IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• иха и при мене е налице само да знаех къде да я наместя от кеш глава не боли

Коментар

• Хора, мисля при мен лихвата по облизвациите вече пъкна.

Не очаквах толкова рано, мислех: след няколко дни.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от firstcmt Разгледай мнение
        Ако някой има интерес да купи или продаде 5 броя от облигациите на София Комерс, моля да пише.
        Да купи или да продаде?

Продавам на 110, купувам на 80.
        Не точно, около тези цени....
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• 5 броя от облигациите на София Комерс

Ако някой има интерес да купи или продаде 5 броя от облигациите на София Комерс, моля да пише.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
            Taka e ..)) ще има за моренце.
            Да: господин Вачев ме попита кога планирам моренцето - и аз му казах: началото на август.

Коментар

• Taka e ..)) ще има за моренце.
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Дивидента вече е в платформата. Браво!

Коментар

• а ти си пиян пак не знаеш къде се намираш

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Ти си напушен, бе. Нигърът носи късмет, като отивам по работа и видя нигър – 99% от случаите всичко се проваля... затова е абсурд да отида да правя бизнес в Негрия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ти си напушен, бе. Нигърът носи късмет, като отивам по работа и видя нигър – 99% от случаите всичко се проваля... затова е абсурд да отида да правя бизнес в Негрия.
                      тия са богати там бе Импе, не ги гледай че са черни, та чак сини. За жълти стинки ще им завъртиш артиите
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от akvari_um Разгледай мнение
                        ами императоре нали ще има бизнес вълна , ще стигнеш и до там споко ще има африкански поколения които ако им подадеш малко материали ще поемат веднага бизнеса що си мислиш че сме малоумни.... можеш да отвориш разбира се офиси и там , само желание да имаш и да си направиш системата,схемата а у му само материали за строителство ти трябват , после поръчвай телефонииииииии ,елмази ,изромуди ако щеш иииииииииии продавай и залагай на корем , после яж кебапчета и ананази там,научи ги да ядат кебапчета , или ти не ядеш ще те прайм африканец , сигурно ще хванеш тен

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Грешиш към този момент ако си купиш прив..акции остават още 2 гарантирани дивидента и после ще станат обикновени акции
                          Аз затуй намалих моите бройки с около 1/3 и ги прехвърлих в облизвации.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                            има още три години с дивидент. някой си е взел дивидента за тази година и е решил да премине на по-зелено па$бище.
                            Грешиш към този момент ако си купиш прив..акции остават още 2 гарантирани дивидента и после ще станат обикновени акции

Коментар

• има още три години с дивидент. някой си е взел дивидента за тази година и е решил да премине на по-зелено па$бище.

Коментар

• да вече се търгува без дивидент
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X