Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ако твоя е неплодотворен, аз какво да кажа, като се налага да ме ограмотяваш при всяка среща! Ти му говориш за цени на борсови активи, че цената на медта от април'22 върви надолу - то гледа пчелния мед в кауфланд и цъка с език! Чакай ти да схване какво му говориш. Два различни свята - нямат срещане!Last edited by Bailor; 28.12.2023, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко грехове
Коментар
-
Капиталовата няма значение след двата метра на гробищата -Така да знаеш ,аз други неща му пожелавам ама той си знае де Дреме ти утре след като си заминеш колко ти е капиталовата ,яж пий,и прави спални упражнения ,даже препоръчвам ако имате опции един ден да Ви намерят близките издъхнали не пред телевизора ами върху жена ,така ще Ви запомнят с още повече добрини ,а и ще си идете с по малко греховеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Какво прекрасно пожелание! Да се гоните в спалнята с млада и красива дама! Добре звучи, ама тачно на Лева, ако си погледне капиталовата и тя е надолу с 20%? Този човечец ще е на загуба с половин милион минимум. Ти това ли му пожелаваш на твоя приятел? Ще му се снижи и самолета в такъв случай...
- 1 like
Коментар
-
Toплия басейн не е одбре за сърцето ти особено на тия години ,мисля че е по добре в хотела с някоя млада дама по спалнята да се гоните -цените само ще падат поради причината че качиха на нивата не на балон ,а на дирижабъл + световни тенденции които ще ударят и нас
Белгийци, ето тъкмо преди малко в ресторанта се зафоворих с едните. На гости са. Каврък, цените след 3 години ще са тези нива плюс 10%. И ще са нормални.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Toплия басейн не е одбре за сърцето ти особено на тия години ,мисля че е по добре в хотела с някоя млада дама по спалнята да се гоните -цените само ще падат поради причината че качиха на нивата не на балон ,а на дирижабъл + световни тенденции които ще ударят и нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНе ми е плодотворен диалога с такъв индивид, като теб. Ти само си търсиш отмъщение, заради факта, че те направих смешен, заради огромния ти гаф с дефлацията. Прекъсвам, оказа се, че си най-некомпетентния преподавател на Балканския полуостров, даже е срамно да пишеш в подобна тема за инвеститори! Ама и мой срам, че трябва да продължавам диалог с такъв.....Квалификациите, ще ги оставя на режим модератори...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Да бе Бургас 63 е добра
Коментар
-
Аз съм вече вътре с Оксито ,така или иначе ,така че ок следващата Коледа ще смятаме ,въпреки че Оксито е съвсем друга компания ама айде-ама да не искаш някакви мега скъпи ракии - Бургас 63 мисля е добър избор или Бургаска мускатова
Коментар
-
Ами, благодаря, но гледам, последната година, не се е покачила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВ момента съм в Чифлик, на топъл басейн и спа. Три или четири чужди семейства разпознах. Джони, забрави да падат цените, но постепенно купувачите няма да са от Габрово или Пирдоп. И не само в София.
- 1 like
Коментар
-
PG e вече много скъпа ,след 67 години Бъфет разкара всички акции на компанията и вече има нула акции от тях ,това е стар изморен кон ,търси други
Коментар
Коментар