IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
    на 1000 евро са превели по 117.03 лева само да не им щукне 2016 да правят мушии, не знам защо всички подхождаме с недоверие към жабоците, включително и аз де сигурно заради сектора и натрупване на събития 2016-та иначе не се търгуват с премия над номинала а акции с 12% дивидент няма, пък то тука са даже облигации
    дано повече компании пуснат привилегировани акции и облигации - търсене определено има. но пък като гледам кулите как се финансират на под 4% едва ли
    Има акции с над 12% дивидентец, има

Иначе - защо: недоверчиви към жабоците, бе? Аз от Шеста година - доверчив - и - доволен.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И аз си получих парите. Преведени са по 5.9836 евро на облигация, което е натрупаната лихва до 11 юни. Предполагам, че за следващото плащане ще се натрупат малко повече от 6 евро на облигация. Не е удържана никаква сума.

Коментар

• на 1000 евро са превели по 117.03 лева само да не им щукне 2016 да правят мушии, не знам защо всички подхождаме с недоверие към жабоците, включително и аз де сигурно заради сектора и натрупване на събития 2016-та иначе не се търгуват с премия над номинала а акции с 12% дивидент няма, пък то тука са даже облигации
        дано повече компании пуснат привилегировани акции и облигации - търсене определено има. но пък като гледам кулите как се финансират на под 4% едва ли

Коментар

• И при мен са преведени. Интересно защо са ги пратили един ден по-рано, след като беше обявено за 13-ти. Другото което гледам че е има някаква удържана сума. Губят ми се около 22 стотинки на лот. Нали нямаше такси за превода по сметки?

Коментар

• ЛИХВАТА ОТ ОБЛИЗВАЦИИТЕ: НАЛИЧНА ПО СМЕТКАТА МИ В ПОСРЕДНИКЪТ.

АДМИРАЦИИ, ЗЛАТНИЙ ЖАБОКО !!!

Коментар

• Ха да видим - аз мисля също - около понеделник - най-яката облизвация на света.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                Я да раздвижим малко темата тук ! Утре или в други ден би трябвало да получим първото лихвено плащане по облигациите.
                Обявено е на 13-ти, но това е петък. Така че аз очаквам да дойдат по сметка понеделник или вторник.

Коментар

• Я да раздвижим малко темата тук ! Утре или в други ден би трябвало да получим първото лихвено плащане по облигациите.

Коментар

• Не знам ,ама откакто се "разпериха" много ,нещата вървят все по- зле .Не е препоръка за нищо ,само разсъждавам

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                      Следващото плащане не е ли на 13.06, тоест след около месец?
                      Впрочем май да - емитирани облизвациите средата на декемврий, пръво плащане - след 6 месеца - тоест: средата на юни.

Моя грешка преди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Аз досега не съм притежавал облизвации: но мисля - след около две седмици трябва да получим своите пръви лихви.
                        Следващото плащане не е ли на 13.06, тоест след около месец?

Коментар

• На съобщението в ехтрите не се вижда т.12 - Приемане на решение за обратно изкупуване
                          Вижда се в материалите за ОСА.
                          Пускат облигации ,пък после си правят обратно изкупуване на собствените акции

Коментар

• Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 27-06-2014г. от 12:00 часа в 1172, гр.София кв. Дианабад, ул.Васил Калчев, бл.58, ателие6, при следния дневен ред:

1. Приемане на отчета на Съвета на директорите за дейността на Дружеството през 2013 г.
                            Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема отчета на Съвета на директорите за дейността на Дружеството през 2013 г.
                            2. Приемане на заверения годишен финансов отчет на Дружеството за 2013 г. Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема заверения годишен финансов отчет на Дружеството за 2013 г.

5. Приемане на решение за разпределяне на дивидент на акционерите, притежаващи привилегировани акции от капитала на Дружеството.
                            Проект за решение: На основание чл. 19а, ал. 3 от Устава на Дружеството, Общото събрание на акционерите приема решение за разпределяне на гарантиран дивидент на акционерите, притежаващи привилегировани акции от капитала на Дружеството в размер на 0.75 (седемдесет и пет) стотинки за една акция.
                            6. Приемане на решение за разпределяне на останалата печалбата на Дружеството за 2013 г.
                            Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение остатъкът от неразпределената част от печалбата за 2013 г., да бъде отнесен в "Неразпределена печалба".

Коментар

• Аз досега не съм притежавал облизвации: но мисля - след около две седмици трябва да получим своите пръви лихви.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Ами нали имате телефони-питайте посредника
                                Благодаря за отговора,но идеята ми беше да чуя мнения на хора които са се занимавали с облигации или имат повече информация по въпроса,за посредника ясно.
                                Някой с отговор по втория въпрос?
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X