IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Тая сигурност, в противовес с предварителната обреченост, която предсказваме на другите /напр. - чичовци/ - НЕ СА измамнИ, но в един - единствен случай: насаме със себе си /и с телефона! - какво друго му е нужно на човек!/...

Ми то - да отидеш до Рим - и да не видиш папата /т.е. - чичо/ - това може да го сътвори само една..., как беше?.... аха - да..., може да го сътвори само една мултифункционална дама /каквото и да означава това..., сега пък трябва и да го ДОобЕсняваме, що е то "мултифункционална" дама.../

))
    Добро утро!
    За това Рим е вечен! Може да не видиш папата, но винаги има какво друго да видиш! Понякога, другото , се оказва и доста по - интересно от главата на Римокатолическата църква

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      Господата, забравяте, че жените сме мултифункционални и не ни е проблем да събираме спомени, с телефон в едната ръка
      Наздраве!
      Това - "с телефон в едната ръка " - формира у мен асоциация на нещо недовършено... В едната ръка - разбрахме за телефона, а в другата - нещо ми се губи инфото. Липсва ми и въображението, към което да се обърна за помощ! Как сега да гадая, какво точно има в другата ръка? Мога да сгреша!

Дори няма изобщо да допусна..., не - това го изключваМЕ по условие! Решително! Ако някой си го е помислил - не е вярно това, че... в другата /свободна/ ръка имаЛО... вибратор!

Грозна инсинуация - казвам ви го, за да не си го мислите!

Пък и НЕ е това определението за мултифункционална дама - с две ангажирани ръце! Къде се намира в случая, например цигарата? Кой ще я държи?
      А другите неща? ))

Коментар

Лелите със сигурност. За чичовците, ще видим

Тая сигурност, в противовес с предварителната обреченост, която предсказваме на другите /напр. - чичовци/ - НЕ СА измамнИ, но в един - единствен случай: насаме със себе си /и с телефона! - какво друго му е нужно на човек!/...

Ми то - да отидеш до Рим - и да не видиш папата /т.е. - чичо/ - това може да го сътвори само една..., как беше?.... аха - да..., може да го сътвори само една мултифункционална дама /каквото и да означава това..., сега пък трябва и да го ДОобЕсняваме, що е то "мултифункционална" дама.../

))

Коментар

Времето ще бъде свежо и важно..., пардон - вЛажно! Четох една от прогнозите...

Лелите ще останат доволни! /и чичовците - да не забравяме - също!/
          Лелите със сигурност. За чичовците, ще видим

Коментар

• Господата, забравяте, че жените сме мултифункционални и не ни е проблем да събираме спомени, с телефон в едната ръка
            Наздраве!

Коментар

ВЕрно, бе! Ама днес удоволствието идва от телефона в ръката ти! Мрежата е наша! Вътре има всичко! Мноооого боза! ))

Не държиш ли телефон в ръката си - все едно, че не си живял! Без боза не може да се живее! ))

Никой не скучае!... Това означава, че животът ни е ... "пълноценен"! Ако животът ни е "пълноценен" - какво друго да е това, освен бъдещи и мнооооого спооооомени? ))
              и живота и спомените виртуални ...

Коментар

Фана ме срам Снощи седнах да чета и пиша, па се размечтах за лятото и ни четох, ни писах. Сглобих си една пролетна екскурзийка до Рим . Днес си смених маникюра с едни цветни петна / даже ме питаха, на майстор ли съм била или сама /

Наздраве за лятото!

https://m.youtube.com/watch?v=l8ilbDwkooA

Времето ще бъде свежо и важно..., пардон - вЛажно! Четох една от прогнозите...

Лелите ще останат доволни! /и чичовците - да не забравяме - също!/

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

ъхъ ...ама спомените не се правеха от дращене из виртуални кръчми ...поне ено време беше тъй ...

ВЕрно, бе! Ама днес удоволствието идва от телефона в ръката ти! Мрежата е наша! Вътре има всичко! Мноооого боза! ))

Не държиш ли телефон в ръката си - все едно, че не си живял! Без боза не може да се живее! ))

Никой не скучае!... Това означава, че животът ни е ... "пълноценен"! Ако животът ни е "пълноценен" - какво друго да е това, освен бъдещи и мнооооого спооооомени? ))

Коментар

Добро утро!

С възрастта , идват и спомените
                    Наздраве!
                    ъхъ ...ама спомените не се правеха от дращене из виртуални кръчми ...поне ено време беше тъй ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тоя Ленко не го знам кой е, но овчарчето си е класика - той беше, дето не успя да консумира любовта сис с другарката Горица, щото ги погребали под Братската могила - малее, къв развой беше, че даже им вярвах тогава, какво въстание са вдигнали срещу фашисткия окупатор - мисля, че съм я чел на 7-8 години тази книжка, тип топузче.

Като малък четях всичко, предполагам, че имам поне 1000 прочетени книги, повечето книжлета, докато удари демокрацията - особено ми бяха любими чисто историческите, тези за географските открития, индианците и Дивия Запад, плюс френските класици. Ама немаше ни джиесеми, ни интернет, а Азис беше още васко пеераза

Наздраве!
                      Как ги помните тези подробности? Аз една книжка след пет години я чета като нова. А Груич помни Горица. Сигурно му е била първата... книжна любоффф. И аз като теб четях географии и пътешествия. Всички такива ги опрасквах. Също криминалета - Авакумзаховци, Поарета, Емилбоевци и пр.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Въъъъъ, чи как ма угади, баааа?!
                        Наче, ти не си ка Чиче, да се срамуваш, че си от зората на рока и си пропуснал разцмета на детската партизанска литература. А Чиче го срам си признае за оная книжка с диверсанта, преминам границата. Класика! Ако я преиздадат голям хит ще стане. Лошото, че не й помня данните. Наздраве за увлекателната детска книжнина!

Коментар

• Груйче, ти с тея снимки дет ги вадиш, я кажи де тая кръчма? Че ми се отвори глътка изведнъж

https://youtu.be/ANs--AXFAL4

айдйде и нещо по така...
                          Last edited by pepe1234; 04.04.2019, 21:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение
                            Спарт,
                            ​​​​​​Рамщайн пуснаха нов албум, "Deutschland Über Allen".
                            https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc

Коментар

• Фана ме срам Снощи седнах да чета и пиша, па се размечтах за лятото и ни четох, ни писах. Сглобих си една пролетна екскурзийка до Рим . Днес си смених маникюра с едни цветни петна / даже ме питаха, на майстор ли съм била или сама /

Наздраве за лятото!

https://m.youtube.com/watch?v=l8ilbDwkooA

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Груич, ако не си чел "Ленко" и "Овчарчето Калитко", трябва седиш пред кръчмето и да питаш кога ще извадят лимонадата за малките. И не се уповавай на това, че и Начко не ги е чел, що пък той ги е прескочил поради зрелост когато са излезли от печат.
                                Въъъъъ, чи как ма угади, баааа?!

Коментар

Working...
                                X