Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не съм аз, дейва, някой ме е изпреварил - изпуснах ракетата, тююююх, да му се не види. Аз на екселите в Молдова най-много вярвам, тези, на БГ банките, надзиравани от ЕЦБ, са ми много съмнителни, но ин молдова енд чичо уи тръст.
Алчен, още съм си в Спиди, не бързам, чакам си корекцията. Пък ако не стане, вадя парите и толкова, дреме ми на шапката. И отново да подчертая - не завиждам на успехите на никого, дразни ме само самонадъхването. Успех и дано видите двойни цифрички тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
някой яко натовари 15 бр
Алчен, още съм си в Спиди, не бързам, чакам си корекцията. Пък ако не стане, вадя парите и толкова, дреме ми на шапката. И отново да подчертая - не завиждам на успехите на никого, дразни ме само самонадъхването. Успех и дано видите двойни цифрички тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
влакът потегля,,,,пуф паааф
- 2 Харесвания
Коментар
-
Такива елементарни изказвания винаги са ми били супер любими - заради тях си купих 15 акции в Халтурко, за да видя колко народ ще продаде и щото "когато грую купи, е време за излизане". Същите лафове ги слушах и в Спиди, че даже цялата секта се изреди да обяснява как елките тракали под 50 кинта и т.н. Тук всичко над 3 лева е мега балон, ма чичака може пак да ви добута по ниво, от което да ви сурне с 50% надолу - съвсем скоро беше, преди година има-няма. Да сте живи и здрави, и все успешниУспех и на теб! ааа и после на 10 лв. пак ще пишеш същите работи, но ти си знаеш
Last edited by al4en; 19.04.2021, 13:30.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
Все още се търгуват с включени права за увеличението. Не е одобрен проспекта за увеличението от КФН. Петте дни почват да текът след одобрението и публикуването му на сайта на посредника обслужващ увеличението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеКолеги акции с права за записване можеше да се закупят до 14ти март нали така, или се лъжа? След това всяка покупко-продажба не носи със себе си съответния брой права?http://forexnews.bg
- 4 Харесвания
Коментар
-
влакът потегля,,,,пуф пааафNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Такива елементарни изказвания винаги са ми били супер любими - заради тях си купих 15 акции в Халтурко, за да видя колко народ ще продаде и щото "когато грую купи, е време за излизане". Същите лафове ги слушах и в Спиди, че даже цялата секта се изреди да обяснява как елките тракали под 50 кинта и т.н. Тук всичко над 3 лева е мега балон, ма чичака може пак да ви добута по ниво, от което да ви сурне с 50% надолу - съвсем скоро беше, преди година има-няма. Да сте живи и здрави, и все успешни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Според койРадвам се да те видя в темата.. значи следва ъп
по често да ни посещаваш
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Тази акция винаги е била спекулацияРадвам се да те видя в темата.. значи следва ъп
по често да ни посещаваш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тази акция винаги е била спекулацияLast edited by realista; 19.04.2021, 11:45.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар