Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Викай подкрепление де ,Лева стига се е крил по сауни и басейни ,ебаси и притялите имаш ,аз ако съм на твое място ще се отрека от всеки един поединиично + ще ги зарежа !
Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....Last edited by Bailor; 29.12.2023, 00:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дето ще складираш - пътувай и си гледай кефа докато не си грохлнал
на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЖалките понижители атакуват!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЖалките понижители атакуват!!!!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И колко тона старо желязо си складирал, я ни се похвали?
Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:53.
- 1 like
Коментар
-
Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните
Коментар
-
Какво ти дреме на теб, като нямаш имоти?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар