IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Това е абсолютна спекулация, но преди седмица писах, че очаквам цени преди увеличението между 4,20-4,50. Та сега с тези 4,70, че може и още нагоре да отиде се чудя дали пък няма връзка с връщането на проспекта им за увеличение и някой да знае нещо повече. Дали към днешна дата е 100% сигурно, че увеличението ще бъде на старата цена?
    Затова имаш права.. на старата цена са били 1 ст. сега ще са 10 ст.... а може и 20 ст. да станат... естествено, че ще е на старата.. но ви трябват ПРАВА а те струват НЕЩО.. Като си купувахме на 4.3 с Батя за него знам защото пишеше в темата, че си пълни.. Пишехте глупости... до увеличението нямало да мръдне.... е мръдна.. само дето утре може и 5.30 да е!

Коментар

• За Бога братя!!! Явно правата ще са по 2-3 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Има нещо....
        Гнило в Дания ли ? Чичовите номера с увеличенията ми идват в повече на мен ! Достатъчно ни "работи" във фармите та и тук, ми не мерси ! Едни чакат дивидент, пък той парите иска да им събере, пълно противоречие ! Успех на оптимистите !

Коментар

• Има нещо....
          Life won't wait for you.

Коментар

Това е абсолютна спекулация, но преди седмица писах, че очаквам цени преди увеличението между 4,20-4,50. Та сега с тези 4,70, че може и още нагоре да отиде се чудя дали пък няма връзка с връщането на проспекта им за увеличение и някой да знае нещо повече. Дали към днешна дата е 100% сигурно, че увеличението ще бъде на старата цена?
            И тук някои може би са си правили тънки сметки като при влизането на фонда в гаражчето и накрая са разочаровани.

Коментар

То и аз от време на време пускам едни неразбрани и трудни за приемане шеги, но докато се замислиш над тях и ти е тъмно,- те светнали

Коментар

• Това е абсолютна спекулация, но преди седмица писах, че очаквам цени преди увеличението между 4,20-4,50. Та сега с тези 4,70, че може и още нагоре да отиде се чудя дали пък няма връзка с връщането на проспекта им за увеличение и някой да знае нещо повече. Дали към днешна дата е 100% сигурно, че увеличението ще бъде на старата цена?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Груев, интелигентен човек си и ми е мъчно, че стана за посмешище на целия форум. От друга страна, имаше достатъчно време да се смириш /както нееднократно те призоваха/, но ти продължи да пишеш водевили и да се конкурираш по осроумие с Хариту. Та не се сърди сега на колегите, никой от тях не те е изложил. А тази акция беше позапушена доста време, но се надявам скоро да жънем и тук. Успех в инвестициите и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                    Няма друга алтернатива той. Присмех, злоба, завист и подмятания навсякъде където не разбира. Небивалици за литературните кръжоци на кръга смешници, които му припяват.
                    Деградация
                    Когато си многоников, е много лесно да си велик, нали? Аз, за разлика от теб, многониково тролче, пиша само и единствено това, което мисля, а не това, което ми наредят от яхтата. а тази акция е безумно рискова, затова и цената ѝ е такава. Дано успеете да захлебите, ма да тръствате в чичака и да се уповавате на екселски печалби, ми е он топ. Ма вие си знаете де - пак ще си говорим, аз няма да се скрия зад друг ник или да си измисля нов!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Бавно, но сигурно към 5
                      Скоро ще си мечтаят да купуват на 5. В момента цената трябваше да е двуцифрена. Но и това ще стане.
                      Last edited by realista; 07.04.2021, 16:20.

Коментар

• Бавно, но сигурно към 5

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Груйче, вчера ти казах.. Край с безплатните уроци
                          В Алтерко те видяхме с "успешните" прогнози, сега и при ДОХ ни облъчваш.. Кротвай се навреме, че пак ще станеш за смях и бъзици
                          Няма друга алтернатива той. Присмех, злоба, завист и подмятания навсякъде където не разбира. Небивалици за литературните кръжоци на кръга смешници, които му припяват.
                          Деградация
                          Не е препоръка

Коментар

• Груйче, вчера ти казах.. Край с безплатните уроци
                            В Алтерко те видяхме с "успешните" прогнози, сега и при ДОХ ни облъчваш.. Кротвай се навреме, че пак ще станеш за смях и бъзици

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Това е което всички знаем.. между 5 и 6 млн. бр.
                              Това което не знаем обаче е колко купувачи им се облизват... А го има и нюанса че платените пари за тях на 99% няма да бъдат потърсени и след давностния срок ще си останат за ДОХ
                              по 1 стинка - малииии, цели 50-60 000 лева. уау, ъъъъъъп 7 лева и сплит на сплита каквото и да си говорим, докато няма дивидент, а изгледи за такъв няма на хоризонта, всичко друго е екселски печалби и тръстване в чичката. А той се е доказал само в едно - да прави увеличения и да събира кинти, с които после да прави обратни изкупувания. велико!

П.С. да ви покажа и как го правят моите хора от РБИ - официално прессъобщение както му е редът, без ла-бала и дъра-бъра:

Vienna, 16 September 2020. In order to comply with the European Central Bank’s recommendation on dividends, the Management Board of Raiffeisen Bank International AG (RBI) has decided today to propose to the General Meeting on 20 October 2020 to carry forward the entire net profit for financial year 2019 (EUR 331,662,036.45). Nevertheless, the Management Board intends to reevaluate at the beginning of 2021, in consideration of capital requirements for the coming period, any existing dividend recommendation from regulatory authorities, as well as the economic impact of the COVID-19 crisis, a belated distribution of the stated 2019 net profit at an extraordinary general meeting.

И за капак - като ги бейлутнаха, обявиха всички данни по помошта (за разлика от някои бивши любими акции на Батя ), не платиха дивидент 3 години, върнаха помощта и се върнаха на стандартните нива от по 1 евро дивидент (грубо). Аз имам на средна около 12 евро, сега са около 18 евро - изводите всеки сам да си ги прави. Е, едните затова се търгуват по световните борси, а другите на БФБ...
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                                Както се казва бабешки права ще има много и от сърце !
                                Това е което всички знаем.. между 5 и 6 млн. бр.
                                Това което не знаем обаче е колко купувачи им се облизват... А го има и нюанса че платените пари за тях на 99% няма да бъдат потърсени и след давностния срок ще си останат за ДОХ

Коментар

Working...
                                X