Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДвама, трима още бършат сълзи !
Наздраве!
Refuse To Love
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3430716[/ATTACH]
Добро утро и успешен ден!
Наздраве, Lelq!Last edited by tnm; 15.01.2019, 18:48.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Kato на майтап се случи, първо се оказа, че минах половината път. После си казах, "я, то било даже и приятно", и изкарах и другата половина (само въпрос на време)
Всичко е шест, няма повреди (засега)
Наздраве и лек път из чужденецията
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, Преци, как ги извървя тез 12-15 километра, бре!? Сега ще има цял ден да те мисля, де толку си си натоварило физиката, психиката... , че и математиката
Наздраве!Kato на майтап се случи, първо се оказа, че минах половината път. После си казах, "я, то било даже и приятно", и изкарах и другата половина (само въпрос на време)
Всичко е шест, няма повреди (засега)
Наздраве и лек път из чужденецията
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Стисках , стисках и не можах да се сдържа! Това, Цуце - то , много ми хареса.И страшно ми заприлича на някой, дето познавам. Даже и името почти докарва
Някога може и да заровим чуковете и да те черпя едно/
..., после - може да заровим чуковете, ама за томахавките нищо не казваш и защо? Уплаших се, защото и острието, но и дръжката - казват - все на дълбоко потъвали...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Обясни я, де, нема да гадаем. Не мога да помня всички простотии, кои са ми минали през главата.
Позата "С очилата": слагаш очилата ѝ под дупето ѝ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНякой да сложи джезвето на въглените от камината и да стори едно кафе / с подобрител/, че отивам в Болярия с цел посещение на добра воля. Подобрителят ми трябва, щот от друга страна не ми трябва чисто съзнание да им слушам "умнотиите" на тез, при които отивам.
Наздраве!
Добро утро и успешен ден!
Коментар
� -
Някой да сложи джезвето на въглените от камината и да стори едно кафе / с подобрител/, че отивам в Болярия с цел посещение на добра воля. Подобрителят ми трябва, щот от друга страна не ми трябва чисто съзнание да им слушам "умнотиите" на тез, при които отивам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Добре си правите, Днес взех, че се разходих 12-15 км и ако поизтегля смукача, хептен може да объркам ритъма,,На коя песничка е ритъма, не се чува музика в кръчмето
Колето пак се загубил в склада, може и плочи да държи на съхранение
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеТук на вицове сте го обърнали... Добре де - смЕх се до сълзи, ама... Защо лелята не е сложила една предупредителна червена точка с 18+ ? Ние, дето сме под 18 - какво трябва да правим?
И аз ще се направя, че не зная темата за вицовете и ще поспамя...
Моят виц е за възрастовата граница 16+ и по съдържание наподобява лелиният ... Може и да е по-отдавнашен, а и да не си знае годините /вицът, де/, но нали някои сме се излюпили по-късно: за нас всичко е ново!
Значи - /дежурните/ две блондинки - решават кръстословицааааа...
- Миме - обръща се едната към другата - можеш ли да се сетиш за мъжки полов орган с три букви?
- Отвесно, или - водоравно, бе - Цуце? - замислена за възможностите пита другата.
- Отвесно, Миме, отвесно! - погледнала с надежда към Мимето недосетливото Цуце....
- Е, щом е отвесно - две мнения по въпроса нЕма! Пиши го "мек"!
п.п. Дано не се окаже сега, че леля още не е навършилО 16 !!!И страшно ми заприлича на някой, дето познавам. Даже и името почти докарва
Някога може и да заровим чуковете и да те черпя едно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНалага се да дърпаме смукача, та да хванем ритъмаНа коя песничка е ритъма, не се чува музика в кръчмето
Колето пак се загубил в склада, може и плочи да държи на съхранение
Коментар
� -
Тук на вицове сте го обърнали... Добре де - смЕх се до сълзи, ама... Защо лелята не е сложила една предупредителна червена точка с 18+ ? Ние, дето сме под 18 - какво трябва да правим?
И аз ще се направя, че не зная темата за вицовете и ще поспамя...
Моят виц е за възрастовата граница 16+ и по съдържание наподобява лелиният ... Може и да е по-отдавнашен, а и да не си знае годините /вицът, де/, но нали някои сме се излюпили по-късно: за нас всичко е ново!
Значи - /дежурните/ две блондинки - решават кръстословицааааа...
- Миме - обръща се едната към другата - можеш ли да се сетиш за мъжки полов орган с три букви?
- Отвесно, или - водоравно, бе - Цуце? - замислена за възможностите пита другата.
- Отвесно, Миме, отвесно! - погледнала с надежда към Мимето недосетливото Цуце....
- Е, щом е отвесно - две мнения по въпроса нЕма! Пиши го "мек"!
п.п. Дано не се окаже сега, че леля още не е навършилО 16 !!!
Коментар
�
Коментар