IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лелче, яввно кат пийнинеш едно и те догонва музата.

https://youtu.be/xVxCtt3s_1M

Коментар

• Относно делбата на сепаретата и всичко предхождащо я , имам мнение, което благоразумно ще ви спестя . Днес вече бях "барабар Петко с мъжете", та е лесно да се въздържа

Освен това, нощта е готина! Непрогледна, неморална, с проливен дъжд, готина музика, питие ... Що да се напрягаме излишно с коментари за истини , лъжи и мъжки споразумения ?! Щом са оформени и приети , само трябва да се спазват. Нищо повече

https://m.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Изтанцувах един рок. Е, беше с чехлите и под бюрото, но с пълно настроение.

Отвръщам с един друг незабравим ритъм:
        Daryl Hall & John Oates - Maneater

и пак от тях:
        Daryl Hall & John Oates - I Can't Go For That
        Пък аз гледах как да си опитомя дракон
        https://m.youtube.com/watch?v=vXClBjNxiOA

Коментар

Никакво абене на джепане!

Пестя за последен щурм!

Наздраве за устрема (head over heels) на атакуващите крепостта Abba - Head Over Heels
          https://m.youtube.com/watch?v=DdrmaJtJj_8
          Добра нощ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Днес съм особено разочарован от един от членовете на кръчмата, може би единственият третополов Винаги съм възприемал това виртуално общество като една идея малко по-бохемско, по-елитарно дори, пък макар и на принципа - what happens in Vegas, stays in Vegas. Не съм си позволявал да вадя факти, които съм научил от дискусиите тук, за да се мъча да злепоставя опонента си, да го принизя, да му вкаравам думи в клавиатурата, които никога не е ползвал, щото нали nobles obligat и дъра-бъра. Как да е, просто съм разочарован и не ми се пише, затова ще се позапра малце, поне за тази вечер!

Хер Начев, към теб пък хептен никога не съм имал нещо навъпреки - винаги съм харесвал постовете ти и, макар понякога да сме били на различна позиция, щото нали аз като простак обичам да опрастачвам нещата и упорито да търся и намирам отговори, пък били те и едностранчиви и неполивалентни, т.е. не особено подходящи за твоята по-начетена натура, а по-скоро като за моят просташко-интелектуален, недоучено-вятърничав мироглед, винаги съм подхождал с нужния респект към всичко, написано от теб. както и да е, отивам да се прегледам, белким видя онези големи корабни мачти, дето другите виждат в моите очи, пък аз с моя конюнктивит не ги забелязвам дори!

Наздраве, независимо че сте в различни сепарета, черпя по едно за ваше здраве!
            С уговорката, че си нямам на понятие за какво точно си разочарован, ще взема да си напиша мнението.

Вече си голямо момче. Време е да се простиш с очакванията, които имаш към хората. Така рядко ще търпиш разочарование. Няма да се ядосваш и на себе си за не твърде добрата преценка, която си направил. Животът е достатъчно сложен. Няма смисъл и ние самите да си го усложняваме с тежки размисли, особено пък кога иде на въпрос за виртуална комуникация.
            Наздраве!

П.П. Съгласна съм с теб, че е под всякаква критика да ползваш информираността си, за да злепоставиш човека с когото водиш смислен спор. Особено ако си получил тази информация не насред форума, а по други канали.
            Last edited by tnm; 08.04.2019, 23:24.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Цял ден сте "да се върнем години назад". Щом ще се танцува, ето нещо и от мен:
              https://www.youtube.com/watch?v=_83KIChT_FU
              Electric Light Orchestra - So Serious

Yes, Танъмка!

Да не си мислиш, че едно време (в годините назад) само по комсомолски събрания сме ходили за да обсъждаме трудовете на ...
              А-миииии!

Наздраве!
              The Alan Parsons Project - Don't Answer Me

Коментар

и пак от тях:
                Цял ден сте "да се върнем години назад". Щом ще се танцува, ето нещо и от мен:
                https://www.youtube.com/watch?v=_83KIChT_FU
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не сакам да съм мнителен, но нещо се присламчваш към тъмното сепаре на Лелчето......
                  На убава музика с червено вино за всичко може да си помисли човек....

Наздраве !
                  Ако излезе нещо неочаквано в суматохата и тъмнината, ще гледам някак да се отсрамвам!

Ама иначе бързам към сепарето, щото днес с Грую сключихме джентълменско споразумение, да се задържаме повечко в сепаретата и да не се засичаме на бара.
                  Заради спокойствието и обществения мир

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не може да пращам на Начко отворенгяски. Човекът вече е в разумни позиции и умерени измерения. За него улегнали матрони по кои да хаби полека последните патрони. А за теб и такива не смея да препоръчам, че едва ли има с кво да гръмнеш.
                    Никакво абене на джепане!

Пестя за последен щурм!

Наздраве за устрема (head over heels) на атакуващите крепостта Abba - Head Over Heels

Коментар

..................
                      Аре, сполай ти, аз се оттеглям в сепарето, извън светлината на прожекторите.
                      Не сакам да съм мнителен, но нещо се присламчваш към тъмното сепаре на Лелчето......
                      На убава музика с червено вино за всичко може да си помисли човек....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Браво на начев и лелята парчетата ме смазаха от кеф. Ето нещо и от мен.

https://youtu.be/pURJDToKA0k

и пак от тях:

Коментар

Хер Начев, !
                          Баси, Грую!
                          Ка та не беши срам, да вземеш и да са провикнеш от твоето ъглово сепаре, през бара и дансинга на заведението, та чаааак до другото (моето) ъглово сепаре.
                          Ако имаш щение да се маризим, идваш в Политиката и там са позволени всякакви изразни средства - от езикови, та и до крайникови!
                          Тук не е мястото за изясняване на такива отношения.
                          Иначе, езикът ти е образен, емоционално наситен, звучи откровено и внушава чувство за неподправена болка и разочарование.
                          Убедително!
                          Ама, да знаеш за сведение - като ти удряш, също боли.
                          Онази тема и огромното количество текст около нея си е фарс във всяко отношение.
                          Езикът ми - също фарсов.
                          Аре, сполай ти, аз се оттеглям в сепарето, извън светлината н а прожекторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                            Пускам пак Дороти, може му излезе късметя и на Чиче.
                            https://www.youtube.com/watch?v=PSZxmZmBfnU
                            А-а, сега видох!
                            Това Дороти е убау!
                            Вземам г о за снахичка.

Коментар

• Браво на начев и лелята парчетата ме смазаха от кеф. Ето нещо и от мен.

https://youtu.be/pURJDToKA0k

Коментар

Днес съм особено разочарован от един от членовете на кръчмата, може би единственият третополов
                                Груев ... недей с лошо бе , немаме такива люде тука ... има едно моме само, дето се срами , ама и то си е баш на място...нищо че никът му е в среден род ...

Коментар

X