Първоначално изпратено от i_hristov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
конверсионната цена е 10 на акция, няма да плача ако минат на толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеНещо много бързате ) на чичката сметката е проста ) да ви обере за три години акциите без парички да си взема лихва от облигациите да си ги конвертира тънко и после като се отчаяте ) да пусне варанатите ) и бития пак битdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не знам, не съм го смятал така. За мен важна е другата сметка.. през Р/Е. Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв. Това е временен пазарен дефект според мен.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ако Чичо дърпа юздите е напълно нормално и 5лв да е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не знам, не съм го смятал така. За мен важна е другата сметка.. през Р/Е. Не е нормално компания която устойчиво печели по 3 лв. на акция, с потенциал към увеличение, да струва 8 лв. Това е временен пазарен дефект според мен.
Според мен проблема при Доверие е в явно неефективна структурата, организирана в защита на определени интереси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
На колко оценяваш бизнеса на Доверие без банката? Лично аз му давам към 60 милиона някъде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсеки такъв месец натяга пружината още и още..
А накрая търпението ще бъде щедро възнаградено с трицифрена доходност. И пак ще има изненадани лисичета под лозата! Еми БФБ брат, как да не го обичашdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение01 - 11.2024г - 76.8
11.2024г - 7.3
- 1 like
Коментар
-
Оценката при ускореното проучване се извършва в срок до 25 работни дни, в който комисията се произнася с решение по чл. 82, ал. 3 от ЗЗК. Съгласно Чл. 84, ал.1 от ЗЗК Комисията извършва задълбоченото проучване и приключва производството в срок до 90 работни дни след публикацията в електронния регистър по чл. 68, ал. 2.
Коментар
Коментар