If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре си правите, Днес взех, че се разходих 12-15 км и ако поизтегля смукача, хептен може да объркам ритъма,, На коя песничка е ритъма, не се чува музика в кръчмето Колето пак се загубил в склада, може и плочи да държи на съхранение
А бе, Преци, как ги извървя тез 12-15 километра, бре!? Сега ще има цял ден да те мисля, де толку си си натоварило физиката, психиката... , че и математиката
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тук на вицове сте го обърнали... Добре де - смЕх се до сълзи, ама... Защо лелята не е сложила една предупредителна червена точка с 18+ ? Ние, дето сме под 18 - какво трябва да правим?
И аз ще се направя, че не зная темата за вицовете и ще поспамя...
Моят виц е за възрастовата граница 16+ и по съдържание наподобява лелиният ... Може и да е по-отдавнашен, а и да не си знае годините /вицът, де/, но нали някои сме се излюпили по-късно: за нас всичко е ново!
Значи - /дежурните/ две блондинки - решават кръстословицааааа...
- Миме - обръща се едната към другата - можеш ли да се сетиш за мъжки полов орган с три букви?
- Отвесно, или - водоравно, бе - Цуце? - замислена за възможностите пита другата.
- Отвесно, Миме, отвесно! - погледнала с надежда към Мимето недосетливото Цуце....
- Е, щом е отвесно - две мнения по въпроса нЕма! Пиши го "мек"!
п.п. Дано не се окаже сега, че леля още не е навършилО 16 !!!
Стисках , стисках и не можах да се сдържа! Това, Цуце - то , много ми хареса. И страшно ми заприлича на някой, дето познавам. Даже и името почти докарва
Някога може и да заровим чуковете и да те черпя едно
Добре си правите, Днес взех, че се разходих 12-15 км и ако поизтегля смукача, хептен може да объркам ритъма,, На коя песничка е ритъма, не се чува музика в кръчмето Колето пак се загубил в склада, може и плочи да държи на съхранение
Тук на вицове сте го обърнали... Добре де - смЕх се до сълзи, ама... Защо лелята не е сложила една предупредителна червена точка с 18+ ? Ние, дето сме под 18 - какво трябва да правим?
И аз ще се направя, че не зная темата за вицовете и ще поспамя...
Моят виц е за възрастовата граница 16+ и по съдържание наподобява лелиният ... Може и да е по-отдавнашен, а и да не си знае годините /вицът, де/, но нали някои сме се излюпили по-късно: за нас всичко е ново!
Значи - /дежурните/ две блондинки - решават кръстословицааааа...
- Миме - обръща се едната към другата - можеш ли да се сетиш за мъжки полов орган с три букви?
- Отвесно, или - водоравно, бе - Цуце? - замислена за възможностите пита другата.
- Отвесно, Миме, отвесно! - погледнала с надежда към Мимето недосетливото Цуце....
- Е, щом е отвесно - две мнения по въпроса нЕма! Пиши го "мек"!
п.п. Дано не се окаже сега, че леля още не е навършилО 16 !!!
Некой път, ако си човъркаш вкъщи нещо насаме, мое да си пуснеш тези двамата за неангажиращ фон. На големи колонки, че думкането да думка. Мен ми хареса, та споделям. https://youtube.com/watch?v=NCnoDfOuIKY
Брей, интересно и добро!
Черният брат започна вяло, но се заяви кат голям майстор, а тенджерата му е видимо много твърда, чак мен ме заболяха ръцете.
Жълтият брат май трябва да помисли за мърчъндайзинга на физиономията си, че така пред големия тупан е много анонимен, добре че имаше и втора част.
Представям си летен зной, добро уйски он дъ рокс и това като фон, но елегантно на големи колони. От всичко посочено май само откъм колони издишам
Коментар