If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не чакай и тук да стане 13 лв, а сега си купи 15 бройки, докато е все още евтино, че да имаш повод за радост и богато наследство за децата. Един ден ще ме споменаваш с добро пред децата си.
В последните дни, предполагам, купува предимно фондът на г-н Василев. Той не е балък, но трябва да купува.
"Гут пойнт", съгласен съм, че може да е фонда. Поне фонда ще има определени права, с които да запише при увеличението. Всъшност засягана ли е темата до сега за това, ако фонда има акции задължително ли е да използва правата за записване на акциите които има и съответно да запише?
Тоест купуващите последната седмица и нещо са балъци? Ако е са 1,2 ст това означава 4.30, но пазара друго казва. Не зная, чудя се каква е играта, ако правата ще са толкова евтини цената да е такава като в момента?
В последните дни, предполагам, купува предимно фондът на г-н Василев. Той не е балък, но трябва да купува.
Тони, следващите постове / без мапа / са същите с други думи правата 1 ст. половин стотинка не бе юнаци чичо ще ви подари направо на кой колкото иска акции и те така в понеделник ще ви гледаме сеира
Аз, не виждам как правата ще са повече от 1 - 2 стотинки. НО пазарът ще покаже.
Тоест купуващите последната седмица и нещо са балъци? Ако е са 1,2 ст това означава 4.30, но пазара друго казва. Не зная, чудя се каква е играта, ако правата ще са толкова евтини цената да е такава като в момента?
...Най-голямата заблуда в темата беше, че докато не мине увеличението нищо няма да се случи....
Не сте прав, аз мисля че след като се инициира процедурата по увеличение и разбрахме цената, а и видимо ОД оттегли ордерите продава нагоре - едва тогава се появиха по-смели купувачи. Разбира се последните дни и етф-а мина от страната на купувачите
И какво ще стане с цената на правата, които ти позволяват да купиш на 4,20?
10-15-20-30-? стотинки как дойде... Най-голямата заблуда в темата беше, че докато не мине увеличението нищо няма да се случи.... защо .. защото на някой му се иска
Коментар