IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Едва ли някой ще плаче
    мда, едва ли някой държи от 2007г когато беше стигнало 17 на акция. луди времена бяха
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

конверсионната цена е 10 на акция, няма да плача ако минат на толкова
      Едва ли някой ще плаче

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        Нещо много бързате ) на чичката сметката е проста ) да ви обере за три години акциите без парички да си взема лихва от облигациите да си ги конвертира тънко и после като се отчаяте ) да пусне варанатите ) и бития пак бит
        конверсионната цена е 10 на акция, няма да плача ако минат на толкова
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Нещо много бързате ) на чичката сметката е проста ) да ви обере за три години акциите без парички да си взема лихва от облигациите да си ги конвертира тънко и после като се отчаяте ) да пусне варанатите ) и бития пак бит
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не знам, не съм го смятал така. За мен важна е другата сметка.. през Р/Е. Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв. Това е временен пазарен дефект според мен.
            Да дадат дивидент и може да се коригира, е БАКБ удвои като повториха дивидента тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ако Чичо дърпа юздите е напълно нормално и 5лв да е
              Нещо вярно да кажеш и ти.

Коментар

Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв.
                Ако Чичо дърпа юздите е напълно нормално и 5лв да е

Коментар

Не знам, не съм го смятал така. За мен важна е другата сметка.. през Р/Е. Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв. Това е временен пазарен дефект според мен.
                  Да добавя, от началото на 21 г. до Q324 има отчетена нетна печалба на акция 10,70 лв ;-), т.с. нетна печалба 231 мил. пазарна капитализация 173 мил :-0

Според мен проблема при Доверие е в явно неефективна структурата, организирана в защита на определени интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

На колко оценяваш бизнеса на Доверие без банката? Лично аз му давам към 60 милиона някъде

Коментар

Всеки такъв месец натяга пружината още и още..
                      А накрая търпението ще бъде щедро възнаградено с трицифрена доходност. И пак ще има изненадани лисичета под лозата! Еми БФБ брат, как да не го обичаш
                      На колко оценяваш бизнеса на Доверие без банката? Лично аз му давам към 60 милиона някъде

Коментар

• Всеки такъв месец натяга пружината още и още..
                        А накрая търпението ще бъде щедро възнаградено с трицифрена доходност. И пак ще има изненадани лисичета под лозата! Еми БФБ брат, как да не го обичаш

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                          01 - 11.2024г - 76.8
                          11.2024г - 7.3
                          С малко по-малка печалба се очертава да финишираме тази година, което е очаквано заради по-ниските лихви. Въпреки това резултатът е много добър според мен. Кредитният портфейл нараства с 30% от началото на годината, общо активите с 12 %, а депозитите с 15% - много добри показатели.

Коментар

• 01 - 11.2024г - 76.8
                            11.2024г - 7.3

Коментар

• Оценката при ускореното проучване се извършва в срок до 25 работни дни, в който комисията се произнася с решение по чл. 82, ал. 3 от ЗЗК. Съгласно Чл. 84, ал.1 от ЗЗК Комисията извършва задълбоченото проучване и приключва производството в срок до 90 работни дни след публикацията в електронния регистър по чл. 68, ал. 2.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X