моите ги няма още. каролци нищо не са превели. но е странно че имате преводи, нали бяха обявили че плащането ще бъде на 13-ти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от firstcmt Разгледай мнениеАко някой има интерес да купи или продаде 5 броя от облигациите на София Комерс, моля да пише.
Продавам на 110, купувам на 80.
Не точно, около тези цени....“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеTaka e ..)) ще има за моренце.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи си напушен, бе. Нигърът носи късмет, като отивам по работа и видя нигър – 99% от случаите всичко се проваля... затова е абсурд да отида да правя бизнес в Негрия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи си напушен, бе. Нигърът носи късмет, като отивам по работа и видя нигър – 99% от случаите всичко се проваля... затова е абсурд да отида да правя бизнес в Негрия.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от akvari_um Разгледай мнениеами императоре нали ще има бизнес вълна , ще стигнеш и до тамспоко ще има африкански поколения които ако им подадеш малко материали ще поемат веднага бизнеса
що си мислиш че сме малоумни.... можеш да отвориш разбира се офиси и там , само желание да имаш и да си направиш системата,схемата а у му
само материали за строителство ти трябват , после поръчвай телефонииииииии ,елмази ,изромуди ако щеш иииииииииии продавай и залагай на корем , после яж кебапчета и ананази там,научи ги да ядат кебапчета , или ти не ядеш
ще те прайм африканец , сигурно ще хванеш тен
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеГрешиш към този момент ако си купиш прив..акции остават още 2 гарантирани дивидента и после ще станат обикновени акцииМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеима още три години с дивидент. някой си е взел дивидента за тази година и е решил да премине на по-зелено па$бище.
Коментар
�
Коментар