IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тони, следващите постове / без мапа / са същите с други думи правата 1 ст. половин стотинка не бе юнаци чичо ще ви подари направо на кой колкото иска акции и те така в понеделник ще ви гледаме сеира

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Аз, не виждам как правата ще са повече от 1 - 2 стотинки. НО пазарът ще покаже.
      Тоест купуващите последната седмица и нещо са балъци? Ако е са 1,2 ст това означава 4.30, но пазара друго казва. Не зная, чудя се каква е играта, ако правата ще са толкова евтини цената да е такава като в момента?

Коментар

10-15 според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          И какво ще стане с цената на правата, които ти позволяват да купиш на 4,20?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

...Най-голямата заблуда в темата беше, че докато не мине увеличението нищо няма да се случи....
            Не сте прав, аз мисля че след като се инициира процедурата по увеличение и разбрахме цената, а и видимо ОД оттегли ордерите продава нагоре - едва тогава се появиха по-смели купувачи. Разбира се последните дни и етф-а мина от страната на купувачите

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              И какво ще стане с цената на правата, които ти позволяват да купиш на 4,20?
              10-15-20-30-? стотинки как дойде... Най-голямата заблуда в темата беше, че докато не мине увеличението нищо няма да се случи.... защо .. защото на някой му се иска

Коментар

• И какво ще стане с цената на правата, които ти позволяват да купиш на 4,20?
                Life won't wait for you.

Коментар

Интересно, ако др седмица пак запишат няколко милиона дяла...
                  Всичко ще откачи

Коментар

Интересно, ако др седмица пак запишат няколко милиона дяла...
                    дано

Коментар

• Интересно, ако др седмица пак запишат няколко милиона дяла...

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

До 6лв може и да ги осигури.
                        Да, до 6 лв. може и да стане работата

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

не вярвам...
                          До 6лв може и да ги осигури.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Ако чичо не се смили над него.. няма кой
                            не вярвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Последните ги махнах преди няколко месеца и това беше най-умното нещо което съм направил, боли за кратко
                              Аз пък си ги държа на средна 1,90 и така...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

До преди месец и аз бях от колегите от Хим. Махнах всичко и много болеше
                                Последните ги махнах преди няколко месеца и това беше най-умното нещо което съм направил, боли за кратко

Коментар

Working...
                                X