IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Туканка да не мина срока за дивидента, че така се срина

Коментар

• импе?

ами императоре нали ще има бизнес вълна , ще стигнеш и до там споко ще има африкански поколения които ако им подадеш малко материали ще поемат веднага бизнеса що си мислиш че сме малоумни.... можеш да отвориш разбира се офиси и там , само желание да имаш и да си направиш системата,схемата а у му само материали за строителство ти трябват , после поръчвай телефонииииииии ,елмази ,изромуди ако щеш иииииииииии продавай и залагай на корем , после яж кебапчета и ананази там,научи ги да ядат кебапчета , или ти не ядеш ще те прайм африканец , сигурно ще хванеш тен

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Дай идея на Ирен да те командироват да отвориш офис в Африка. Направо до елмазите и диамантите. Над входа - надуваем жабок с елмазено око. Ще се сбъдне и желанието на Нушето да види света откъм по-голяма близост с природата
        Ми те негърите няма какво да залагат в тоя офис, бе - там живеят с по 30 цента на ден.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Дай идея на Ирен да те командироват да отвориш офис в Африка. Направо до елмазите и диамантите. Над входа - надуваем жабок с елмазено око. Ще се сбъдне и желанието на Нушето да види света откъм по-голяма близост с природата
          +1

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Да емигрирам в Танзания ли?
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от akvari_um Разгледай мнение
                що не отидеш да си намериш елмаз ? или те мързи
                Да емигрирам в Танзания ли?

Коментар

• пф

що не отидеш да си намериш елмаз ? или те мързи

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Не импе , дивидентът много голям, не е за море, а за реинвестиране
                    Да: може да си купя някой елмаз, ако ми останат пари.

Коментар

За моренцето ще чакам дивидентецът.
                      Не импе , дивидентът много голям, не е за море, а за реинвестиране

Коментар

• банче

от къде идват парите? иначе няма проблеми новото строителство

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                          Такаааа, морето е осигурено
                          За моренцето ще чакам дивидентецът.

Коментар

Има акции с над 12% дивидентец, има

Иначе - защо: недоверчиви към жабоците, бе? Аз от Шеста година - доверчив - и - доволен.
                            има,има не е като да няма

Коментар

• Такаааа, морето е осигурено

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                                на 1000 евро са превели по 117.03 лева само да не им щукне 2016 да правят мушии, не знам защо всички подхождаме с недоверие към жабоците, включително и аз де сигурно заради сектора и натрупване на събития 2016-та иначе не се търгуват с премия над номинала а акции с 12% дивидент няма, пък то тука са даже облигации
                                дано повече компании пуснат привилегировани акции и облигации - търсене определено има. но пък като гледам кулите как се финансират на под 4% едва ли
                                Има акции с над 12% дивидентец, има

Иначе - защо: недоверчиви към жабоците, бе? Аз от Шеста година - доверчив - и - доволен.

Коментар

Working...
                                X