IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Явно, въпреки желанието и календарните години, повечето не сме дорасли за по - висок етаж Ма то за това е шарен живота - има всичко !
    Наздраве!

Грешиш, уважаема! Не знаеш вица, затова ще ти кажа директно: почти всички жени СТЕ "дорасли" - и стигате до последния етаж! ПОЧТИ ВСИЧКИ дами бихте стигнали до него, ако се отвори подобна възможност! Това е сигурно!

Остана самА да си отговориш на въпроса, защо "ПОЧТИ всички"..., като не забравяш, че това е виц... И то - какъв! Кореспондира с действителността... ))

В същото това време, с необходимата самоирония - на мен - като мъж - не ми е необходимо да ходя до втория етаж, заради една мусака /например/... ))

/добре е да потърсиш вица, иначе не би разбрала какво казвам/...

Обяснение:

В тая връзка - сещам се и за друга "статистика": на една жена са ѝ необходими /по памет/ - поне 5-ма мъже: един - да се грижи за децата, втори - да има прилична работа и доходи, трети - за секс, четвърти - за любов, пети - забавен,... пети - за пазар,... пети - за културни развлечения,... пети - за приятелство,... пети - за споделяне.... /в тоя стил може да се продължи - очевидно на дамата не ѝ стигат петима мъже!/..., именно за това на шестият /последен!/ етаж от вица са се качили повече от 3 млн. дами... ))

Според заложеното от природата, мъжът /грубо казано/ - не изпада в толкова подробности при търсенето... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Лелка, аз тук си позволявам да се бъзикам само със себе си.
      Веднъж, в суматохата, взех та са обидих! Га погледнах, обаче, са оказа, че съм се самообидил!
      И ... после ми мина!

Наздраве за сладко-горчивите преживявания, за широките и удобни дрехи, за майтапа!

The Verve - Bitter Sweet Symphony
      Наздраве, nachev !
      И аз мисля , че се бъзикам само със себе си. Обаче, рано открих, че околните мислят, че го правя все с тях, пък аз някъде във висините ... Та, гледах да се въздържам . Ама и аз душа нося! Трябва ми малко самоирония и на мен!
      Няма да се извинявам за което!

Песничка не мога да пусна в момента. По - късно ще е

Коментар

• Абе я да питам - все се споменава някой си падре - кой е той/тя? Че понякога се чувствам в тази тема като неканен гост на масонска сбирка.
        Наздраве!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не знам как е с консултациите nachev , ама поне още не се е нацупил, когато някой изтъква достойнствата му и не ги приема за срамни и обидни.
          Лелка, аз тук си позволявам да се бъзикам само със себе си.
          Веднъж, в суматохата, взех та са обидих! Га погледнах, обаче, са оказа, че съм се самообидил!
          И ... после ми мина!

Наздраве за сладко-горчивите преживявания, за широките и удобни дрехи, за майтапа!

The Verve - Bitter Sweet Symphony

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Нямах си работа и аз да се обаждам в две изречения, А и коментара не беше директно към теб, а принципно, към живущите из сегашно време, Ама и с тез сексуални подмятания които постоянно ги правиш - съсипвате темата и извинете че прилича на сваляне на нивото към долнопробен бардак, ама рекох да го кажа деректно
            А наздравицата беше за мултигрупието, (второто изречение) Може да си чувал теория на групите. -както и да е. Жиуейте пийте множете се, както си решите от третата група
            Компания не търся, мерси.

Продължаваш да се правиш на неразбиращ... Въвеждаш нови "групи"...

Колкото и да са групите /според теб!/ - половете СА ДВА! Мъж - жена! /попитай и падре - няма да чуеш нещо, което е по-различно!/

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Начев, време е да помислиш за отговор на дамата, когато те попита дали играеш шах... /нищо лично, разбира се - майтапът преди всичко..., а тя винаги е намирала в твое лице един компетентен консултант..., предполагам/
              Не знам как е с консултациите nachev , ама поне още не се е нацупил, когато някой изтъква достойнствата му и не ги приема за срамни и обидни.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Болдвал си текст, който коментираш, но сам не разбираш. Какво точно казваш? Намесваш неопределеността в половете? Ако имаш съмнения за твоята принадлежност към определен пол и си търсиш "приятел", не го коментирай моля - точно тук. При мен нещата стоят така: женен, с три реално родени от жена /!!!/ - деца, всяко от които има по две свои деца /за сега!/ - българи! Не виждам смисъл да се литкаш между съмнения в половата МИ принадлежност, което приемам като вид "предложение" ОТ ТВОЯ СТРАНА! Ееее, де! Сгрешил си адреса! Търси си друга мека китка, моля! /с всичкото ми уважение към теб и към твоя падре!/

... Може би падре би ти разтълкувал нещата, щом като не достигаш до края на третото изречение: "Значи, би трябвало да има и трета група? Даааа! Има и трета група, която се придържа към свой начин на мислене."

Подсказка 1: можеш да поставиш акцента върху "свой начин на мислене" - и веднага ще разбереш какво казвам. Това са хора /дами и господа С ПРАВИЛНА ОРИЕНТАЦИЯ и съзнанието, че съществуват САМО ДВА ПОЛА - мъжки и женски!/.

Подсказка 2: допълвам със следното - да обръщаме внимание на хората /независимо дали те принадлежат към някой от ДВАТА биологично обусловени ПОЛА - мъж/жена/, които "не мислят" с клишета, от разстояние, а са придобили мисленето и мнението си от личен опит и при общуването си с мен.

Няма да давам конкретни примери. Очевидно ти е трудно да се ориентираш в ценностите, ако нямаш собствено мнение, но да споделям подробности с мъж в тая посока ми е противоестествено!

Бъди здрав и по-често се обръщай към падре. Надявам се още да има какво да научиш от него!

Наздраве, НО НЕ ЗА многото групи, а ЕДИНСТВЕНО за ДВАТА ПОЛА: мъж/жена! /ако и по тоя начин да влизам в конфликт с някои от "твоите" мултигрупи... ))
                Нямах си работа и аз да се обаждам в две изречения, А и коментара не беше директно към теб, а принципно, към живущите из сегашно време, Ама и с тез сексуални подмятания които постоянно ги правиш - съсипвате темата и извинете че прилича на сваляне на нивото към долнопробен бардак, ама рекох да го кажа деректно
                А наздравицата беше за мултигрупието, (второто изречение) Може да си чувал теория на групите. -както и да е. Жиуейте пийте множете се, както си решите от третата група
                Компания не търся, мерси.
                Last edited by precakanoto; 05.04.2019, 17:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  Е Начев големо признание начи, и аз не съм чел вица, ма май съм стигнал по-високите етажи щом и до дрехите съм стигнал... смут и размишления? Тея мултифункционалните Устройства требе всичко да имат, нали затова им викат "мултифункционални"....
                  Тъй, де!
                  Аз по тази причина и се смутих, защото стана очевидно, че в твое лице разговарям с един подчертано извисен индивид.
                  Твоята извисеност се определяше от обстоятелството, че си стигнал поне до 3-тия етаж, пък може и по-високо.
                  А във вица убедено се твърдеше, че мъжки крак не стъпвал по-високо от етаж № 2.

Коментар

Това ми напомни за един виц от Киро, който прочетох скоро и много се смях. За универсалните магазини за мъже и жени (жени пазаруват мъже и обратното) и какво се търсело в тях.
                    Интересно, но опитът доказал, че мъжете стигали само до втория етаж на магазина, където се се гарантирала подготовката на манджата, пък ти питаш и за прането, което ме хвърли в дълбок размисъл и смут
                    Е Начев големо признание начи, и аз не съм чел вица, ма май съм стигнал по-високите етажи щом и до дрехите съм стигнал... смут и размишления? Тея мултифункционалните Устройства требе всичко да имат, нали затова им викат "мултифункционални"....

Коментар

Нямах време да го търся и чета, ама като обясни сега, виждам, че смисълът на думите ми не се променя
                      Радвам се, че поне с теб си разбираме, дори недоизказаното. Явно сме на една възраст
                      Начев, време е да помислиш за отговор на дамата, когато те попита дали играеш шах... /нищо лично, разбира се - майтапът преди всичко..., а тя винаги е намирала в твое лице един компетентен консултант..., предполагам/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Все още си купувам книги. И по-едрата 1/3-та почти винаги към другите подаръци за различни поводи ми добавя и по една книга.
                        Наздраве, хаджи!
                        Не се гаси туй, що не гасне! То и уискито е така
                        Днес преядох повече от поеядъчно в Хепи - имали били френско тримесечие, та вкарах една лучена супа, добавих една стабилна вратна пържола и френски шоколадов мус за десерт. Ама пусто бях с колеги, дето с еправеха на примерни, та не успях да мушна и едно за отскок, че да не си развалям хрисимата визия. Обаче довечера ще наваксам, всъщност още след малко почвам.
                        Наздраве!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ами, смислово вицът се опитваше д а каже: границата на мераците на единия от половете е само висината на небесната шир.
                          Другият е по-фиксиран
                          Е, всеки може да прочете. Досрамя ме да преразказвам, щот съм още малък
                          Нямах време да го търся и чета, ама като обясни сега, виждам, че смисълът на думите ми не се променя
                          Радвам се, че поне с теб си разбираме, дори недоизказаното. Явно сме на една възраст

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Daaa, и дано това с третата група не е като при половете- мъжки, женски и ...неопределен или всякакъв.
                            наздраве за мултигрупието, 4-та, 5-та 6та .....числа бол

Болдвал си текст, който коментираш, но сам не разбираш. Какво точно казваш? Намесваш неопределеността в половете? Ако имаш съмнения за твоята принадлежност към определен пол и си търсиш "приятел", не го коментирай моля - точно тук. При мен нещата стоят така: женен, с три реално родени от жена /!!!/ - деца, всяко от които има по две свои деца /за сега!/ - българи! Не виждам смисъл да се литкаш между съмнения в половата МИ принадлежност, което приемам като вид "предложение" ОТ ТВОЯ СТРАНА! Ееее, де! Сгрешил си адреса! Търси си друга мека китка, моля! /с всичкото ми уважение към теб и към твоя падре!/

... Може би падре би ти разтълкувал нещата, щом като не достигаш до края на третото изречение: "Значи, би трябвало да има и трета група? Даааа! Има и трета група, която се придържа към свой начин на мислене."

Подсказка 1: можеш да поставиш акцента върху "свой начин на мислене" - и веднага ще разбереш какво казвам. Това са хора /дами и господа С ПРАВИЛНА ОРИЕНТАЦИЯ и съзнанието, че съществуват САМО ДВА ПОЛА - мъжки и женски!/.

Подсказка 2: допълвам със следното - да обръщаме внимание на хората /независимо дали те принадлежат към някой от ДВАТА биологично обусловени ПОЛА - мъж/жена/, които "не мислят" с клишета, от разстояние, а са придобили мисленето и мнението си от личен опит и при общуването си с мен.

Няма да давам конкретни примери. Очевидно ти е трудно да се ориентираш в ценностите, ако нямаш собствено мнение, но да споделям подробности с мъж в тая посока ми е противоестествено!

Бъди здрав и по-често се обръщай към падре. Надявам се още да има какво да научиш от него!

Наздраве, НО НЕ ЗА многото групи, а ЕДИНСТВЕНО за ДВАТА ПОЛА: мъж/жена! /ако и по тоя начин да влизам в конфликт с някои от "твоите" мултигрупи... ))

Коментар

Явно, въпреки желанието и календарните години, повечето не сме дорасли за по - висок етаж Ма то за това е шарен живота - има всичко !
                              Наздраве!
                              Ами, смислово вицът се опитваше д а каже: границата на мераците на единия от половете е само висината на небесната шир.
                              Другият е по-фиксиран
                              Е, всеки може да прочете. Досрамя ме да преразказвам, щот съм още малък

Коментар

Това ми напомни за един виц от Киро, който прочетох скоро и много се смях. За универсалните магазини за мъже и жени (жени пазаруват мъже и обратното) и какво се търсело в тях.
                                Интересно, но опитът доказал, че мъжете стигали само до втория етаж на магазина, където се се гарантирала подготовката на манджата, пък ти питаш и за прането, което ме хвърли в дълбок размисъл и смут
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X