Да не би ДСК да почнаха да излизат?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Аз пуснах малко за продан като скочиха около дивидента, ама бях малко по-алчен от нужното и не можах да.
Сега ме е яд - да ги бях "харизал" на 6.088 напримерно.Сега щях да си ги обратно и да изкарам по 30 стинки на акция отгоре.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от firstcmt Разгледай мнениеКазаха ли какво става с инвестиционната програма - изкупуване на обекти, навлизане на нови пазари в региона ит.н. Щото обратното изкупуване по-скоро показва, че няма много перспективи за растеж...
Обратното изкупуване е положителен знак - то е по принципът: нека да сме по по-малко, за да си делкаме по по-множко - и е знак, че компанията има достатъчно сухо на склад за да изкупува акции и облизвации.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХльъм.
Сега се прибирам от сборището - изгалопирахме по дневният ред в криптата, компанията е яка, дивидентът е гласуван - Жабокът ще прави обратно изкупуване на облизвации до 400 Б и акции до 3% от капиталът.
Това е добра новина: но аз моите акции и облизвации не си ги дава-а-а-ам.
Коментар
-
Хльъм.
Сега се прибирам от сборището - изгалопирахме по дневният ред в криптата, компанията е яка, дивидентът е гласуван - Жабокът ще прави обратно изкупуване на облизвации до 400 Б и акции до 3% от капиталът.
Това е добра новина: но аз моите акции и облизвации не си ги дава-а-а-ам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПри мен вече пъкнаха.При мен 17:10 нямаше още нищо. Но и утре е ден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение"Ха-ха-ха - не сме забравили. Аз ги пуснах на Депозитаря. Чакаме той да ги прати на облигационерите."
СМС от Ирен в отговор на моят СМС: "Да не сте ни забравили лихвичките по облизвациите?"
Надявам се Ирен да не ми се сърди, че публикувам туканка какво ми е написала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИдеята да печелиш от хъхряците, които доят данъците ти и осигуровките ти - винаги е била ного блазнеща според мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнениеТова мнение е на мислещ човек, но това не е типичния клиент, на която и да е заложна къща. Самата идея да се ползва заем от заложна къща, предполага профил на клиента, който е отчаян и всеяден, без никаква финансова култура, а много често и неграмотен. За съжаление има немалко такива. Тавекс имат много малко офиси, само в моловете и то в големите градове, така че в един по-малък град заложните къщи са единствения начин мургавите ни сънародници да продадат (не)ясно как придобитото злато, а и друга електроника, която са намери на пътяМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от firstcmt Разгледай мнениеИ при нас още нищо няма, а и не мога да се свържа с ДВИ-то.
СМС от Ирен в отговор на моят СМС: "Да не сте ни забравили лихвичките по облизвациите?"
Надявам се Ирен да не ми се сърди, че публикувам туканка какво ми е написала.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар