IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Обезсърчени, нали?
    Наздраве!

Refuse To Love
    Тцъ, умилени
    Наздраве, хер!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Не е задължително сълзите да са само на обезсърчени.

Често се срещат и сълзи от радост при изпращането на някого...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Двама, трима още бършат сълзи !
        Обезсърчени, нали?
        Наздраве!

Refuse To Love

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          [ATTACH=CONFIG]n3430716[/ATTACH]

Добро утро и успешен ден!
          Много успешен беше. Двама, трима още бършат сълзи след срещата си с мен.
          Наздраве, Lelq!
          Last edited by tnm; 15.01.2019, 18:48.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Kato на майтап се случи, първо се оказа, че минах половината път. После си казах, "я, то било даже и приятно", и изкарах и другата половина (само въпрос на време) Всичко е шест, няма повреди (засега)
            Наздраве и лек път из чужденецията
            В Болярия ходих, т.е. - Велико Търново. Чужденеция съм я предвидила за посещения когато закука кукувицата
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

А бе, Преци, как ги извървя тез 12-15 километра, бре!? Сега ще има цял ден да те мисля, де толку си си натоварило физиката, психиката... , че и математиката
              Наздраве!
              Kato на майтап се случи, първо се оказа, че минах половината път. После си казах, "я, то било даже и приятно", и изкарах и другата половина (само въпрос на време) Всичко е шест, няма повреди (засега)
              Наздраве и лек път из чужденецията

Коментар

Стисках , стисках и не можах да се сдържа! Това, Цуце - то , много ми хареса. И страшно ми заприлича на някой, дето познавам. Даже и името почти докарва
                Някога може и да заровим чуковете и да те черпя едно
                Очевидно - като стискаш и стискаш, и... по-бързо решаваш хоризонталите в кръстословиците... Някои прозрения идват в диалога, но и по-късно от другите. /Не бях се сещал за подобно тълкуване, за трудното сдържане на някои от дамите... /

..., после - може да заровим чуковете, ама за томахавките нищо не казваш и защо? Уплаших се, защото и острието, но и дръжката - казват - все на дълбоко потъвали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Обясни я, де, нема да гадаем. Не мога да помня всички простотии, кои са ми минали през главата.
                  Мислех, че я знаеш, та се подхилквах.

Позата "С очилата": слагаш очилата ѝ под дупето ѝ.

Коментар

Някой да сложи джезвето на въглените от камината и да стори едно кафе / с подобрител/, че отивам в Болярия с цел посещение на добра воля. Подобрителят ми трябва, щот от друга страна не ми трябва чисто съзнание да им слушам "умнотиите" на тез, при които отивам.
                    Наздраве!
                    Click image for larger version

Name:	файл.jpeg
Views:	1
Size:	8.4 КБ
ID:	3430716

Добро утро и успешен ден!

Коментар

• Някой да сложи джезвето на въглените от камината и да стори едно кафе / с подобрител/, че отивам в Болярия с цел посещение на добра воля. Подобрителят ми трябва, щот от друга страна не ми трябва чисто съзнание да им слушам "умнотиите" на тез, при които отивам.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Добре си правите, Днес взех, че се разходих 12-15 км и ако поизтегля смукача, хептен може да объркам ритъма,, На коя песничка е ритъма, не се чува музика в кръчмето Колето пак се загубил в склада, може и плочи да държи на съхранение
                        А бе, Преци, как ги извървя тез 12-15 километра, бре!? Сега ще има цял ден да те мисля, де толку си си натоварило физиката, психиката... , че и математиката
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                          Тук на вицове сте го обърнали... Добре де - смЕх се до сълзи, ама... Защо лелята не е сложила една предупредителна червена точка с 18+ ? Ние, дето сме под 18 - какво трябва да правим?

И аз ще се направя, че не зная темата за вицовете и ще поспамя...

Моят виц е за възрастовата граница 16+ и по съдържание наподобява лелиният ... Може и да е по-отдавнашен, а и да не си знае годините /вицът, де/, но нали някои сме се излюпили по-късно: за нас всичко е ново!

Значи - /дежурните/ две блондинки - решават кръстословицааааа...

- Миме - обръща се едната към другата - можеш ли да се сетиш за мъжки полов орган с три букви?

- Отвесно, или - водоравно, бе - Цуце? - замислена за възможностите пита другата.

- Отвесно, Миме, отвесно! - погледнала с надежда към Мимето недосетливото Цуце....

- Е, щом е отвесно - две мнения по въпроса нЕма! Пиши го "мек"!

п.п. Дано не се окаже сега, че леля още не е навършилО 16 !!!
                          Стисках , стисках и не можах да се сдържа! Това, Цуце - то , много ми хареса. И страшно ми заприлича на някой, дето познавам. Даже и името почти докарва
                          Някога може и да заровим чуковете и да те черпя едно

Коментар

• Lelq, винаги е на нужната и, в даден момент възраст и цвят на косата! Та някак се вместих в ограничителната ти точка

Коментар

Налага се да дърпаме смукача, та да хванем ритъма
                              Добре си правите, Днес взех, че се разходих 12-15 км и ако поизтегля смукача, хептен може да объркам ритъма,, На коя песничка е ритъма, не се чува музика в кръчмето Колето пак се загубил в склада, може и плочи да държи на съхранение

Коментар

• Тук на вицове сте го обърнали... Добре де - смЕх се до сълзи, ама... Защо лелята не е сложила една предупредителна червена точка с 18+ ? Ние, дето сме под 18 - какво трябва да правим?

И аз ще се направя, че не зная темата за вицовете и ще поспамя...

Моят виц е за възрастовата граница 16+ и по съдържание наподобява лелиният ... Може и да е по-отдавнашен, а и да не си знае годините /вицът, де/, но нали някои сме се излюпили по-късно: за нас всичко е ново!

Значи - /дежурните/ две блондинки - решават кръстословицааааа...

- Миме - обръща се едната към другата - можеш ли да се сетиш за мъжки полов орган с три букви?

- Отвесно, или - водоравно, бе - Цуце? - замислена за възможностите пита другата.

- Отвесно, Миме, отвесно! - погледнала с надежда към Мимето недосетливото Цуце....

- Е, щом е отвесно - две мнения по въпроса нЕма! Пиши го "мек"!

п.п. Дано не се окаже сега, че леля още не е навършилО 16 !!!

Коментар

Working...
                                X