If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами императоре нали ще има бизнес вълна , ще стигнеш и до там споко ще има африкански поколения които ако им подадеш малко материали ще поемат веднага бизнеса що си мислиш че сме малоумни.... можеш да отвориш разбира се офиси и там , само желание да имаш и да си направиш системата,схемата а у му само материали за строителство ти трябват , после поръчвай телефонииииииии ,елмази ,изромуди ако щеш иииииииииии продавай и залагай на корем , после яж кебапчета и ананази там,научи ги да ядат кебапчета , или ти не ядеш ще те прайм африканец , сигурно ще хванеш тен
Дай идея на Ирен да те командироват да отвориш офис в Африка. Направо до елмазите и диамантите. Над входа - надуваем жабок с елмазено око. Ще се сбъдне и желанието на Нушето да види света откъм по-голяма близост с природата
Ми те негърите няма какво да залагат в тоя офис, бе - там живеят с по 30 цента на ден.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Дай идея на Ирен да те командироват да отвориш офис в Африка. Направо до елмазите и диамантите. Над входа - надуваем жабок с елмазено око. Ще се сбъдне и желанието на Нушето да види света откъм по-голяма близост с природата
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
на 1000 евро са превели по 117.03 лева само да не им щукне 2016 да правят мушии, не знам защо всички подхождаме с недоверие към жабоците, включително и аз де сигурно заради сектора и натрупване на събития 2016-та иначе не се търгуват с премия над номинала а акции с 12% дивидент няма, пък то тука са даже облигации
дано повече компании пуснат привилегировани акции и облигации - търсене определено има. но пък като гледам кулите как се финансират на под 4% едва ли
Има акции с над 12% дивидентец, има
Иначе - защо: недоверчиви към жабоците, бе? Аз от Шеста година - доверчив - и - доволен.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар