IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Дороти, Начко, е млада, сосна, знойна, наивна.... Хващай тайфуна на автостоп и заминавай след нея. Защото мъжът е мъж кога гони некоя фльорца. Фане ли я за нищо вече не става. Изпива му мозъка.
    Кажи по коя магистрала я намери бре...?

пп Можеш ли да добавиш и скромна....

Коментар

Дороти, Начко, е млада, сосна, знойна, наивна.... Хващай тайфуна на автостоп и заминавай след нея. Защото мъжът е мъж кога гони некоя фльорца. Фане ли я за нищо вече не става. Изпива му мозъка.

Не може да бъде по-добре казано! От мен имаш оценка: директен и страхотно точен изказ! )) /всичко друго би било - мижи да те лажим.../

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Уффф! Като пропусна няколко дни посещения в кръчмата и са фащам, че съм оглупЕл.
        Срам и позор, обаче ни се сещам коя е Дороти, ни мога да отворА линка!

А нещо ме чегърта: Ми, представи си, че Дороти е една сгодна и отзивчива булка, изпроводена от благоразположен приятел?!
        Не могат да се оставят нещата така! Дълбоко неправилно!
        Хер Начев, не ме разочаровай, че си ми образец за текстописец....
        Как можеш да си представиш, че Тарантул ще ти прати нещо дет (ти) се отваря....
        Щот за него може и да е сгодна ( за 5 лв...) , може и да е отзивчива, но се съмнявам да става за булка

Ти си друга бира, нооо, за Тарантул става.....

Коментар

Уффф! Като пропусна няколко дни посещения в кръчмата и са фащам, че съм оглупЕл.

А нещо ме чегърта: Ми, представи си, че Дороти е една сгодна и отзивчива булка, изпроводена от благоразположен приятел?!

Коментар

Оти да се кОсиш, Начев? Послушай дядо си /т.е. - мен!/

А ако Дороти е изпратена от сводник? Не се кахъри: жените с името ДОроти - са десетки хиляди! ))

Коментар

Горката Дороти!
              https://www.youtube.com/wPSZxmZmBfnUatch?v=

Коментар

Много качествен музикален поздрав! Цунка!

Леля, много ме изненадваш! Може и криво да съм разбрал, ма нека кажа кво схванах.
                Знаем, че Леля почти живее в колата. Не само това, ами и постоянно туйтва, фейсва и форумства при шофиране. Предупредена е отдавна да престане с този маниер, но резултат няма.
                Тревожа се, ... ама иначе много хубава музика пуска!

Когат Леля е разсеяна или недоспала поради късно лягане, забравя ключовете от колата (основната). Това не е беда, защото в чантата и има тайно отделение, където стои ключът от резервната кола.
                За всеки случай има още две такива тайни отделения
                Когат Леля пропусне първото кафе, минава директно на второто!
                Междувременно се търси причинител на разсеяност и го грози наказание.
                Може и да съм се пообъркАл, ма то сам човек толкоз мож!

Foreigner - Waiting for a Girl Like You
                Чак толко преуспяла не съм, че да вися във всички социални мрежи Но като се замисля , един кемпер , ще ми дойде добре

https://m.youtube.com/watch?v=raNGeq3_DtM

Коментар

Траков, ако се изложа, ич няма да е сефте, но поради думите ти ме споходи спомен за много стар лаф.

По какво си приличали тропическата бура и жената?!

И двете идели тайнствени, заплашително-привлекателни, влажни, диви и ....
                  отнасяли къщата и детето!

Наздраве за дивото тайнство!

Foreigner - Urgent
                  Горката Дороти!
                  https://www.youtube.com/wPSZxmZmBfnUatch?v=

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мое ли да ти внеса една лека корекция, другарю Боев? Треволяците се пръскат с хербицид, бръмбарите /и арахната/ с инсектицид, а гъбите - с фунгицид. Вероятно ползваш хербицид Тайфун, та затова си запознат с предпоследните тенденции в растителната защита
                    Но иначе, добре звучи - тайфун Кака
                    Наздраве, метеоролог!
                    Пестицид, хербицид, все тая, само на хербарий ще ми станеш кат те напръскам. Ще онемееш и ще замръзнеш в поза Изненадана Кака. Позата зависи от това кой и как я изненадал.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Aaaa, така по бива...
                      Шъ речеш - Каке, кът срамежлива мимоза ще те обгрижвам..Толкуз нежно ще те пипам, че няма да усетиш ....Сутрин ще те поливам ,вечер ще те окопавам. Цял ден прошарена сянка ще ти правя и с ветрило от трилистник ще те охлаждам ....

Наздраве !
                      Поет си ти, виж как хубаво си изразил въжделенията си. Дано и ти се открехне. Пък ще черпиш тогази една баничка с дюлевка.

Коментар

Aaaa, така по бива...
                        Шъ речеш - Каке, кът срамежлива мимоза ще те обгрижвам..Толкуз нежно ще те пипам, че няма да усетиш ....Сутрин ще те поливам ,вечер ще те окопавам. Цял ден прошарена сянка ще ти правя и с ветрило от трилистник ще те охлаждам ....

Наздраве !
                        Това, ъъъ ... със сутришното поливане и вечерното окопаване, дали няма се призори? С тези болежки дето ги има, да не го докарам до реанимация!?
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Уважаема Каке, имах предвид, че ще увехнеш стеснително и срамежливо, кога усетиш какво внимание ти се обръща и какъв ласкав поздрав ти се отправя с нежното име Тайфун. Даже може го кръстя тоя Тайфун-пестицид на твое име, що тайфуните обиктовено носят женски имена. Оцени каква грижа съм проявил да не скучаеш, а да се тренираш, че винаги готова за всекви предизвикателства в тоа объркан свет, де ни пръскат отгори кой знай с кво. Аз затова, заради тебя, за твоя самозащита, че да не ходиш бита.... откъм небето.
                          Траков, ако се изложа, ич няма да е сефте, но поради думите ти ме споходи спомен за много стар лаф.

По какво си приличали тропическата буря и жената?!

И двете идели тайнствени, заплашително-привлекателни, влажни, диви и ....
                          отнасяли къщата и детето!

Наздраве за дивото тайнство!

Foreigner - Urgent

Last edited by nachev; 08.04.2019, 17:42.

Коментар

Уважаема Каке, имах предвид, че ще увехнеш стеснително и срамежливо, кога усетиш какво внимание ти се обръща и какъв ласкав поздрав ти се отправя с нежното име Тайфун. Даже може го кръстя тоя Тайфун-пестицид на твое име, що тайфуните обиктовено носят женски имена. Оцени каква грижа съм проявил да не скучаеш, а да се тренираш, че винаги готова за всекви предизвикателства в тоа объркан свет, де ни пръскат отгори кой знай с кво. Аз затова, заради тебя, за твоя самозащита, че да не ходиш бита.... откъм небето.
                            Мое ли да ти внеса една лека корекция, другарю Боев? Треволяците се пръскат с хербицид, бръмбарите /и арахната/ с инсектицид, а гъбите - с фунгицид. Вероятно ползваш хербицид Тайфун, та затова си запознат с предпоследните тенденции в растителната защита
                            Но иначе, добре звучи - тайфун Кака
                            Наздраве, метеоролог!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Aaaa, така по бива...

Наздраве !

Коментар

Kака е китна китка, бе Тарантул...
                                Нея хербицид не я лови.....Трябва да я кОсиш. кОсиш......или там както се казва на къра.....

пп Не съм подстрекател, но ми се чини, че тези твои слова няма да останат ненаказани.... Пази се от дъжда - ще е пълен с инсектициди....

Наздраве !
                                Ти какво, завиждаш, че ще ме черпят с кайсиева, а за теб дълвена гьостерица, пардон, точилка. Хлебарще ставаш, то се е видяло, хлебар и баничар.

Коментар

Working...
                                X