https://news.bg/finance/finansisti-i...en-doklad.html. Що пак за борда говорят тия хора? Не не ,аз имам тухли и борчове, БНБ мисли за мен. Няма да го допуснат. Иначе ще стане Анадола. Там опитите продължават.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Жилище, коли, екскурзии....
Между другото, продавам и беенвето (нали си фен). Има доста еkстри, кожено табло, Hеad up, вакуум на вратите, surround view, акустични стъкла, обдухване, спорт пакет, и тн, има още 1 год гаранция.
ти си като оня - купувам 1000 бири, изпивам ги, връщам бутилките, с парите купувам 2000 бири..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ама както и коина, така и златото ти требват кила бе, момче? Едно кило злато е грубо 180 хил лева, имаше ли го? Купи ли го? Кога и на ква цена? Къде го съхрани? Обърна ли го в кинти? Кога и на какви нива? Ако утре се свлече кво правиш? Носи ли ти доходност? Ако го продадеш колко ще ти е маржа? Ако си на хартия, а не физическо знаеш ли че нямаш нищо? И с коините, кво плати с тях?
Между другото, продавам и беенвето (нали си фен). Има доста еkстри, кожено табло, Hеad up, вакуум на вратите, surround view, акустични стъкла, обдухване, спорт пакет, и тн, има още 1 год гаранция.Last edited by better; 01.02.2025, 10:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЯ някой да открие златото:
[ATTACH=CONFIG]n4244475[/ATTACH]Last edited by bulgarian lev; 01.02.2025, 00:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЯ някой да открие златото:
[ATTACH=CONFIG]n4244475[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха. В атина ли са непродаваеми. А ги смятам по 1000€ квадратя
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекакво става, ще падат ли имотиту
май се задава мощна обезценка на фиата
друг може да каже инлация
обачв с тия тъмни прозорци
и демографията е фактор
просто не занм, какво да си мисля
някакви визионерски мнения?Last edited by X_Y; 02.02.2025, 10:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
тия имоти са непродаваемиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Да добре, вярвай си. Ефектът на Дънинг-Крюгър се нарича това твоето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Така е, ние сме не особено умни и не схващаме картинката, затова събираме наеми от умни и схватливи СВОБОДНИ НАЕМАТЕЛИ.
Няма нито 1 икономист, който да обяснява, че 5-10% инфлация са нещо хубаво, нито 1. Обаче ти предполагам разбираш повече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
?Бонйо ти нали се фалеше, че си с амнайсе дипломи... ето ти една проста задача, изчисли ини кажи в момента колко е реалният курс лев-евро.
Ако изчислиш и познаеш точния отговор обещавам като дойдеш у Максуда да те черпим 2-3 безакцизни ракии....
Ако искаш мога да ти продам ОГРОМНИ СУМИ в евро за цена над 2 лева! Навит ли си?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм 60% имоти, 10 - коне, 10 - злато физическо, 10 облигации, 5 - КЕШ - различни валути, 5 по банкови сметки( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар