IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
    Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните

Коментар

Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо.
      Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ако твоя е неплодотворен, аз какво да кажа, като се налага да ме ограмотяваш при всяка среща! Ти му говориш за цени на борсови активи, че цената на медта от април'22 върви надолу - то гледа пчелния мед в кауфланд и цъка с език! Чакай ти да схване какво му говориш. Два различни свята - нямат срещане!
        Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
        Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове
          Когато си прав, прав си. Иван Вазов. Фен съм му и не се оплаквам. Ама съм го и чел,други не са го чели...

Коментар

Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове
            Там е най-добре края. Прав си. И достоен. Браво, Каврък!
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...
              Мани ми ми пожелава и да се гоним. Не можеш да ме хванеееш...тъййй ли? Я да видим как ще паднеш на матрака, по гръбче или по коремче.

Коментар

Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...

Коментар

Toплия басейн не е одбре за сърцето ти особено на тия години ,мисля че е по добре в хотела с някоя млада дама по спалнята да се гоните -цените само ще падат поради причината че качиха на нивата не на балон ,а на дирижабъл + световни тенденции които ще ударят и нас
                  Напротив, в сауна и парна баня стоя по 10 мин. И от дама не се отказвам, но сега съм семейно.
                  Белгийци, ето тъкмо преди малко в ресторанта се зафоворих с едните. На гости са. Каврък, цените след 3 години ще са тези нива плюс 10%. И ще са нормални.

Коментар

Toплия басейн не е одбре за сърцето ти особено на тия години ,мисля че е по добре в хотела с някоя млада дама по спалнята да се гоните -цените само ще падат поради причината че качиха на нивата не на балон ,а на дирижабъл + световни тенденции които ще ударят и нас

Коментар

Не ми е плодотворен диалога с такъв индивид, като теб. Ти само си търсиш отмъщение, заради факта, че те направих смешен, заради огромния ти гаф с дефлацията. Прекъсвам, оказа се, че си най-некомпетентния преподавател на Балканския полуостров, даже е срамно да пишеш в подобна тема за инвеститори! Ама и мой срам, че трябва да продължавам диалог с такъв.....Квалификациите, ще ги оставя на режим модератори...
                      Ако твоя е неплодотворен, аз какво да кажа, като се налага да те ограмотявам при всяка среща! Ти му говориш за цени на борсови активи, че цената на медта от април'22 върви надолу - то гледа пчелния мед в кауфланд и цъка с език! Чакай ти да схване какво му говориш. Два различни свята - нямат срещане!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Да бе Бургас 63 е добра
                        Добре аз съм сметнал оскито на около 75 долара ,може и повече за Коледа,дай Боже ,облога е приет - петролна компания срещу целия тех сектор-това нещо като Давид срещу Голиат да кажа на публиката все пак ,но..айде да видим

Коментар

Аз съм вече вътре с Оксито ,така или иначе ,така че ок следващата Коледа ще смятаме ,въпреки че Оксито е съвсем друга компания ама айде-ама да не искаш някакви мега скъпи ракии - Бургас 63 мисля е добър избор или Бургаска мускатова
                          Да бе Бургас 63 е добра

Коментар

Ами, благодаря, но гледам, последната година, не се е покачила.
                            Няма и да се качи-изпята песен е това

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                              В момента съм в Чифлик, на топъл басейн и спа. Три или четири чужди семейства разпознах. Джони, забрави да падат цените, но постепенно купувачите няма да са от Габрово или Пирдоп. И не само в София.

Коментар

PG e вече много скъпа ,след 67 години Бъфет разкара всички акции на компанията и вече има нула акции от тях ,това е стар изморен кон ,търси други
                                Ами, благодаря, но гледам, последната година, не се е покачила.

Коментар

Working...
                                X