IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кака като я ухапе усойница, след два три метра представителката на влечугите се сгърчва и умира. Търси някой друг, де ще ти помогне с дозировката.
    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Още повече, че сред дипломите, лицензите, разрешителните, сертификатите и свидетелствата - на брой колкото дяволската дузина - има и такова от Института по растителна защита в Костинброд за правоспособност при работа с продукти за растителна защита І-ва и ІІ-ра категория. Та, като си пиеш с мен питието, имай си едно на ум
    Уважаема Каке, имах предвид, че ще увехнеш стеснително и срамежливо, кога усетиш какво внимание ти се обръща и какъв ласкав поздрав ти се отправя с нежното име Тайфун. Даже може го кръстя тоя Тайфун-пестицид на твое име, що тайфуните обиктовено носят женски имена. Оцени каква грижа съм проявил да не скучаеш, а да се тренираш, че винаги готова за всекви предизвикателства в тоа объркан свет, де ни пръскат отгори кой знай с кво. Аз затова, заради тебя, за твоя самозащита, че да не ходиш бита.... откъм небето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Малко неизказано ми иде това изречение, да не кажа недоуточнено, та се сетих за един велик албум на Ку-ку и песента в него, от която помня следното:
      Боса била Шерифе Мустафа,
      боса настъпила друга змия,
      в кратката схватка едната умря,
      другата - жива, коя ли е тя

Не я помня коя ще да е била тая Шерифе Мустафа, но песента се е забила в съзнанието ми.
      Наздраве, че вчера беше деня на здравето, от здраве да не се отървете
      Прав си. Ще отида да се допълня.
      Наздраве, хаджи!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро! Второто кафе, тамън на време идва. Благодаря! Успах се . Не можах да си намеря ключовете от колата, тичах да взема друга, оня ден от бързане, се замотах в някакво перде и почти се обесих падайки ...
        Веднага да си признае , кой има пръст в неорентираността ми!

https://m.youtube.com/watch?v=GStdIzreUyM
        Много качествен музикален поздрав! Цунка!

Леля, много ме изненадваш! Може и криво да съм разбрал, ма нека кажа кво схванах.
        Знаем, че Леля почти живее в колата. Не само това, ами и постоянно туйтва, фейсва и форумства при шофиране. Предупредена е отдавна да престане с този маниер, но резултат няма.
        Тревожа се, ... ама иначе много хубава музика пуска!

Когат Леля е разсеяна или недоспала поради късно лягане, забравя ключовете от колата (основната). Това не е беда, защото в чантата и има тайно отделение, където стои ключът от резервната кола.
        За всеки случай има още две такива тайни отделения
        Когат Леля пропусне първото кафе, минава директно на второто!
        Междувременно се търси причинител на разсеяност и го грози наказание.
        Може и да съм се пообъркАл, ма то сам човек толкоз мож!

Foreigner - Waiting for a Girl Like You

Коментар

Кака като я ухапе усойница, след два три метра се сгърчва и умира. Търси някой друг, де ще ти помогне с дозировката.
          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Още повече, че сред дипломите, лицензите, разрешителните, сертификатите и свидетелствата - на брой колкото дяволската дузина - има и такова от Института по растителна защита в Костинброд за правоспособност при работа с продукти за растителна защита І-ва и ІІ-ра категория. Та, като си пиеш с мен питието, имай си едно на ум
          Малко неизказано ми иде това изречение, да не кажа недоуточнено, та се сетих за един велик албум на Ку-ку и песента в него, от която помня следното:
          Боса била Шерифе Мустафа,
          боса настъпила друга змия,
          в кратката схватка едната умря,
          другата - жива, коя ли е тя

Не я помня коя ще да е била тая Шерифе Мустафа, но песента се е забила в съзнанието ми.
          Наздраве, че вчера беше деня на здравето, от здраве да не се отървете

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Kака е китна китка, бе Тарантул...
            Нея хербицид не я лови.....Трябва да я кОсиш. кОсиш......или там както се казва на къра.....

пп Не съм подстрекател, но ми се чини, че тези твои слова няма да останат ненаказани.... Пази се от дъжда - ще е пълен с инсектициди....

Наздраве !

При него и един удар с вестник ще е достатъчен.
            Наздраве, 4i40!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Много е сухо, вдига се прах, та не мога изкопам. Оня ден косих, но където нямаше трева голяма пушилка ставаше. Иначе пръсках покрай оградата против буренака и треволака, а той се перчи, вири глава и ми се подхилква. Май дозата му малка. Ще трябва пробвам върху кака как да се оправям с плевеляка.

Kака е китна китка, бе Тарантул...
              Нея хербицид не я лови.....Трябва да я кОсиш. кОсиш......или там както се казва на къра.....

пп Не съм подстрекател, но ми се чини, че тези твои слова няма да останат ненаказани.... Пази се от дъжда - ще е пълен с инсектициди....

Наздраве !

Коментар

Много е сухо, вдига се прах, та не мога изкопам. Оня ден косих, но където нямаше трева голяма пушилка ставаше. Иначе пръсках покрай оградата против буренака и треволака, а той се перчи, вири глава и ми се подхилква. Май дозата му малка. Ще трябва пробвам върху кака как да се оправям с плевеляка.
                Кака като я ухапе усойница, след два три метра представителката на влечугите се сгърчва и умира. Търси някой друг, де ще ти помогне с дозировката.
                Наздраве, Мрънкало!

Last edited by tnm; 08.04.2019, 14:27.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                  Време е да политаме

Volare

Не забравяйте преди това и второто кафе

Добро утро! Второто кафе, тамън на време идва. Благодаря! Успах се . Не можах да си намеря ключовете от колата, тичах да взема друга, оня ден от бързане, се замотах в някакво перде и почти се обесих падайки ...
                  Веднага да си признае , кой има пръст в неорентираността ми!

https://m.youtube.com/watch?v=GStdIzreUyM

Коментар

• Време е да политаме

Volare

Не забравяйте преди това и второто кафе

Коментар

Сигурно са ти прехвърлили задълженията върху секирката. Нали си с габарити на римски легионер, та ще ти отива. Вероятно и кюмура носиш с две кофи в ръце. Наздраве за усърдието!
                      Аз съм незлоблива по природа и кротка като даденост. Що ми е на мен това хладно оръжие?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

с разперени встрани ръце ...
                        Разбира се, това е да спести за фитнес зала. Габроука е това, не е шега.

Коментар

Нема ''наздравета" днеска ...а дано сте се уловили у мотиката ... че с виртуални "уискенца" може , ама с виртуални домати хич ... алтернативата са Лидъл и Кауфланд с холандската пластмаса ...

Коментар

Сигурно са ти прехвърлили задълженията върху секирката. Нали си с габарити на римски легионер, та ще ти отива. Вероятно и кюмура носиш с две кофи в ръце. Наздраве за усърдието!
                            с разперени встрани ръце ...

Коментар

Забравяш съдомиялната.

П.П. 2/3-ти пълноправни членове преминаха през операционната зала на професор Аспарухов и след успешна интервенция ръцете им вече не са заврени някъде си и по тази причина се справят доста добре като оператори на изброените от теб и мен електроуреди.
                              Затова аз в момента си почивам, а те пазят тишина, докато боравят с тях.

Коментар

прахосмукачката , пералнята и печката и те ли са на автопилот ...
                                Забравяш съдомиялната.

П.П. 2/3-ти пълноправни членове преминаха през операционната зала на професор Аспарухов и след успешна интервенция ръцете им вече не са заврени някъде си и по тази причина се справят доста добре като оператори на изброените от теб и мен електроуреди.
                                Затова аз в момента си почивам, а те пазят тишина, докато боравят с тях.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X