IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

.... д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним....
    Ако и европейците мислеха така късогледо щяхме да видим ние ЕС през крив макарон! И не само ние, а цяла Източна Европа! И най вероятно Путлер вече да ни беше върнал обратно в блатото на "руский мир"!
    Добре че колкото и да се пенят и напъват копейките си остават малцинство от което нищо не зависи

Коментар

Здравко, ти виждаш ли картата, или умнокрасиво по инерция си говориш наизуст? Аз виждам една разделена страна, в която 2/3 от регионите не искат ЕС и Миата - това като как ти звучи за европейско бъдеще на въпросните, щото на мен изглежда като почти идентичен на украинския сценарий? А ако путлерчо искаше да спечели въпросните избори, точно както и референдума, щеше да нарисне много сериозно в Приднестровието/Трансистрия и да си напазарува колкото му трябва. Звучиш ми малко като един Тройчо е една директива, преди едно четирибуквие да умре, ако мога да се изразя на футболен език.

А как ще се отрази на тази акция - виж, това е интересно. За мен нямат абсолютно никакъв шанс за ЕС, най-малкото щото са разделени и имат териториални проблеми, д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним. Аз си искам само българите от там, както и от Русия и Украйна, а не да ми мрат за чужда война. Пък дали са копейки - аз разлика между копейки и умнокрасиви не правя -еднакво са вредни, просто при едните има и безобразна мания за библейска предопределеност за предводителство на "простия" народ
      Виждам я много добре картата, ти вземи и виж и нашата карта, да не вземат да се окажат копейките и комунистите много повече от умно красивите ! Защото у нас освен комунисти и копейки имаме и ГРОБ и Свинско-Соколски партии, които са всичко друго но не и проевропейски, а лапачи на евросредства ! Аз няма да те определям ти на какъв ми звучиш !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Не е така Груйка, копейките са чисти и непродажни, които милеят само за своята родина, досущ като тези у нас ! При такива чисти и свети националисти направо се чудя и ние какво правим в ЕС и НАТО ! Но както се казва бивши комунисти и копейки няма нали така ! Хората драпат със зъби и нокти да се доберат до развитите демократични държави, където ние с толкова зор и компромиси влезнахме !
        Здравко, ти виждаш ли картата, или умнокрасиво по инерция си говориш наизуст? Аз виждам една разделена страна, в която 2/3 от регионите не искат ЕС и Миата - това като как ти звучи за европейско бъдеще на въпросните, щото на мен изглежда като почти идентичен на украинския сценарий? А ако путлерчо искаше да спечели въпросните избори, точно както и референдума, щеше да нарисне много сериозно в Приднестровието/Трансистрия и да си напазарува колкото му трябва. Звучиш ми малко като един Тройчо е една директива, преди едно четирибуквие да умре, ако мога да се изразя на футболен език.

А как ще се отрази на тази акция - виж, това е интересно. За мен нямат абсолютно никакъв шанс за ЕС, най-малкото щото са разделени и имат териториални проблеми, д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним. Аз си искам само българите от там, както и от Русия и Украйна, а не да ми мрат за чужда война. Пък дали са копейки - аз разлика между копейки и умнокрасиви не правя -еднакво са вредни, просто при едните има и безобразна мания за библейска предопределеност за предводителство на "простия" народ
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И отново с гласовете на избягалите от Молдова Също, както и преди 2 седмици, нашите българи (мръсни, продажни копейки, разбира се) са гласували масово на некоректния кандидат

Аз повод за радост не виждам, виждам една много силно разделена страна, в която вотът на местните е подменен с такъв отвън (ся, разбира се, умнокрасиво и евродемократично няма да се съмняваме в изборни нарушения, нали, само ако беше обратното, тогава със сигирност путлер щеше да е купил вота ). По принцип ми е все тая за един или друг вид орки, вълнуват ме само нашите българи и какво правим ние за тях. И за тези в Молдова, и за тези в Украйна, и за тези в Русия - те са българи, за другите не ми дреме. Та те не искат в ЕС и не искат Санду - съобразяваме ли се с тях?
          Не е така Груйка, копейките са чисти и непродажни, които милеят само за своята родина, досущ като тези у нас ! При такива чисти и свети националисти направо се чудя и ние какво правим в ЕС и НАТО ! Но както се казва бивши комунисти и копейки няма нали така ! Хората драпат със зъби и нокти да се доберат до развитите демократични държави, където ние с толкова зор и компромиси влезнахме !

Коментар

• Не тези избори са важните,а американските.Ако Рижко дойде, спира всякаква помощ за Украйна.Оттам насетне кой управлява в Молодова едва ли има значние

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
              Честито Санду печели втори мандат

https://pv.cec.md/cec-presidential-results-tour2.html

засега губи с 30 000 гласа, но идват 320 000 от чужбина и ще го отвее
              Да, чудесен краен резултат.. смачка го с над 10% разлика! Че и аз се бях притеснил по едно време, когато Санду отстъпваше с 2%.
              Много е добър резултата и с оглед наглата намеса на рашистите в изборите им.. купуване на гласове, манипулации и т.н. Не че молдовците щяха да се примирят със спуснато от Москва чучело, но щеше да стане мътна и кървава.. Майдан 2. Сега ще си продължат гладко и целенасочено в посока ЕС. Предполагам до няколко години ще ги приемат

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                Време е Доверие да тръгне в правилната посока.... предстоят доста добри времена тук!!!
                това във връзка с изборите ли го казваш? Това, което предстои е руските войски да стигнат до Приднестровието. Тогава не ми е ясно какво точно ще стане - дали ще се опитат да преместят границата на Молдова. Рабира се тези дето преди две години скачаха и викаха как Русия щяла да губи, да се разпада, да плаща репарации и прочие - пак ще скочат да плюят ..

Коментар

• И отново с гласовете на избягалите от Молдова Също, както и преди 2 седмици, нашите българи (мръсни, продажни копейки, разбира се) са гласували масово на некоректния кандидат

Аз повод за радост не виждам, виждам една много силно разделена страна, в която вотът на местните е подменен с такъв отвън (ся, разбира се, умнокрасиво и евродемократично няма да се съмняваме в изборни нарушения, нали, само ако беше обратното, тогава със сигирност путлер щеше да е купил вота ). По принцип ми е все тая за един или друг вид орки, вълнуват ме само нашите българи и какво правим ние за тях. И за тези в Молдова, и за тези в Украйна, и за тези в Русия - те са българи, за другите не ми дреме. Та те не искат в ЕС и не искат Санду - съобразяваме ли се с тях?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Време е Доверие да тръгне в правилната посока.... предстоят доста добри времена тук!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Браво на Молдова !

Коментар

• Коментар

• Честито Санду печели втори мандат

https://pv.cec.md/cec-presidential-results-tour2.html

засега губи с 30 000 гласа, но идват 320 000 от чужбина и ще го отвее

Коментар

• И тук арматурата не издържа и падна под важна трендлиния,като записва и най-ниско месечно затваряне от 17 месеца насам !
                            Полека лека мечките поемат хорото.Изглежда зимен сън тази зима няма да имат !

п.с, и дефакто и деюре имаме първо по-ниско дъно на най-голямата графика !

https://www.tradingview.com/x/cx4nmpNw

Last edited by danetha; 31.10.2024, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Теренът ще го купува Доверие-Брико, а не майката
                              майката може да даде на Доверие-Брико. Защо мислиш, че групата може да купува неограничено активи с кредите, че и да раздава дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

нали ще купуват терен ... дивидент през крив макарон
                                Теренът ще го купува Доверие-Брико, а не майката

Коментар

Working...
                                X