Хм, с това мотане на проспекта и спрелите продажби от ОД, вече се замислям дали пък не предстои коригиране на емисионната цена...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКакво сте направили тук днес??? Чаках да купя малко, а някой издул цената!!! Не ви ли е срам???и няма да ни е срам
Коментар
-
КФН удължава предоставения на „Доверие – обединен холдинг“ АД срок за представяне на коригиран проспект за първично публично предлагане на акции. (т. 8 от Решенията на 20.04.2021г.)
https://www.fsc.bg/bg/novini/resheni...-g--10334.html
Коментар
-
8. Удължава предоставения на „Доверие – обединен холдинг“ АД срок за представяне на коригиран проспект за първично публично предлагане на акции.
https://www.fsc.bg/bg/novini/resheni...-g--10334.htmlhttp://forexnews.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ма ти мислиш, че имало бичи пазар ли - буахахаха. И що? Щото Никиту записал 2,4 милиона дяла на суфлекс и всички искат да го поиздоят малко, та го фронтрънват? И после, като се излезе с тези 2,4 милиона дяла, какво правим? Щото няма да са фондове, за да им върне акциите, ми ще искат кинти. Какво толкова се е променило в България - БХ още си е на власт, има индикации за замотаване на плана за възстановяване, пандемията с грипа си стои, туризмът явно пак ще е в киреча и т.н. И вие викате - имало оптимизъм - ми супер, оптимизъм е, браво. Дано аз да греша и наистина да е бичи пазар и дъра-бъра, но в най-добрият случай ми прилича на началната еуфория от предишния път на Никиту, плюс безумното помпане отзад на Халтурко, дето вече и таксиджиите разбраха, че било ракета. Сценарият после сме го виждали толкова много пъти, за да си мислим, че сега ще е различно...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не се тревожи, той има да пълни още акции от предишното записване на дялове.. А и не е единствения купувач..
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЗа момента няма гориво от страна на г-н Василев
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКакво сте направили тук днес??? Чаках да купя малко, а някой издул цената!!! Не ви ли е срам???
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
За това говоря седиш в Спиди, защо защо? не те слуша главата! не ти го пиша с лошо не ме разбирай погрешно.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
За пейсе стинки, на някой хора им трябва време, за да разберат, че при един бичи пазар поведението е другоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
За това говоря седиш в Спиди, защо защо? не те слуша главата! не ти го пиша с лошо не ме разбирай погрешно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не съм аз, дейва, някой ме е изпреварил - изпуснах ракетата, тююююх, да му се не види. Аз на екселите в Молдова най-много вярвам, тези, на БГ банките, надзиравани от ЕЦБ, са ми много съмнителни, но ин молдова енд чичо уи тръст.
Алчен, още съм си в Спиди, не бързам, чакам си корекцията. Пък ако не стане, вадя парите и толкова, дреме ми на шапката. И отново да подчертая - не завиждам на успехите на никого, дразни ме само самонадъхването. Успех и дано видите двойни цифрички тук
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар