Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНалага се да дърпаме смукача, та да хванем ритъма
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Позата с очилата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнениеНекой път, ако си човъркаш вкъщи нещо насаме, мое да си пуснеш тези двамата за неангажиращ фон. На големи колонки, че думкането да думка. Мен ми хареса, та споделям.
https://youtube.com/watch?v=NCnoDfOuIKY
Черният брат започна вяло, но се заяви кат голям майстор, а тенджерата му е видимо много твърда, чак мен ме заболяха ръцете.
Жълтият брат май трябва да помисли за мърчъндайзинга на физиономията си, че така пред големия тупан е много анонимен, добре че имаше и втора част.
Представям си летен зной, добро уйски он дъ рокс и това като фон, но елегантно на големи колони. От всичко посочено май само откъм колони издишам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Таз препоръка, как да я разбирам? Да пробвам ракията с някой и все на единят от нас ще хареса и няма да стане зян?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро , Кръчма!
Казаха ми страхотен, мръсен виц, но няма да го споделя . Гледам отдали сте се на романтика , та да не развалям атмосферата
Наздраве с ирландско!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНяздраве за срамежливите очилатки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това само три пъти в годината, бре!!! Мое ли всеки ден в годината да ставам по изгрев слънце, преди да се раздигнала росата!?
Наздраве!
П.П. Специално зарад Арахната отворих учебника си по анатомия. Очаквай фключване в най-скоро време. Ще го заболи и там къде никога не го е боляло
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Aaaa, ne-ne-ne..
Тя нашътъ романтика кът при манго...
- Марийке айде да се марингьосваме....
- Ииии, Иванчо какъв намек ми удари..
Споделяй, не се срамувай, че с Тарантул много аресваме свенливи...
Наздраве !.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Никва романтика не видя аз!
Това твойто си беше жива провокация.
Откак анонсира, за нищо друго не мога да мисля!
Жив изгорех!
Наздраве!
Опит за наместване
https://youtube.com/watch?v=NCnoDfOuIKY
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Значи всичко, без мойта със сламката! Ама ти можеш да носиш
После, може и да помогнеш,
че то, нали знаеш, пийнала женица, двойна хубавица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Квот остане!
Коментар
Коментар