IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Кои OXY ли?
    Аз не харесвам петролните компании.Рискови ми се видят защото цената се влияе от цената на петрола.Земи ETF.Имаш диверсификация.

Коментар

Ами, не ми отне повече от 20 минути, иначе, ще те послушам и теб и може да стартирам с някакви тънки в QQQ. Имаш опит, ще се възползвам от него, макар всеки да си хвали акцията, фонда или индекса на връх. Ти си набил всички спестени пари от авантюрата в люлинска тухла, в QQQ. ОК, донесла ти е фърст капиталова, ама аз съм по навит на Накавръковата стратегия да се купуват подценени, освен това и дивидентни. Признавам, че откак Накавръка претърпя голямо фияско с имотите, станал е много добър в NYCE!
      1.Купи микс - така парите ти ще се винаги диверсифицирани - петрола е за щит не съм го купил от днес за утре и съм го взел така че да не ми отиде главницата ,каквото и да се случи,има няколко петролни компании които се окрупниха и освен от петрол ще лапат здраво и от квоти следващите 10 години ,oxy e най-подценена от тях .
      2.За да ти е по-лесно влезни в портфолиата на black rock или някой по дебел фонд и си набери компании като видове бизнеси ,после им виж цените и когато паднат влизаш .
      3.За да ти е още по-лесно направи като Радев ,само че неговата стратегия има един голям риск-следввашите 10 години широкия пазар няма да носи същата доходност защото навлизаме в нова ера ,и тази ера ще бъде на по-висока инфлация и по -големи рискове -това е прекрасно описано в периода на 70-те ,така че в перспектива е добре човек да избере 15- маккс 20 компании и да работи с тях - Макдоналдс ,Costco ,Mastercard,Visa ,Hermes,Apple,Google,Microsoft,Виж Lennar и D.R.Horton /най-големите строители в САЩ/,там влизаш директно в имотния сектор на Щатите ,Амазон,не са много .

Това е от мен - догодина ще има прекрасни опции да влезеш ,така че ............. се приготви

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Какво по-хубаво от голяма тераса и липса на ТЕЦ?!

Повярвай ми, няма по-бързо отдадено под наем жилище ако има голяма тераса и няма ТЕЦ. ТЕЦа е мразен и от хазяи и от наематели. Плащащ всички кражби по веригата.

Само където за мен Люлин е синоним на мизерия.
        Лично мнение.
        Аз нямах цел да го давам под наем.А теца си е комфорт.Освен това в новото не може да се краде.Терасата от 30 кв. м се плаща.това са 21К еуро отгоре.Айде нема нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
          В Люлин цената беше добра ама нямаше ТЕЦ и беха останали само последен етаж с големи тераси,което оскъпява,затова се отказах.
          Какво по-хубаво от голяма тераса и липса на ТЕЦ?!

Повярвай ми, няма по-бързо отдадено под наем жилище ако има голяма тераса и няма ТЕЦ. ТЕЦа е мразен и от хазяи и от наематели. Плащащ всички кражби по веригата.

Само където за мен Люлин е синоним на мизерия.
          Лично мнение.

Коментар

OXY не е подценена. В Люлин цената беше добра ама нямаше ТЕЦ и беха останали само последен етаж с големи тераси,което оскъпява,затова се отказах.
            Ами, добре си се отказал. И аз бих се отказал. Освен това, с всяка година се увеличават общите части, живо обиране на хората! Знаеш ли строителите на нови къщи например, какви пари ти искат за да ти построят мазе?

Коментар

Кои OXY ли?
              да

Коментар

Ами, не ми отне повече от 20 минути, иначе, ще те послушам и теб и може да стартирам с някакви тънки в QQQ. Имаш опит, ще се възползвам от него, макар всеки да си хвали акцията, фонда или индекса на връх. Ти си набил всички спестени пари от авантюрата в люлинска тухла, в QQQ. ОК, донесла ти е фърст капиталова, ама аз съм по навит на Накавръковата стратегия да се купуват подценени, освен това и дивидентни. Признавам, че откак Накавръка претърпя голямо фияско с имотите, станал е много добър в NYCE!
                OXY не е подценена. В Люлин цената беше добра ама нямаше ТЕЦ и беха останали само последен етаж с големи тераси,което оскъпява,затова се отказах.

Коментар

дават дебел дивидент
                  Кои OXY ли?

Коментар

Тия дни мислех да купя PG, ама може и малко петролна. Още ме е яд за XOM, че ги хванах в период на бърз разтеж и се отказах да ги взема. Тия ОХУ, дивидент дават ли?
                    дават дебел дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Уловката е да ти набутат 2000 лева. Все едно са ти дали кредитна карта. Банките умират да раздават такива карти. И тормозят хората по телефона за това нещо - има си кол центрове, от които ти звънят сутрин, обед и вечер да ти дадат едни парички, защото може да ти потрябват.
                      А как печелят, ако лихвата е нулева. Никога не съм го разбирал това. Ще започна и аз да мисля че банките са благотворителност

Коментар

Aз не бих се разпраял за 700 лв., дори без лихва,

Коментар

• Aз не бих се разпраял за 700 лв., дори без лихва,

Коментар

• Какъв прекрасен нов коледен и най-вече новогодишен подарък!!! Тази наша България до 2030г. съвсем ще е заприличала на Словения да речем...

https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/...stava_1853_lv/
                            Хората с най-благородна професия с доход НАГОРЕ!

Коментар

А месечните такси сметна ли ги?
                              Ти бавносгряващ ли си? Върни се на първия ми пост за стоковия кредит. БЕЗ НИКАКВИ ЛИХВИ И ТАКСИ. НИТО 1СТ.

Коментар

Ти как мислиш, дали нямам? Но при такава оферта, по добре да ги дам за 6м. Тия 700, тогава ще струват 650лв.
                                А месечните такси сметна ли ги?

Коментар

Working...
                                X