Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Айде че много тихо стана у кръчмата да ви подкарам малкоСега го слушам и се смазвам от кеф... ако някой го е пускал преди мен да извинява.
https://www.youtube.com/watch?v=aZObv6QgRXcLast edited by pepe1234; 04.04.2019, 14:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мислим че родителско тяло се е объркало , кви са тези кукли, трябвало е шпаги и мускети -играчки
. Не че като си пораснала, не си компенсирала.
Наздраве, сър Събев!
П.П. Сичкото приятел на тати имаше мъжки наследници. Само той - две девойки. Сестра ми асматичка и не й прилагаха тормоз. Но мен тати ме натири с клонингите на приятелите му да тренирам ЛОМ /летен отбранителен многобой/. От тогава обичам да пуцам с пушкалото.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Една от любимите ми детски книги. Първенството държи "Островът на съкровищата" - тя е първата подарена лично на мен книга. По повод 9-тия ми рожден ден. До 8-мия ми подаряваха кукли.
Наздраве, хаджи!
, трябвало е шпаги и мускети -играчки
. Не че като си пораснала, не си компенсирала.
Last edited by Todor Sabev; 04.04.2019, 13:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Браво, Начко, браво, това сега го виждам. Моите наричания хванали. Има възмездие! Има Господ! Днес е един хубав ден за българската.... модерация. След малко Кака ще си изпусне нерви и ще я баннат. Браво, Каке, браво, но глей да загубиш и новите документи. Има Го! И Той въздава справедливо.
Лесно ти е на теб! Ти си (по някакви не напълно изяснени причини) с особен статут и имаш дозволение да плещиш фриволно за Какето квот и как ти дойде!
А питаш ли ни нас - обичните люде, дето освен да се опитаме малко да се поподмажен, никъв друг верен ход нямаме.
Че инак може да ни стигне я недоволен поглед, я некоя добра магийка!
Наздраве!
Uriah Heep - The Magician's Birthday
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Я, фен на Толкин, Голъм (Ам-гъл по ме кефи) и Билбо - колко съм я чел тази книжка като малък, пък и в списание "Дъга" - еххх, спомени.
Ще хапна един рибен сандвич в твоя чест днес.
Наздраве!.
Наздраве, хаджи!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Предстои ми реално пиене в края на седмицата. Дружната дружина решила да употреби бира/за мен бяло вино/ и да похапва риба. Но ..., за целта някой трябва да се жертва и да отиде на риболоф. По реки, язовири и дерета.
След последвало бурно обсъждане, взаимни обвинения, люти клетви и теглене на жребий, победителят в надпреварата беше избран. Разчустван от гласуваното му доверие, той тегли по няколко "приветствени слова" до родата ни по женска линия и отиде да си гласи такъмите - въдици, мрежи серкмета, бомби, захранка ... Лошото в случая е, че шефа на ИАРА-та у хабитата сменен и не се знае новия как ще реагира на не дотам традиционните му методи за улов на риба /ако го фанат, естествено/.
Като га знам къф е репей точно този член на нашта дружна дружина, на инат ще отиде да улови само платика и каракуда. А аз такива плевелни представители на рибното царство не ги ям. Щото и без това на " то без дъх живее, хладно леденее, и без жажда пие, в ризница се крие ... /карам го стихчето наизуст, може да има неточности" не съм му твърде запален фен. Пъстърва, сулка, сом, не много тлъст шаран - няколко парчета, като предястие. Към вратните пържолиТа отсега съм се затюхкала колко ще ми е трудно житието и битието по време на сбирката.
Наздраве!
Ще хапна един рибен сандвич в твоя чест днес.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Предстои ми реално пиене в края на седмицата. Дружната дружина решила да употреби бира/за мен бяло вино/ и да похапва риба. Но ..., за целта някой трябва да се жертва и да отиде на риболоф. По реки, язовири и дерета.
След последвало бурно обсъждане, взаимни обвинения, люти клетви и теглене на жребий, победителят в надпреварата беше избран. Разчустван от гласуваното му доверие, той тегли по няколко "приветствени слова" до родата ни по женска линия и отиде да си гласи такъмите - въдици, мрежи серкмета, бомби, захранка ... Лошото в случая е, че шефа на ИАРА-та у хабитата сменен и не се знае новия как ще реагира на не дотам традиционните му методи за улов на риба /ако го фанат, естествено/.
Като га знам къф е репей точно този член на нашта дружна дружина, на инат ще отиде да улови само платика и каракуда. А аз такива плевелни представители на рибното царство не ги ям. Щото и без това на " то без дъх живее, хладно леденее, и без жажда пие, в ризница се крие ... /карам го стихчето наизуст, може да има неточности" не съм му твърде запален фен. Пъстърва, сулка, сом, не много тлъст шаран - няколко парчета, като предястие. Към вратните пържолиТа отсега съм се затюхкала колко ще ми е трудно житието и битието по време на сбирката.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Ай наздраве!
https://www.youtube.com/watch?v=XGm6...Vvb3ac&index=3
Поздраф и за Преци - че споменала за тоз албум,макар да имаше и едни по - добри и носталго-мелодични от 73-75 г. като ин транс и так далее....
ПС:Връзката - Изеров-Зверов-Бийст беше ясна....
PS: И още едно за исторически обременените остава Финалната Музиката,а за останалите - останалото : https://www.youtube.com/watch?v=qYepnblW2qc) с което кОлтурно прекратихме зародилото се (поради неразбиране) напрежение между ра1 и тарантул.
То можело и с по една добра дума да стане работата, вместо триене на мнения, но щом и това не се толерира, ... Да се надяваме, че не на бан се дължи дългото ви отсъствие.)) Мисля си също че е време да ме сложат за модератор
Как е ген. Гаки, той съвсем ни остави без патрони срещу врага
Шегувам се, Надявам се да сте в добро здраве
Last edited by precakanoto; 04.04.2019, 00:16.
Коментар
-
Да - получавам им клиповете на мобилния! Добри песни и декори,но само с тва държава не се възражда...
Да не закачаме политиката,но наскоро заради един скандал с няколко 90 годишни белгийски пенсионери получаващи и досега германски пенсии по договор за служба към Райха, официално стана ясно,че Германия (ФРГ) е правоприемник на Държавата до 1945 г...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнениеИначе едно време бях с много варианти на името си "vmankov", пак многократно трито.
https://www.youtube.com/watch?v=XGm6...Vvb3ac&index=3
Поздраф и за Преци - че споменала за тоз албум,макар да имаше и едни по - добри и носталго-мелодични от 73-75 г. като ин транс и так далее....
ПС:Връзката - Изеров-Зверов-Бийст беше ясна....
PS: И още едно за исторически обременените остава Финалната Музиката,а за останалите - останалото : https://www.youtube.com/watch?v=qYepnblW2qc
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнениеВиж коя е Жорж Санд и ще разбереш, че никога не бих избрал такъв прякор.Точно антипод на твоите "усещания за жена". Знам коя е била (оригиналният псевдоним), защото преди време гледах някакъв романтичен филм посветен на "нея" и Шопен (Хю грант) (или по-скоро за тяхната връзка
) Какво да се прави, няма време всичко да се прочете, научаваме нещо и от филмите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнениеДа, Жорж Санд е некой(я) друг(а), не съм аз.То и Жорж санд звучи готино, макар, да се замислям, кое е по-зверско
Таман имах над 62% увереност, че кривата инровертска интуиция не ме лъже и се надявах да изкарам некой лев компенсация, срещу нея
Коментар
Коментар