IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Глей, ся!
    Лесно ти е на теб! Ти си (по някакви не напълно изяснени причини) с особен статут и имаш дозволение да плещиш фриволно за Какето квот и как ти дойде!
    А питаш ли ни нас - обичните люде, дето освен да се опитаме малко да се поподмажен, никъв друг верен ход нямаме.
    Че инак може да ни стигне я недоволен поглед, я некоя добра магийка!

Наздраве!

Uriah Heep - The Magician's Birthday
    И вий я натискайте, че инак ще ви превърне я в мишлета, я в козлета, я в мамунчета. Не й се давайте. Беееее....бееееее....

Коментар

• Айде че много тихо стана у кръчмата да ви подкарам малко Сега го слушам и се смазвам от кеф... ако някой го е пускал преди мен да извинява.

https://www.youtube.com/watch?v=aZObv6QgRXc
      Last edited by pepe1234; 04.04.2019, 14:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мислим че родителско тяло се е объркало , кви са тези кукли , трябвало е шпаги и мускети -играчки. Не че като си пораснала, не си компенсирала.
        Събев, родата много горда, де навремето по турско мъжете са имали право да носят оръжие и да яздят кон без да слизат от него при наличие на мюсюлманин наоколо. Затова на момчетата при навършване на определена възраст им подарявали ножове. На девойките менче - да си варят илачите. Традицията се спазва с леки отклонение. Вече и девойките получаваме нож и ни записват на езда /при добро желание от наша страна/.
        Наздраве, сър Събев!

П.П. Сичкото приятел на тати имаше мъжки наследници. Само той - две девойки. Сестра ми асматичка и не й прилагаха тормоз. Но мен тати ме натири с клонингите на приятелите му да тренирам ЛОМ /летен отбранителен многобой/. От тогава обичам да пуцам с пушкалото.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Една от любимите ми детски книги. Първенството държи "Островът на съкровищата" - тя е първата подарена лично на мен книга. По повод 9-тия ми рожден ден. До 8-мия ми подаряваха кукли.
          Наздраве, хаджи!

Мислим че родителско тяло се е объркало , кви са тези кукли , трябвало е шпаги и мускети -играчки. Не че като си пораснала, не си компенсирала.
          Last edited by Todor Sabev; 04.04.2019, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Браво, Начко, браво, това сега го виждам. Моите наричания хванали. Има възмездие! Има Господ! Днес е един хубав ден за българската.... модерация. След малко Кака ще си изпусне нерви и ще я баннат. Браво, Каке, браво, но глей да загубиш и новите документи. Има Го! И Той въздава справедливо.
            Глей, ся!
            Лесно ти е на теб! Ти си (по някакви не напълно изяснени причини) с особен статут и имаш дозволение да плещиш фриволно за Какето квот и как ти дойде!
            А питаш ли ни нас - обичните люде, дето освен да се опитаме малко да се поподмажен, никъв друг верен ход нямаме.
            Че инак може да ни стигне я недоволен поглед, я некоя добра магийка!

Наздраве!

Uriah Heep - The Magician's Birthday

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Я, фен на Толкин, Голъм (Ам-гъл по ме кефи) и Билбо - колко съм я чел тази книжка като малък, пък и в списание "Дъга" - еххх, спомени.
              Ще хапна един рибен сандвич в твоя чест днес.
              Наздраве!
              Една от любимите ми детски книги. Първенството държи "Островът на съкровищата" - тя е първата подарена лично на мен книга. По повод 9-тия ми рожден ден. До 8-мия ми подаряваха кукли.
              Наздраве, хаджи!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, тайфата!

Предстои ми реално пиене в края на седмицата. Дружната дружина решила да употреби бира/за мен бяло вино/ и да похапва риба. Но ..., за целта някой трябва да се жертва и да отиде на риболоф. По реки, язовири и дерета.

След последвало бурно обсъждане, взаимни обвинения, люти клетви и теглене на жребий, победителят в надпреварата беше избран. Разчустван от гласуваното му доверие, той тегли по няколко "приветствени слова" до родата ни по женска линия и отиде да си гласи такъмите - въдици, мрежи серкмета, бомби, захранка ... Лошото в случая е, че шефа на ИАРА-та у хабитата сменен и не се знае новия как ще реагира на не дотам традиционните му методи за улов на риба /ако го фанат, естествено/.

Като га знам къф е репей точно този член на нашта дружна дружина, на инат ще отиде да улови само платика и каракуда. А аз такива плевелни представители на рибното царство не ги ям. Щото и без това на " то без дъх живее, хладно леденее, и без жажда пие, в ризница се крие ... /карам го стихчето наизуст, може да има неточности" не съм му твърде запален фен. Пъстърва, сулка, сом, не много тлъст шаран - няколко парчета, като предястие. Към вратните пържоли Та отсега съм се затюхкала колко ще ми е трудно житието и битието по време на сбирката.
                Наздраве!
                Я, фен на Толкин, Голъм (Ам-гъл по ме кефи) и Билбо - колко съм я чел тази книжка като малък, пък и в списание "Дъга" - еххх, спомени.
                Ще хапна един рибен сандвич в твоя чест днес.
                Наздраве!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Предстои ми реално пиене в края на седмицата. Дружната дружина решила да употреби бира/за мен бяло вино/ и да похапва риба. Но ..., за целта някой трябва да се жертва и да отиде на риболоф. По реки, язовири и дерета.

След последвало бурно обсъждане, взаимни обвинения, люти клетви и теглене на жребий, победителят в надпреварата беше избран. Разчустван от гласуваното му доверие, той тегли по няколко "приветствени слова" до родата ни по женска линия и отиде да си гласи такъмите - въдици, мрежи серкмета, бомби, захранка ... Лошото в случая е, че шефа на ИАРА-та у хабитата сменен и не се знае новия как ще реагира на не дотам традиционните му методи за улов на риба /ако го фанат, естествено/.

Като га знам къф е репей точно този член на нашта дружна дружина, на инат ще отиде да улови само платика и каракуда. А аз такива плевелни представители на рибното царство не ги ям. Щото и без това на " то без дъх живее, хладно леденее, и без жажда пие, в ризница се крие ... /карам го стихчето наизуст, може да има неточности" не съм му твърде запален фен. Пъстърва, сулка, сом, не много тлъст шаран - няколко парчета, като предястие. Към вратните пържоли Та отсега съм се затюхкала колко ще ми е трудно житието и битието по време на сбирката.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Ай наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=XGm6...Vvb3ac&index=3

Поздраф и за Преци - че споменала за тоз албум,макар да имаше и едни по - добри и носталго-мелодични от 73-75 г. като ин транс и так далее....

ПС:Връзката - Изеров-Зверов-Бийст беше ясна....

PS: И още едно за исторически обременените остава Финалната Музиката,а за останалите - останалото : https://www.youtube.com/watch?v=qYepnblW2qc
                    Oхоо, отдавна не сте се вяствали, генерале, и добре дошъл! При това навреме, че тъкмо се зачудвах дали да не се самобанна за една две седмици занапред, понеже забелязах, че ми изтрили едно сравнително ентелегентно мнение, (минутки за реклама ) с което кОлтурно прекратихме зародилото се (поради неразбиране) напрежение между ра1 и тарантул. То можело и с по една добра дума да стане работата, вместо триене на мнения, но щом и това не се толерира, ... Да се надяваме, че не на бан се дължи дългото ви отсъствие.)) Мисля си също че е време да ме сложат за модератор Как е ген. Гаки, той съвсем ни остави без патрони срещу врага Шегувам се, Надявам се да сте в добро здраве
                    Last edited by precakanoto; 04.04.2019, 00:16.

Коментар

• Да - получавам им клиповете на мобилния! Добри песни и декори,но само с тва държава не се възражда...

Да не закачаме политиката,но наскоро заради един скандал с няколко 90 годишни белгийски пенсионери получаващи и досега германски пенсии по договор за служба към Райха, официално стана ясно,че Германия (ФРГ) е правоприемник на Държавата до 1945 г...
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Спарт,
                        ​​​​​​Рамщайн пуснаха нов албум, "Deutschland Über Allen".
                        Last edited by Жан Бет; 03.04.2019, 23:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение
                          Иначе едно време бях с много варианти на името си "vmankov", пак многократно трито.
                          Ай наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=XGm6...Vvb3ac&index=3

Поздраф и за Преци - че споменала за тоз албум,макар да имаше и едни по - добри и носталго-мелодични от 73-75 г. като ин транс и так далее....

ПС:Връзката - Изеров-Зверов-Бийст беше ясна....

PS: И още едно за исторически обременените остава Финалната Музиката,а за останалите - останалото : https://www.youtube.com/watch?v=qYepnblW2qc
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Виж коя е Жорж Санд и ще разбереш, че никога не бих избрал такъв прякор.
                            това ми беше един от козовете, срещу варианта "твой патент" Точно антипод на твоите "усещания за жена". Знам коя е била (оригиналният псевдоним), защото преди време гледах някакъв романтичен филм посветен на "нея" и Шопен (Хю грант) (или по-скоро за тяхната връзка ) Какво да се прави, няма време всичко да се прочете, научаваме нещо и от филмите.

Коментар

• Виж коя е Жорж Санд и ще разбереш, че никога не бих избрал такъв прякор.

Коментар

Да, Жорж Санд е некой(я) друг(а), не съм аз.
                                ее не трябваше така бързо да признаваш, То и Жорж санд звучи готино, макар, да се замислям, кое е по-зверско Таман имах над 62% увереност, че кривата инровертска интуиция не ме лъже и се надявах да изкарам некой лев компенсация, срещу нея

Коментар

Working...
                                X