IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
    Продавача тук е много упорит .
    Взех си малко от СИС. Дано да няма неприятни изненади в отчетчето само
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
      Продавача тук е много упорит .
      Да: още не е свършил акциите.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Продавача тук е много упорит .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Благодаря ти Импе! Може би трябва да си ревизирам мнението за компанията и да си купя малко привилегии . Не знам акционерната структура, но ми изглежда, че продажбите от петък ще продължат.
          То хубаво: но да беше си взел Осма-Девета година...

Или си купи някоя и друга облизвация също така.

А разпродажбите ще продължат най-ного докато тоя лудия, дето продава без пари, свърши акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            1. Да.
            2. Дявол знае.
            3. Ниска ликвидност.

Не бръкаш нищо - но след като всички акции станат прости и дойде падежът на облизвациите, в компанията ще остава предостатъчно печалба, за да раздава дивидент и по простите акции. Отделно Жабокът прави сериозно обратно изкупуване - и може немалка част от изсипаните акции в петък да са прилапани от самото дружество.
            Изкупуват обратно и облизвации, но не зная с какъв успех - аз моите не си ги давам.
            Благодаря ти Импе! Може би трябва да си ревизирам мнението за компанията и да си купя малко привилегии . Не знам акционерната структура, но ми изглежда, че продажбите от петък ще продължат.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Защо само дск, не може ли да е Влади Панев!?, и той правеше пачки по едно време от якото дивидент
              И не знам защо трябва да те е яд пък чак толкова!? Нали помниш какво се случи като започна да правиш спекула с бинтаджийницата!? Така ги изтърва, че после ги гонеше из баиря (както казва батето) ))
              Да, аз голям маркототев, когато става дума за спекулантство.

това е компенсация за фактът, че нормалните ми дългосрочни инвестиции почти винаги са успешни - затова гледам да правя основно туй, което умея.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Не ми харесва бизнеса, нито мажо, но предвид случилото се в петък проявявам лек интерес и да попитам дали бъркам някъде:

1. Софком са привилегиите, по които остава още 1 дивидент /за 2015, евентуално изплатен през 2016 г./, а Софком 2 са обикновените?
                2. Ако точка 1 е правилна, защо Софком се търгува под Софком2, след като догодина ще се конвертират, а при първите има гарантиран дивидент при печалба?
                3. Защо няма никакви оферти за Софком2?

Ще съм благодарен на отговори
                1. Да.
                2. Дявол знае.
                3. Ниска ликвидност.

Не бръкаш нищо - но след като всички акции станат прости и дойде падежът на облизвациите, в компанията ще остава предостатъчно печалба, за да раздава дивидент и по простите акции. Отделно Жабокът прави сериозно обратно изкупуване - и може немалка част от изсипаните акции в петък да са прилапани от самото дружество.
                Изкупуват обратно и облизвации, но не зная с какъв успех - аз моите не си ги давам.

Коментар

• Не ми харесва бизнеса, нито мажо, но предвид случилото се в петък проявявам лек интерес и да попитам дали бъркам някъде:

1. Софком са привилегиите, по които остава още 1 дивидент /за 2015, евентуално изплатен през 2016 г./, а Софком 2 са обикновените?
                  2. Ако точка 1 е правилна, защо Софком се търгува под Софком2, след като догодина ще се конвертират, а при първите има гарантиран дивидент при печалба?
                  3. Защо няма никакви оферти за Софком2?

Ще съм благодарен на отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                    Интересно е кой ги е купил.Дали е един купувач ( някаква договорка да е имало )?
                    Прощъпалник на обратното....мейби...

Коментар

Към 11 000 акции изсипа някой луд на нереална цена - не зная кой това, но ако е ДСК Родина - това е безотговорство - можеше да ги продадат полека-лека на по-високи нива. Яд ме е, ама какво да се прави.
                      Защо само дск, не може ли да е Влади Панев!?, и той правеше пачки по едно време от якото дивидент
                      И не знам защо трябва да те е яд пък чак толкова!? Нали помниш какво се случи като започна да правиш спекула с бинтаджийницата!? Така ги изтърва, че после ги гонеше из баиря (както казва батето) ))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Към 11 000 акции изсипа някой луд на нереална цена - не зная кой това, но ако е ДСК Родина - това е безотговорство - можеше да ги продадат полека-лека на по-високи нива. Яд ме е, ама какво да се прави.
                        Интересно е кой ги е купил.Дали е един купувач ( някаква договорка да е имало )?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Или те или Скай АМ. Не е Импето със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                            явно някои търгува акциите с дивидент друг без, важното е да върви алъш вериша

Коментар

• за инвестор цената е паднала с -19.4 %
                              за БФБ е паднала с - 8.24%
                              това сигурно е нормално за нашия пазар
                              явно някои търгува акциите с дивидент друг без, важното е да върви алъш вериша
                              Last edited by ceneto; 10.07.2015, 16:41.
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                                Да не би ДСК да почнаха да излизат?
                                Или те или Скай АМ. Не е Импето със сигурност.

Коментар

Working...
                                X