Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Днес обаче, сабалян докато пътувах, чух разбиващ дует - испански, Мъжът беше бащата на Енрике,(Хулио) а жената така и не познах. Така се заслушвах, че ми свиреха на свтофарите (щото забравях да тръгвам на зелено )
Коментар
-
кое слънце бе ... на LCDто ли ...мани ги тия скапаняци !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Нека се бъгва, Както са казАли Битълсите - "нека да вали, нека да гърми, за нас винаги ще грее ... слънце"!! Слънцето, ве майна
Коментар
-
Ами тъй е то ... при нередовно пиене и разни други работи , човек се бъгва !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение) Тва е времето на Орион, Сенатериум и т.н. в зародиша на траша. Лелчето е пуснала т. нар. "черния албум". Мисля че е '89. Мойто сутрешно предложение е Тo live is to die- '88, (от албума "And justice for all..", :ако не се лъжа)
Май са тръгнАле да стават класици и затова пускаме класик-версия (сутрешноto)- https://m.youtube.com/watch?v=IQjrh8sAkIo
Last edited by precakanoto; 14.03.2019, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Aма точно за металика си мислех таз сутрин, но за едно друго изпълнение.
добре че не влязох с добро утро, че вече ги обърках кое е утро кое е вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
добре че не влязох с добро утро, че вече ги обърках кое е утро кое е вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениепп Отново се извинявам за "искрено и лично", но имам и едно леко оправдание - все пак бях отчаян от болежките, а всеки истински мъж се нас....депресира като види бяла престилка.
Слава Богу, дофтурите ме отлагат с 2-3 годинии днес съм на 30 гр .....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди време Kev ми беше намекнал наместо "мързелувам" да ползвам израза "медитирам". По-изискано звучене имало.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЛелчето щом така бързо се нави сигурно ще ни остриже яко с покера...
преци, ти де си видял компютър в кръчма?
Коментар
Коментар