If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За кво говори Бертучи, нали пееше доскоро че наемите били под натиск. Натиск на кофторите предимно. И свиване леко на таргета наематели, това е мисля аз.
Бъзикам Маврика
АКо се задържи младежа на 750 си го дръж
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Нормална реакция...,
Имотът бе на реална, на BID 900 ойро...
За кво говори Бертучи, нали пееше доскоро че наемите били под натиск. Натиск на кофторите предимно. И свиване леко на таргета наематели, това е мисля аз.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Може и по-висока цена да се барне, но не е препоръчително, важно е да не лакомееш, и да не изнудваш наемателя.
Не се радваме, просто научи да цениш парите и доходите. Вие искате отнякъде на нахлузите 5 хилки и да си барате фара.
Важно е да тече рента...
Виж по-долу заплатата се оплаква... Щото е заплата.
Брей даже квадрати не знае колко са, нито разположение, нито нищо. Ама цената я знае и определя дистанционно по телепатичен път. Апотеоз на форумните брокери. Респект
Не знам какво се радвате на 750 евро, и аз бих го взел това в сезон в високо търсене. Може би лева нещо не е разбрал че при краткосрочните ток и вода не се плащат. Аз имам доста опит с 1-3 месечни квартири по цял свят. Най-забваното е че собствениците ако не са фирми нямат право да си приспадат разходите за ток/вода/подръжка. Колко такива съм ги виджал не е истина.
Може и по-висока цена да се барне, но не е препоръчително, важно е да не лакомееш, и да не изнудваш наемателя.
Не се радваме, просто научи да цениш парите и доходите. Вие искате отнякъде на нахлузите 5 хилки и да си барате фара.
Там си говорихме за 850 €, ама и това го бива. Кажи му, че е с дискаунт за първите 3...
Щот е син на моя по-възрастна колежка, идва от Америка, снощи не ми каза, каза ми днес. Карай, важно е да е читав. А то е читаво момче. С кака ли е, без ли, не питах, слабо ме интересува.
Там си говорихме за 850 €, ама и това го бива. Кажи му, че е с дискаунт за първите 3...
Брей даже квадрати не знае колко са, нито разположение, нито нищо. Ама цената я знае и определя дистанционно по телепатичен път. Апотеоз на форумните брокери. Респект
Не знам какво се радвате на 750 евро, и аз бих го взел това в сезон в високо търсене. Може би лева нещо не е разбрал че при краткосрочните ток и вода не се плащат. Аз имам доста опит с 1-3 месечни квартири по цял свят. Най-забваното е че собствениците ако не са фирми нямат право да си приспадат разходите за ток/вода/подръжка. Колко такива съм ги виджал не е истина.
Българче от Америка се връща и става клечка в хотел Хаят на паметник Левски. 750€ наемче без да се пазари. Можело ли да остане и след 3 месеца. Казах му ако е дисциплиниран наемател.
Пазарът не се интересува от твоите доходи, нито от средните..., особено когато има дефицит.
Българче от Америка се връща и става клечка в хотел Хаят на паметник Левски. 750€ наемче без да се пазари. Можело ли да остане и след 3 месеца. Казах му ако е дисциплиниран наемател.
Обяснявах как 100 квадерата в България са 60 квадрата в Германия И как от 2500 на квадрат за имот с понисимо качество в София (макар и такива имоти в София да няма изобщо) цената на истинския квадрат отива на 4000 и нагоре, т.е. стига Берлинските цени при 5 пъти по-ниски средни доходи.
Пазарът не се интересува от твоите доходи, нито от средните..., особено когато има дефицит.
Кумунетата имате 3/8 от нужните за правителство депутати. Затуй вместо жилище, ще получиш 3/8 Курнелия. Първите 3/8.
Непонятно за мен е това вълнение сякаш изобрите имат значение. Каквото каже Европата това ще стане. Нито закон нито конституция може да се опълчи. В Европата е свиреп комунизъм. Надеждите за независимост и демокрация са почти толкова смешни колкото и еуфорията по имотите. Меркел в прав текст ви казва че данъците ще се вдигат, Тома неверний не вярва. Хахаха.
Не бе просто ти казвам че кое е данъчна политика и кое не е, е въпрос на интерпретация. За конституцията говорим тука. Пък министъра на финансите и на МВР ако кажат "Събирай" няма кой да ги спре. Единствено конституционния съд може да каже нещо. А дори и да каже те докато го мислят мандата минал и следващия парламент го одобрил. Изобщо несъстоятелна ти е тезата. Който държи силовите органи той поръчва музиката.
Каква конституция пък сега. Радев със служебното правителство ще "интерпретират" конституцията ли Нинова трябва да ви плаща вредни нещо си се натровил с леви идеи.
Коментар