IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тази акция винаги е била спекулация
    Според кой Радвам се да те видя в темата.. значи следва ъп по често да ни посещаваш

Коментар

Не чакай и тук да стане 13 лв, а сега си купи 15 бройки, докато е все още евтино, че да имаш повод за радост и богато наследство за децата. Един ден ще ме споменаваш с добро пред децата си.
      Last edited by realista; 19.04.2021, 12:45.

Коментар

Целта е да се правят пари......па както ви е кеф така им викайте на акциите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
          Taя акция вече е спекулация . Мое виждане, но вие си я играйкайте.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Taя акция вече е спекулация . Мое виждане, но вие си я играйкайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
              Като гледам как Никито изкупува Алтеркото, не ми се мисли като започне да купува Доверие какво ще стане....
              Не мисля, че днес от Алтерко купува фонда.

Коментар

• Като гледам как Никито изкупува Алтеркото, не ми се мисли като започне да купува Доверие какво ще стане....

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

В последните дни, предполагам, купува предимно фондът на г-н Василев. Той не е балък, но трябва да купува.

"Гут пойнт", съгласен съм, че може да е фонда. Поне фонда ще има определени права, с които да запише при увеличението. Всъшност засягана ли е темата до сега за това, ако фонда има акции задължително ли е да използва правата за записване на акциите които има и съответно да запише?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Тоест купуващите последната седмица и нещо са балъци? Ако е са 1,2 ст това означава 4.30, но пазара друго казва. Не зная, чудя се каква е играта, ако правата ще са толкова евтини цената да е такава като в момента?
                    В последните дни, предполагам, купува предимно фондът на г-н Василев. Той не е балък, но трябва да купува.

Коментар

• Тони, следващите постове / без мапа / са същите с други думи правата 1 ст. половин стотинка не бе юнаци чичо ще ви подари направо на кой колкото иска акции и те така в понеделник ще ви гледаме сеира

Коментар

Аз, не виждам как правата ще са повече от 1 - 2 стотинки. НО пазарът ще покаже.
                        Тоест купуващите последната седмица и нещо са балъци? Ако е са 1,2 ст това означава 4.30, но пазара друго казва. Не зная, чудя се каква е играта, ако правата ще са толкова евтини цената да е такава като в момента?

Коментар

10-15 според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            И какво ще стане с цената на правата, които ти позволяват да купиш на 4,20?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

...Най-голямата заблуда в темата беше, че докато не мине увеличението нищо няма да се случи....
                              Не сте прав, аз мисля че след като се инициира процедурата по увеличение и разбрахме цената, а и видимо ОД оттегли ордерите продава нагоре - едва тогава се появиха по-смели купувачи. Разбира се последните дни и етф-а мина от страната на купувачите

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                И какво ще стане с цената на правата, които ти позволяват да купиш на 4,20?
                                10-15-20-30-? стотинки как дойде... Най-голямата заблуда в темата беше, че докато не мине увеличението нищо няма да се случи.... защо .. защото на някой му се иска

Коментар

Working...
                                X