IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я, и Кака се появи около 3.40.
    https://www.youtube.com/watch?v=RQWSh7Db-_E

Коментар

• Днес съм особено разочарован от един от членовете на кръчмата, може би единственият третополов Винаги съм възприемал това виртуално общество като една идея малко по-бохемско, по-елитарно дори, пък макар и на принципа - what happens in Vegas, stays in Vegas. Не съм си позволявал да вадя факти, които съм научил от дискусиите тук, за да се мъча да злепоставя опонента си, да го принизя, да му вкаравам думи в клавиатурата, които никога не е ползвал, щото нали nobles obligat и дъра-бъра. Как да е, просто съм разочарован и не ми се пише, затова ще се позапра малце, поне за тази вечер!

Хер Начев, към теб пък хептен никога не съм имал нещо навъпреки - винаги съм харесвал постовете ти и, макар понякога да сме били на различна позиция, щото нали аз като простак обичам да опрастачвам нещата и упорито да търся и намирам отговори, пък били те и едностранчиви и неполивалентни, т.е. не особено подходящи за твоята по-начетена натура, а по-скоро като за моят просташко-интелектуален, недоучено-вятърничав мироглед, винаги съм подхождал с нужния респект към всичко, написано от теб. както и да е, отивам да се прегледам, белким видя онези големи корабни мачти, дето другите виждат в моите очи, пък аз с моя конюнктивит не ги забелязвам дори!

Наздраве, независимо че сте в различни сепарета, черпя по едно за ваше здраве!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Пускам пак Дороти, може му излезе късметя и на Чиче.
        https://www.youtube.com/watch?v=PSZxmZmBfnU

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Хер Начев, не ме разочаровай, че си ми образец за текстописец....
          Как можеш да си представиш, че Тарантул ще ти прати нещо дет (ти) се отваря....
          Щот за него може и да е сгодна ( за 5 лв...) , може и да е отзивчива, но се съмнявам да става за булка

Ти си друга бира, нооо, за Тарантул става.....
          Не може да пращам на Начко отворенгяски. Човекът вече е в разумни позиции и умерени измерения. За него улегнали матрони по кои да хаби полека последните патрони. А за теб и такива не смея да препоръчам, че едва ли има с кво да гръмнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Гледам по Околовръстното са скромни. Имат примоция.
            Къде, къде? Дай джи пи ес координати и описание на обектите с трудова характелистика.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не му пълни главата с глупости. Той скромен, остава и тя да е скромна ... Усещам, че още дълго ще пуска паяжини в любимото сепаре на Lelq
              Наздраве!
              Благодара за оценката. Рядко са ме изкарвали скромен. Виж там, пиши още честен, почтен.... млад и строен.

Коментар

Кажи по коя магистрала я намери бре...?

пп Можеш ли да добавиш и скромна....
                По магистралата на торнадатата. Седиш си на пейката и хоп, спуснат ти отгоре едно с плитчици и захарно петле в уста. Пита, вий ли сте Храбрия лъв? Ми аз съм, кой друг да е, нема да е некое чиче, я.

Коментар

• Готина вечер и наздраве на всички възрасти!

https://m.youtube.com/watch?v=RlAOATFl-ew

Коментар

Ако щеш вярвай, ама си прехапах пръстите, да не отговоря
                    Но наздраве, мога да кажа . Мисля е безопасно

Моето наздраве днес е на прИмоция! На далавера си!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Щом и дама се намеси в мъжкия разговор - нещата Ше се изправят /оправят/..., веднага!

Всъщност, не разбирам - кВо толкова вършите по тВа Околовръстно? ШО не си гледате пътя или спътничката/спътникът - до вас? Миии - бързо ли ни доскучават? Телефоните също не гледаме, музика не слушаме... Най-много ни интересуват фльорците - де билЕ на прИмоция..., че дори и за прИмоцията знаемЕ... ))

Добре СМЕ СИ ние - дЕдовците: не ни пука какви са прИмоциите, нито пък - дали ги има и по кое време ги дават по Околовръстното, за да тръгнем толкова далечеееее..., ехееее - за едната прИмоция - Ше се дигнемЕ чааааак на Околовръстното! Бабите са навсЕкъде около наЗе! И те гледат в очите! ))

Вие, младите - му мислете!

)))
                      Ако щеш вярвай, ама си прехапах пръстите, да не отговоря
                      Но наздраве, мога да кажа . Мисля е безопасно

Коментар

Щом и дама се намеси в мъжкия разговор - нещата Ше се изправят /оправят/..., веднага!

Всъщност, не разбирам - кВо толкова вършите по тВа Околовръстно? ШО не си гледате пътя или спътничката/спътникът - до вас? Миии - бързо ли ни доскучават? Телефоните също не гледаме, музика не слушаме... Най-много ни интересуват фльорците - де билЕ на прИмоция..., че дори и за прИмоцията знаемЕ... ))

Добре СМЕ СИ ние - дЕдовците: не ни пука какви са прИмоциите, нито пък - дали ги има и по кое време ги дават по Околовръстното, за да тръгнем толкова далечеееее..., ехееее - за едната прИмоция - Ше се дигнемЕ чааааак на Околовръстното! Бабите са навсЕкъде около наЗе! И те гледат в очите! ))

Вие, младите - му мислете!

)))

Коментар

Не му пълни главата с глупости. Той скромен, остава и тя да е скромна ... Усещам, че още дълго ще пуска паяжини в любимото сепаре на Lelq
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Пестицид, хербицид, все тая, само на хербарий ще ми станеш кат те напръскам. Ще онемееш и ще замръзнеш в поза Изненадана Кака. Позата зависи от това кой и как я изненадал.
                            Думам, на халос ще си даваш парите. Това, което си го фантазираш, няма как да се случи.
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Ти като караш, си гледай пътя...

пп Помислих си, че караш, пишеш в 3-4 форума, слушаш музика, говориш по телефона и се оглеждаш за примоции....Притесних се !

Наздраве ! ( а, и бира пиеш...)

Коментар

Коментар

Working...
                                X