If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм трогнат от отдадеността на Джонката, който въпреки непросветеността и ограничените си интелектуални възможности е тръгнал да спасява инвеститорите....
Всъщност прав е, хубаво е да няма купуващи, някои хора много биха се радвали да купят на по-ниски цени...
И след Христос се роди Жониту..... Спасителят в ръжта...опа в БФБ Спасителю, дето си продал отдавна и си пълен в кеш, не се бори за моите пари. Когато някой се загрижи за моите пари пари се изнервям.....Обиконовено са я данъчни, я "приятели", които искат заем......
В момента съм в авариен режим на спасяване на децата ми и родителите ми. През дедовия ми е за вашите хартии. На 100% кеш съм и смятам да остана така дълго време. Но да ви слушам призивите и как заблуждавате хората да купуват тези булшитове и да мълча, няма да стане. Един човек да спася от загуби, ще съм направил едно добро дело. За спекуланти-манипулатори като вас не ми пука грам.
ПС: Още по-малко ми пука за назначени комунисти милионери, съсипващи дружества и лъжещи миноритарните акционери.
Супер си...просто понамали писането...смири се “спасител”...мълчанието е злато...а щастието и любовта изискват тишина!
Аз съм съгласен че молдовската банка ако не я подкрепят руснаци ще даде фира....каквито и баланси да покаже....
ктб да видиш баланс а на лемън...но не за това става въпрос с джони съм бил от вашта страна с бтх... той излезна прав....
Евала, Монти. Уважавам те, че гледаш трезво на нещата. Винаги си гледал от специфичен ъгъл на обстановката. Ако си спомняш сме спорили много по различни теми и аз бях "невероятен бик" относно пазара. Ти последно време, винаги си бил скептичен относно пазарите, та и ти се оказа прав в много аспекти. От огромен бик се превърнах в страшна мечка навреме слава богу. Най-важното е, че пазара не ни хвана по долни гащи, както много от големите играчи. Но според мен, силата на добрия трейдър е да си признаеш пред себе си, че си сбъркал и да си смениш навреме стратегията, а не защото си заел определена позиция, да си завираш главата в пясъка и да не виждаш какво се случва.
за друго иде реч. Тези които реват истерично, че акциията е булшит не са манипулатори?!? а другите са?
Аз съм съгласен че молдовската банка ако не я подкрепят руснаци ще даде фира....каквито и баланси да покаже....
ктб да видиш баланс а на лемън...но не за това става въпрос с джони съм бил от вашта страна с бтх... той излезна прав....
Какво ме интересуват акциите когато става въпрос за човешки живот.....
за друго иде реч. Тези които реват истерично, че акциията е булшит не са манипулатори?!? а другите са? Няма общо между човешките животи и колко струват дружествата
тъпо, кой спасяваш от загуби? сделките имат винаги 2 страни. Тези който имат акции, но са притиснати да продават, например репа - те не са ли хора? щоне ги спасиш и тях? или те са гадове, или пък имаш други цели
Какво ме интересуват акциите когато става въпрос за човешки живот.....
Коментар