвали?
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Какво ти дреме на теб, като нямаш имоти?

Коментар

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
                              Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните

Коментар

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X