If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не те знам кой си и кой ти дава право да говориш за мен от първо лице но видимо ме бъркаш с човека който продаде 200т доверие...аз бях този който организирах да му купи пакетана 3.10лв Декември..
Няколко пъти пишеш за неща които сме направили аз или съдружника ми... значи ме познаваш.. но аз не се дразня, че лъжеш или преувеличаваш.. както и да е кой се премести на 5.5 като го споменаваш
За теб ще върне на 3.20 да можеш да си купиш акциите дето продаде... ей по-алчен си и от мен.. нали доиш Алтерко седи си там Или искаш Алтерко на 15 а Доверие на 3 тук влака тръгна.. права я има я няма!
Не те знам кой си и кой ти дава право да говориш за мен от първо лице но видимо ме бъркаш с човека който продаде 200т доверие...аз бях този който организирах да му купи пакетана 3.10лв Декември..
Мисля че същият този човек ще ти върне плановете и ще можеш да добавиш ниско...бъди спокоен!
За теб ще върне на 3.20 да можеш да си купиш акциите дето продаде... ей по-алчен си и от мен.. нали доиш Алтерко седи си там Или искаш Алтерко на 15 а Доверие на 3 тук влака тръгна.. права я има я няма!
Колега, тук няма търгово което КФН да връща за корекция на цената.. бъркаш нещо!
Колкото за дивидент от Молдова, мисля че преди Юни месец няма да се изясни този въпрос.
Възможно е някой да има инфо - примерно за коригирана цена на търговото или дивидент от Молдова... Но това са само догатки.
Колега, тук няма търгово което КФН да връща за корекция на цената.. бъркаш нещо!
Колкото за дивидент от Молдова, мисля че преди Юни месец няма да се изясни този въпрос.
Гнило в Дания ли ? Чичовите номера с увеличенията ми идват в повече на мен ! Достатъчно ни "работи" във фармите та и тук, ми не мерси ! Едни чакат дивидент, пък той парите иска да им събере, пълно противоречие ! Успех на оптимистите !
Само лаиците по позицията може да чакат такова нещо в близките 2-3 г. Много пъти обяснихме че ДОХ първо ще си плати дълговете които взе за да придобие банката и чак тогава може да се мисли за дивидент към нас акционерите.
Увеличението е съвсем малко за мащабите на компанията и мисля всички досегашни акционери сме доволни от параметрите му.. Не случайно всеки който съм чул е казал че ще си запише всички права, че и за още ще се оглежда.
Затова имаш права.. на старата цена са били 1 ст. сега ще са 10 ст.... а може и 20 ст. да станат... естествено, че ще е на старата.. но ви трябват ПРАВА а те струват НЕЩО.. Като си купувахме на 4.3 с Батя за него знам защото пишеше в темата, че си пълни.. Пишехте глупости... до увеличението нямало да мръдне.... е мръдна.. само дето утре може и 5.30 да е!
Според мен е спекула тази цена.Малки обеми....... на хванали се шарани,или "някой" изтегля цената нарочно на горе за да продаде голям обем.Кой е прав ще разберем скоро.
Затова имаш права.. на старата цена са били 1 ст. сега ще са 10 ст.... а може и 20 ст. да станат... естествено, че ще е на старата.. но ви трябват ПРАВА а те струват НЕЩО.. Като си купувахме на 4.3 с Батя за него знам защото пишеше в темата, че си пълни.. Пишехте глупости... до увеличението нямало да мръдне.... е мръдна.. само дето утре може и 5.30 да е!
Колега, на 10,03 /стр.13 от форума/, след като обявих първите си покупки на 4,35, а след това и на 4,30, написах следното:
Тук нещата ги виждам така: до увеличението на капитала цена в диапазона 4,20-4,50 лв. След увеличението - 5-5,50 лв. Ако се издърпа дивидент от Молдова - около 9 лв. При плащане на дивидент от страна на Доверие към акционерите - около 15 лв. Напълно е възможно 1, 2 или и трите условия да не бъдат изпълнени и съответно вижданията ми биха претърпяли корекции. Много бих бил благодарен ако скептиците кажат дали са съгласни с тези цени при този развой на нещата. И след това да кажат кое/ кои от тези събития никога няма да се случат според тях. Това би било много полезно за мен!
Мнението ми не е препоръка за покупки или продажби на каквито и да било акции, права и т.н.!
Не е хубаво да слагаш всички под общ знаменател. Фактите са, че първи споделих покупки след като стана ясна цената на увеличението, обосновах се и защо няма да го чакам и получих безброй упреци от Грую и компания, а сега дори и от оптимистите за позицията. Какво трябва да се направи в този форум, за да не бъде мъмрен човек за действията си? Еми дайте и вие някакви някакви прогнози... то е лесно да се говори само как сме тулупи и никаква алтернатива....
Коментар