IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

При нощните вещи жени естесвено да има анемия. Ни слънце често виждат, ни спанак ядат, най-много някой железен пирон да им забият. Ако си падаше като Импето да лижеш метали, па можеше да компенсираш, излизвайки некое ренде, но теб ти езикът зает само с дърдорене. Вземи го фризирай на рендето. Наздраве за раздвоените езичета!
    Кво искаш да кажеш, че е опасно да се замръква с кака, или поне требва да си носиш една, две банки кръв или заострен колец.

Ей добре, че не дойде да ми изяде картофките , че немаше да са само те.
    Last edited by Todor Sabev; 02.04.2019, 17:59.

Коментар

А ти откъде знаеш от къде идва името на Тиквеш? Освен това Тиквеш е област, а не град. Все повече се съмнявам, дето си некой съвсем неграмотен многоников. трол. Ех, Марандето все пак беше попрочел това-онова.
      Тиквеш си е област (Тиквешия, по-точно), макар че понякога така е наричан и съвременния град Кавадарци, даже отборът им по футбол май беше Тиквеш (Кавадарци), Тиквешията е много българска област, макар нито жОлтата им ракия, нито виното да са нещо особено - нашите са по-добри
      Наздраве!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

Тиквеш, град в т.н. Македония.
        Все повече се съмнявам в това, че си историк от професията.
        А ти откъде знаеш от къде идва името на Тиквеш? Освен това Тиквеш е област, а не град. Все повече се съмнявам, дето си некой съвсем неграмотен многоников. трол. Ех, Марандето все пак беше попрочел това-онова.

Коментар

Благодара за пръжолките, а ти си смучи тиквеното вино.
          Тиквеш, град в т.н. Македония.
          Все повече се съмнявам в това, че си историк от професията.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не са за пред гости, ама аз тия ги пускам в месеца два пъти - и все не остават!

http://kachi-snimka.info/images-2013/jdv1554140756b.jpg

Пък взех да опитам и едно Тиквешко винО..., абе - интересен аромат..., ама ще се пие, де..., според мен - става, ама нашето мерло е по-Убаво... /Тиквешката лозова рАкия - някъде по пътя - между БеОград и Ниш - вече свърши.../
            Благодара за пръжолките, а ти си смучи тиквеното вино.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Сега се пости бре тарантулчо. Не ни води во изкушение
              На мен болехките ми дават амнистия. А вий си постете и точете лиги. Днес съм почти на постно - рибена чорбица с гъша мас. Никаква съществена мръвка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Впечатлена съм - 71 единици са ниски за жена, та какво остава за мъж. Моят рекорд е някъде около 80, но тогава бях бременна и малкия паразит ми смучеше всичкото желязо.

Моята анемия е наследствена, комбинирана - желязодефицитна, В12 дефицитна и фолиеводефицитна. Хемоглобинът се състои от четири белтъчни вериги - две алфа и две бета. Твоето лекарство е за бета дефицитна анемия. Вероятно и при мен ще даде резултат, но едва ли ще толкова "убийствен

Но ... стига сме си говорили за болести и лекарства. Това тук е Кръчма и обикновено се казваме:
                Наздраве!
                При нощните вещи жени естесвено да има анемия. Ни слънце често виждат, ни спанак ядат, най-много някой железен пирон да им забият. Ако си падаше като Импето да лижеш метали, па можеше да компенсираш, излизвайки некое ренде, но теб ти езикът зает само с дърдорене. Вземи го фризирай на рендето. Наздраве за раздвоените езичета!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Имам вкъщи инжекции мирцера и ЕПО вдигат и мъртвец . При мен помогнаха - от 71 на 134 хемоглобин. Кръв не давам само в болница.
                  Впечатлена съм - 71 единици са ниски за жена, та какво остава за мъж. Моят рекорд е някъде около 80, но тогава бях бременна и малкия паразит ми смучеше всичкото желязо.

Моята анемия е наследствена, комбинирана - желязодефицитна, В12 дефицитна и фолиеводефицитна. Хемоглобинът се състои от четири белтъчни вериги - две алфа и две бета. Твоето лекарство е за бета дефицитна анемия. Вероятно и при мен ще даде резултат, но едва ли ще толкова "убийствен

Но ... стига сме си говорили за болести и лекарства. Това тук е Кръчма и обикновено се казваме:
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Има. Десетина дни в болницата на инжекции. Ако и това не помогне - приливане на кръв.
                    Наздраве, Преци!
                    Имам вкъщи инжекции мирцера и ЕПО вдигат и мъртвец . При мен помогнаха - от 71 на 134 хемоглобин. Кръв не давам само в болница.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Пироните требва да са ръждясали, стари. Или да се оставят да ръждясат в ябълката.
                      Нема ли ръжда, нема дикиш за хемоглобина.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Трябва да се пробва и с друг "иляч" !!, не да набутва с метали, а да го докара да усвоява и задържа....
                        Все трябва да има някакъв цяр
                        Има. Десетина дни в болницата на инжекции. Ако и това не помогне - приливане на кръв.
                        Наздраве, Преци!
                        Мечо

Коментар

И коварна! Щом стане дума за теб, хич не се напрягам. Всичко от душа ми се проливно излива.
                          Колко мило. Просълзих се.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Мечо

Коментар

Благодара за пържолите! Слагай!
                            Сега се пости бре тарантулчо. Не ни води во изкушение

Коментар

Ба, чак толку природно - забрави! Стига ми, където един месец ядох кисели ябълки с набити и извадени след 24 чака пирони. Ефекта от усилието - никъф.
                              Наздраве!
                              Трябва да се пробва и с друг "иляч" !!, не да набутва с метали, а да го докара да усвоява и задържа....
                              Все трябва да има някакъв цяр

Коментар

Благодара за пържолите! Слагай!

Не са за пред гости, ама аз тия ги пускам в месеца два пъти - и все не остават!

http://kachi-snimka.info/images-2013/jdv1554140756b.jpg

Пък взех да опитам и едно Тиквешко винО..., абе - интересен аромат..., ама ще се пие, де..., според мен - става, ама нашето мерло е по-Убаво... /Тиквешката лозова рАкия - някъде по пътя - между БеОград и Ниш - вече свърши.../
                                Last edited by безимeн; 01.04.2019, 20:55.

Коментар

Working...
                                X