Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Неконсолидиран отчет на холдинг.. значи точно нищо.
- 1 like
Коментар
-
Неконсолидиран отчет на холдинг.. значи точно нищо.
Макар че колко е нещо или нищо, зависи и от холдинга. При сирма груп е доста повече от нищоLast edited by Zaki; 28.04.2021, 09:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
и тук скоро ще дойде некосолидирания, спокойно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеГледам, че банката е качила отчета за март.... някой може ли да разкаже.... това с гооле преводач голяма мъка.
Moldindconbank (micb.md)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледам, че банката е качила отчета за март.... някой може ли да разкаже.... това с гооле преводач голяма мъка.
Moldindconbank (micb.md)
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой тънко сваля всеки ден в спреда. Не се позволява качване на акцията преди увеличението. Предполагам, че е чичо с идеята да не плаща висока цена за права, че ако цената хвръкне и цената на правата предполага да е висока.самия факт, че на 3.10 - 3.20 продаваше като невидял може да те накара да си милиш всякакви неща
- 2 Харесвания
Коментар
-
За вас двете мечки стръвницата и утешителката май по-добре левчекак ги измисляте тези никове .. хаха
Но не пишат побратимите и посестримите :А за левчето - Все ми тая.
Дори като гайда да я надуете за гергьовден артишката, - да сте живи и здрави и да я харчите с меракLast edited by mechka uteshitelka; 26.04.2021, 14:58.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
по-вероятно при 3-4 лв....как ги измисляте тези никове .. хаха
Коментар
-
Да, и аз така мисля, но не и на тази цена... при 30-40 лева може би ще си правЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеУважаеми кандидат-милионери, Мисля си, че в тая позиция сте стъпили леко на глинена основа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравей,
Може би не си видял, но аз писах за изненадата си още същия ден!
Какво ново да кажа, ОД винаги е описвал СФТРД като дивидентна - дано причината за нарушаване на тази над 10г. традиция да си струва!!!
Както казах по-рано - лично за мен бе неприятна изненада.Успехи и все нагоре
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар