IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Начев обади се да одим да пем по едно две, абсоютно неверно твърдение. Е и груйчи мое да намине че като гледам ги знае добрите кръчми.

груйче, каса бира за ЦСКА шампион.

пп. Начев да ходиш да пускаш тото, пак си уцелил песента
    Не го помня този бас, но веднага го правим, ако не го помня Значи каса бира за теб, ако ЦСКА-София стане шампион, бутилка уиски за мен, ако станат Делиорманец. Готово, направо да ходя да си купя ускито за твое здраве
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Начев обади се да одим да пем по едно две, абсоютно неверно твърдение. Е и груйчи мое да намине че като гледам ги знае добрите кръчми.

груйче, каса бира за ЦСКА шампион.

пп. Начев да ходиш да пускаш тото, пак си уцелил песента
      Last edited by pepe1234; 06.04.2019, 12:10.

Коментар

• Нещо проблесна в кухото пространство между ушите на задекранното ми устройство.
        Предполагам, че това неконтролируемо протичане на неориентиран електрически заряд беше някакво последствие на събития от днешния много тъжен ден за българската борса.
        Аз се занасям, като съм надянал клоунска физиомония, ама иначе си е пълна тъга.
        Да не мислите, че препирните във форума са само на политическа основа. Нищо такова - оптимистите и песимистите са се вкопчили не по-малко решително за гушите. Всеки със своите аргументи.

Рекох да напиша нещо ободряващо на колегите (почерпено от горния електрически заряд), влизам в правилната тема и ..... там ме посреща следното, което е постнато от колегата Дизайнер:

"Явно и пияните почнаха да постват в нета!? Едни време се пиянстваше в компания, а сега - насаме, пред Комп- а!"

Гаче някой ме ръгна с нещо остро в ребрата.
        Е, има и някакви препратки към нашата тема тук, ама ... може и да греша!

Правя се, че не ми пука и ви поздравявам за настъпващия уйкенд с едно жестоко парче:
        James - Getting Away With it (All Messed Up)

Заглавието е не по-малко жестоко, много тематично, много актуално!!!
        Дали пък да не ...

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          .....................
          Нямам проблем , да съм и баба и леля и лелка
          Я как убуу си хортувате туканка, де баба и за мене де.... То щото в един конячен етнос бабите започват от 28-30 години.... Чис инфарт!!!
          И това ще мине ...

Коментар

Груйчи де тая кръчма от фотосите, което ме подеща нали не си забравил за баса....
            Кой бас, че не се сещам?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйчи де тая кръчма от фотосите, което ме подеща нали не си забравил за баса....

Коментар

За падрето и аз съм чувал. Може и да имам някакв спомен за такъв ник, но не съм имал честта мисля...
                И ти не си достатъчно виртуален явно

Коментар

• За падрето и аз съм чувал. Може и да имам някакв спомен за такъв ник, но не съм имал честта мисля...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelq, макар и да намираме нещо общо помежду си, всички пишещи в тази тема сме различни - като характер, манталитет и проява на емоции. Някои сме с по-висок праг на чувствителност откъм шеги и майтапи, други са с по-нисък. Към определени никове трябва да се подхожда с повишено внимание, но от друга страна това повишено внимание май обезсмисля размяната на коментари с тях ...!?
                    Наздраве!
                    Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ще повторя, но този път - приключвам с обясненията:

1. Вие, дамите имате - както пишеш ти "заложено от природата" - да отидете до последния етаж, след който потвърждавате истината и си тръгвате... Какво да правите? Вие си знаете. ПрочетИ си мненията назад: ти не си спряла "да правиш нещо", т.е. - нямаш необходимост от съвети.

2. За мен е безсмислено мотаенето между етажите. сложно е за обяснение, а не искам да обиждам дамите, четящи тук.

Вместо наздраве, ще използвам твоето "приветствие" /някъде назад/: "Личи си, че си дядо. Никакви обноски..."

Интересни са промените в настроението ти - от пълното отричане и унищожаване на противника, та чак до майтапчийски подмятания за среща между етажите ... За мен това е непонятно! /а според твоите думи - ти се майтапиш със себе си.../ )) Голяма си майтапчийка!

Уверявам те, че между етажите можеш да срещнеш - всякакви чичовци, с които да сте на една възраст и да се разбирате почти без думи и т.н....! Няма смисъл да заглеждаш дядовци /освен ако нямаш шанс с чичовците и самата ти си баба/, още повече - дядо, без обноски като мен... ))

Пожелавам хубава вечер и наздраве на всички, които четат темата!
                      ???
                      И на теб хубава вечер и наздраве!

Няма да се извиня, щото на теб ти харесва да възприемаш думте ми, като отричане и унищожаване на противник!

Нямам проблем , да съм и баба и леля и лелка

Коментар

Наздраве, nachev !
                        И аз мисля , че се бъзикам само със себе си. Обаче, рано открих, че околните мислят, че го правя все с тях, пък аз някъде във висините ... Та, гледах да се въздържам . Ама и аз душа нося! Трябва ми малко самоирония и на мен!
                        Няма да се извинявам за което!

Песничка не мога да пусна в момента. По - късно ще е
                        Lelq, макар и да намираме нещо общо помежду си, всички пишещи в тази тема сме различни - като характер, манталитет и проява на емоции. Някои сме с по-висок праг на чувствителност откъм шеги и майтапи, други са с по-нисък. Към определени никове трябва да се подхожда с повишено внимание, но от друга страна това повишено внимание май обезсмисля размяната на коментари с тях ...!?
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Ми какво да правим, като и ние имаме заложено от природата?
                          Все някъде между етажите, може и да се срещнем! Па като гледам, често се случва Според мен де. Неангажиращо мнение
                          Наздраве , безимен!

пп. После ще го търся, ама схванах вече идеята на вица

Ще повторя, но този път - приключвам с обясненията:

1. Вие, дамите имате - както пишеш ти "заложено от природата" - да отидете до последния етаж, след който потвърждавате истината и си тръгвате... Какво да правите? Вие си знаете. ПрочетИ си мненията назад: ти не си спряла "да правиш нещо", т.е. - нямаш необходимост от съвети.

2. За мен е безсмислено мотаенето между етажите. сложно е за обяснение, а не искам да обиждам дамите, четящи тук.

Вместо наздраве, ще използвам твоето "приветствие" /някъде назад/: "Личи си, че си дядо. Никакви обноски..."

Интересни са промените в настроението ти - от пълното отричане и унищожаване на противника, та чак до майтапчийски подмятания за среща между етажите ... За мен това е непонятно! /а според твоите думи - ти се майтапиш със себе си.../ )) Голяма си майтапчийка!

Уверявам те, че между етажите можеш да срещнеш - всякакви чичовци, с които да сте на една възраст и да се разбирате почти без думи и т.н....! Няма смисъл да заглеждаш дядовци /освен ако нямаш шанс с чичовците и самата ти си баба/, още повече - дядо, без обноски като мен... ))

Пожелавам хубава вечер и наздраве на всички, които четат темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Абе я да питам - все се споменава някой си падре - кой е той/тя? Че понякога се чувствам в тази тема като неканен гост на масонска сбирка.
                            Наздраве!
                            не си достатъчно виртуален , затуй ...

Коментар

• Начев пак уцели песента браво. Наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Грешиш, уважаема! Не знаеш вица, затова ще ти кажа директно: почти всички жени СТЕ "дорасли" - и стигате до последния етаж! ПОЧТИ ВСИЧКИ дами бихте стигнали до него, ако се отвори подобна възможност! Това е сигурно!

Остана самА да си отговориш на въпроса, защо "ПОЧТИ всички"..., като не забравяш, че това е виц... И то - какъв! Кореспондира с действителността... ))

В същото това време, с необходимата самоирония - на мен - като мъж - не ми е необходимо да ходя до втория етаж, заради една мусака /например/... ))

/добре е да потърсиш вица, иначе не би разбрала какво казвам/...

Обяснение:

В тая връзка - сещам се и за друга "статистика": на една жена са ѝ необходими /по памет/ - поне 5-ма мъже: един - да се грижи за децата, втори - да има прилична работа и доходи, трети - за секс, четвърти - за любов, пети - забавен,... пети - за пазар,... пети - за културни развлечения,... пети - за приятелство,... пети - за споделяне.... /в тоя стил може да се продължи - очевидно на дамата не ѝ стигат петима мъже!/..., именно за това на шестият /последен!/ етаж от вица са се качили повече от 3 млн. дами... ))

Според заложеното от природата, мъжът /грубо казано/ - не изпада в толкова подробности при търсенето... ))

Ми какво да правим, като и ние имаме заложено от природата?
                                Все някъде между етажите, може и да се срещнем! Па като гледам, често се случва Според мен де. Неангажиращо мнение
                                Наздраве , безимен!

пп. После ще го търся, ама схванах вече идеята на вица

Коментар

X