IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Щях да ви питам, че не следя позицията, защо падна от 7 на 3,50?
    защото играчорите я харесваха единсвтено заради 75-стинки деведент. )))
    Сега като го намалиха наполовина, нормално и хартията да се преполови)))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• падна защото привилегиите станаха обикновенни и се увеличи броя, а успоредно с това имаше и няколко странни решения (за мен) от мениджмънта
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Щях да ви питам, че не следя позицията, защо падна от 7 на 3,50?

Коментар

• това нещо свързано с края на месеца ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
            Ама какъв е смисъла Импе сега да ги взимаш на 5лв ,а после цената им да падне до 3лв. ? Виж какво се случи със сегашните привилегии, а да не говорим , че условията по новите ще бъдат и по лоши, нисък дивидент и кратък срок !
            Сегашните - не на три лева - цената им ще гравитира около 3.5-4 лв, като ного зависи колко от новите привилегии ще се запишат.Ако са 200-300 000, то старите акции ще растат нагоре - защото по тях нелоши дивиденти ще има.

А и иначе - защо да не запише човекът нови привилегии и да си ги вземе на Пънкар, ако след три години ще може да ги шитне на 4.20-4.50? нали ще е взел 1.8 кинта дивиденти?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Не съм си ги и ще си взема. Здравко - какво ми пречи да си взема сега и да ги шитна след три години?
              Ама какъв е смисъла Импе сега да ги взимаш на 5лв ,а после цената им да падне до 3лв. ? Виж какво се случи със сегашните привилегии, а да не говорим , че условията по новите ще бъдат и по лоши, нисък дивидент и кратък срок !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Импов, ти опродаде ли си тук акциите.Ще взимаш ли от новите привилегии на Иренчето
                Не съм си ги и ще си взема. Здравко - какво ми пречи да си взема сега и да ги шитна след три години?

Коментар

• Аз още се чудя дали да не запиша малко, при тези депозити 0.3% и тази умряла Борса

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Импов, ти опродаде ли си тук акциите.Ще взимаш ли от новите привилегии на Иренчето
                    Иренчето да има много поздрави, от тази куца емисия няма да запишем !

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                      според мен ще си ги запишат хора получили дивидент по обикновенните
                      Не знам кой ще запише, но тук стана малко като Софарма имоти, да запишем привилегиите на тази висока цена пък после да ни плащат дивидента от нашите пари, и след това си ги дръжте на 3лв, не мерси !
                      Last edited by Zdravko; 04.05.2016, 12:03.

Коментар

• Импов, ти опродаде ли си тук акциите.Ще взимаш ли от новите привилегии на Иренчето

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Импе, ти ли се мъчиш да избягаш с тези 111 бр. на 3,899?
                          Защо пък неговото кожа, непременно трябва да съм аз?

Хубу де: аз съм.

Щом ще записвам от новите привилегии, логическо е да намаля бройката при обикновените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                            Момци не знам за вас, но като виждам какво се случи със сегашните привилегии и какъв лош привкус ми оставят въпреки че като цяло съм на печалба от тях, едва ли ще запиша нови такива ! Не виждам смисъл да записвам на 5лв като после ще се върнат на 3лв, особено и при тези по лоши условия по емисията !
                            според мен ще си ги запишат хора получили дивидент по обикновенните

Коментар

• Момци не знам за вас, но като виждам какво се случи със сегашните привилегии и какъв лош привкус ми оставят въпреки че като цяло съм на печалба от тях, едва ли ще запиша нови такива ! Не виждам смисъл да записвам на 5лв като после ще се върнат на 3лв, особено и при тези по лоши условия по емисията !

Коментар

• Импе, ти ли се мъчиш да избягаш с тези 111 бр. на 3,899?
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

X