If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спите ли? Балона се пука след месец! Лихви,кредити на горе яко +3% минимум. Борда е по гръб. Новото начало идва
Гледайте позитивно в новата година и запомнете- няма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция. А това за " падането на борда" преди да сме приели еврото даже няма да го коментирам
А ако ще пада борда, защо банките продължават да наливат кредити в лева? Какво лева ще поскъпня спрямо еврото ли?
И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
Вече и телефоните оператори пишат и приравняват лев ,евро. Като се бъгне лева сумата срещу еврото ще е повече и така с банките и кредитите. Повече лева да покриеш разликата до еврото. Сега разбра ли ме или не ти се вярва.
Евго, щом са толкова зле е въпрос на време някой като се гътне да тръгнат да продават. Тогава самите те ще те търсят да ги оправяте тия неща. А може и цената им да е доста по-ниска, защото никой по принцип няма да иска да купи такъв имот. Тогава ти и твоята рода ще си го купите и всички проблеми ще ви бъдат решени дори на подпазарна цена.
Колелото се завъртя, в момента набира инерция. Ще се случи бързо и от ряз. Лошите неща бързо стават.
А ако ще пада борда, защо банките продължават да наливат кредити в лева? Какво лева ще поскъпня спрямо еврото ли?
И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
Браво. И аз ако сега трябва да следвам, бих станал лекар - детски лекар, акушер гинеколог, кардиолог или зъботехник.
А за миналата година имаш ли някакви приходи от отдаване на морския имот?
Имам. Отдавал съм го само на препоръчани хора, не съм го обявявал даже. Общо само около 20 дни. Ако реша ще избия рибата. От сега са си го заплюли за лятото същите които идваха.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Щом фигурира друго, новата постройка е незаконна.След като минеш процедурата тя ще бъде въведена в кадастъра.
След удост. за търпимост тази постройка ще можете да я продавате и няма да подлежи на (евентуално) бутане вече.Но не може да и правиш подобрения,или поне не лесно.
Ако не си извадите такова удостоверение,нот.сделки с тази постройка не могат да се осъществяват,няма да ти издадат раз. за строеж ако искаш да строиш в двора , могат да ви наложат глоби,и в краен вариант да бъде премахната за ваша сметка
Мястото не позволява да се строи повече. Имаме достатъчно стаи колкото за нас,
Защото в момента на скицата в Кадастръа фигурира селскостопанска постройка.
Щом фигурира друго, новата постройка е незаконна.След като минеш процедурата тя ще бъде въведена в кадастъра.
След удост. за търпимост тази постройка ще можете да я продавате и няма да подлежи на (евентуално) бутане вече.Но не може да и правиш подобрения,или поне не лесно.
Ако не си извадите такова удостоверение,нот.сделки с тази постройка не могат да се осъществяват,няма да ти издадат раз. за строеж ако искаш да строиш в двора , могат да ви наложат глоби,и в краен вариант да бъде премахната за ваша сметка
Да, но вече в новия нотариален акт е с новите параметри,, както си е, с реални площ и застрояване, даже барбекюто фигурира, макар че не е задължително. С нови скици. Не както беше в стария на англичанина - описана 38 кв м площ, както е на всички вили от соца още. Това са им давали и това е писано. То това е документа който се издава, акт за Търпимост - край, оттук нататък никой не може да ти каже копче. Нема по-законна къща от моята в момента. Собственост и на двора, а не обшински, и всичко застроено фигурира в нотариалния акт. През констативен протокол се минава.
+1
Браво. И аз ако сега трябва да следвам, бих станал лекар - детски лекар, акушер гинеколог, кардиолог или зъботехник.
А за миналата година имаш ли някакви приходи от отдаване на морския имот?
значи имота ти е с търпимост... при толкова дадени пари ?
Да, но вече в новия нотариален акт е с новите параметри,, както си е, с реални площ и застрояване, даже барбекюто фигурира, макар че не е задължително. С нови скици. Не както беше в стария на англичанина - описана 38 кв м площ, както е на всички вили от соца още. Това са им давали и това е писано. То това е документа който се издава, акт за Търпимост - край, оттук нататък никой не може да ти каже копче. Нема по-законна къща от моята в момента. Собственост и на двора, а не обшински, и всичко застроено фигурира в нотариалния акт. През констативен протокол се минава.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар