Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, не ми отне повече от 20 минути, иначе, ще те послушам и теб и може да стартирам с някакви тънки в QQQ. Имаш опит, ще се възползвам от него, макар всеки да си хвали акцията, фонда или индекса на връх. Ти си набил всички спестени пари от авантюрата в люлинска тухла, в QQQ. ОК, донесла ти е фърст капиталова, ама аз съм по навит на Накавръковата стратегия да се купуват подценени, освен това и дивидентни. Признавам, че откак Накавръка претърпя голямо фияско с имотите, станал е много добър в NYCE!
2.За да ти е по-лесно влезни в портфолиата на black rock или някой по дебел фонд и си набери компании като видове бизнеси ,после им виж цените и когато паднат влизаш .
3.За да ти е още по-лесно направи като Радев ,само че неговата стратегия има един голям риск-следввашите 10 години широкия пазар няма да носи същата доходност защото навлизаме в нова ера ,и тази ера ще бъде на по-висока инфлация и по -големи рискове -това е прекрасно описано в периода на 70-те ,така че в перспектива е добре човек да избере 15- маккс 20 компании и да работи с тях - Макдоналдс ,Costco ,Mastercard,Visa ,Hermes,Apple,Google,Microsoft,Виж Lennar и D.R.Horton /най-големите строители в САЩ/,там влизаш директно в имотния сектор на Щатите ,Амазон,не са много .
Това е от мен - догодина ще има прекрасни опции да влезеш ,така че ............. се приготви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Какво по-хубаво от голяма тераса и липса на ТЕЦ?!
Повярвай ми, няма по-бързо отдадено под наем жилище ако има голяма тераса и няма ТЕЦ. ТЕЦа е мразен и от хазяи и от наематели. Плащащ всички кражби по веригата.
Само където за мен Люлин е синоним на мизерия.
Лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеВ Люлин цената беше добра ама нямаше ТЕЦ и беха останали само последен етаж с големи тераси,което оскъпява,затова се отказах.
Повярвай ми, няма по-бързо отдадено под наем жилище ако има голяма тераса и няма ТЕЦ. ТЕЦа е мразен и от хазяи и от наематели. Плащащ всички кражби по веригата.
Само където за мен Люлин е синоним на мизерия.
Лично мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
OXY не е подценена. В Люлин цената беше добра ама нямаше ТЕЦ и беха останали само последен етаж с големи тераси,което оскъпява,затова се отказах.
Коментар
-
Ами, не ми отне повече от 20 минути, иначе, ще те послушам и теб и може да стартирам с някакви тънки в QQQ. Имаш опит, ще се възползвам от него, макар всеки да си хвали акцията, фонда или индекса на връх. Ти си набил всички спестени пари от авантюрата в люлинска тухла, в QQQ. ОК, донесла ти е фърст капиталова, ама аз съм по навит на Накавръковата стратегия да се купуват подценени, освен това и дивидентни. Признавам, че откак Накавръка претърпя голямо фияско с имотите, станал е много добър в NYCE!
Коментар
-
Тия дни мислех да купя PG, ама може и малко петролна. Още ме е яд за XOM, че ги хванах в период на бърз разтеж и се отказах да ги взема. Тия ОХУ, дивидент дават ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Уловката е да ти набутат 2000 лева. Все едно са ти дали кредитна карта. Банките умират да раздават такива карти. И тормозят хората по телефона за това нещо - има си кол центрове, от които ти звънят сутрин, обед и вечер да ти дадат едни парички, защото може да ти потрябват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеAз не бих се разпраял за 700 лв., дори без лихва,
- 1 like
Коментар
-
Какъв прекрасен нов коледен и най-вече новогодишен подарък!!! Тази наша България до 2030г. съвсем ще е заприличала на Словения да речем...
https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/...stava_1853_lv/
Хората с най-благородна професия с доход НАГОРЕ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А месечните такси сметна ли ги?
Коментар
-
Ти как мислиш, дали нямам? Но при такава оферта, по добре да ги дам за 6м. Тия 700, тогава ще струват 650лв.
Коментар
Коментар