IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Никога не е правил подобно нещо.. не вярвам че е способен. Да, след случките с неясните и неаргументирани заявки за увеличения и в последствие отрязания дивидент при Трейда, доверието в него е накърнено, но ти отиваш в много голяма крайност. Понякога нещата не са такива каквито изглеждат на пръв поглед.. вярвам че скоро ще има някакво обяснение за постъките му.. Не може доверие което е градено с толкова години, да бъде унищожено за 2-3 месеца.. Да видим!
    Сефте ли е скапвал доверието ? Дреме му на него докато има нови камилчета. Нали за тях е на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
      Има голям оптимизъм в темата по отношение на цената на тази акция. Чудя се, какво ви кара да мислите, че дори молдовската банка да се окаже златна кокошка, Чичо няма да събира яйцата само в своя полза по почина на скиорите в ПИБ? Това не би било много трудно - някое и друго несъбираемо кредитче за някоя от инициативите си и готово. Едва ли молдовския банков надзор би го възспрял, ако пожелае да го направи.
      Не съм скептик, нито имам мнение на къде ще върви цената. Обмислял съм в последните месеци да купя тук, но това съмнение ме възспира. Моля, споделете какво мислите в тази връзка.
      Никога не е правил подобно нещо.. не вярвам че е способен. Да, след случките с неясните и неаргументирани заявки за увеличения и в последствие отрязания дивидент при Трейда, доверието в него е накърнено, но ти отиваш в много голяма крайност. Понякога нещата не са такива каквито изглеждат на пръв поглед.. вярвам че скоро ще има някакво обяснение за постъките му.. Не може доверие което е градено с толкова години, да бъде унищожено за 2-3 месеца.. Да видим!

Коментар

• Има голям оптимизъм в темата по отношение на цената на тази акция. Чудя се, какво ви кара да мислите, че дори молдовската банка да се окаже златна кокошка, Чичо няма да събира яйцата само в своя полза по почина на скиорите в ПИБ? Това не би било много трудно - някое и друго несъбираемо кредитче за някоя от инициативите си и готово. Едва ли молдовския банков надзор би го възспрял, ако пожелае да го направи.
        Не съм скептик, нито имам мнение на къде ще върви цената. Обмислял съм в последните месеци да купя тук, но това съмнение ме възспира. Моля, споделете какво мислите в тази връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
          Това-червеният цвят при Доверие заради Софарма трейдинг ли е?Ако е така,ами мерси за възможността!
          ха ха
          браво, от трън та на глог - възможности бол

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
            Това-червеният цвят при Доверие заради Софарма трейдинг ли е?Ако е така,ами мерси за възможността!
            Според мен да! Моля, пак заповядай

Коментар

• Това-червеният цвят при Доверие заради Софарма трейдинг ли е?Ако е така,ами мерси за възможността!

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                Написах, че съм луд и админите ме изтриха, тъй като съм се заяждал! С кой бе, със себе си ли?
                Те тия са най-опасни ....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Абе мумифицирани дирижабли......
                  Написах, че съм луд и админите ме изтриха, тъй като съм се заяждал! С кой бе, със себе си ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

юни също може да пазаруват
                    Да, сроковете ги притискат ако искат да се вместят. Дано успеят.

Коментар

Ок, може и да е така. Поне е сигурно, че донев инвестмънт може да не купува права ако попадне в забранителния период, което подкрепя моята теза, че може и емитента да се бави, за да хване позволен период като септември например.
                      юни също може да пазаруват

Коментар

• Абе мумифицирани дирижабли......
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Нещо много желаещи се появиха отляво
                          Може би са колегите дето преди месец ни пишеха как правата щели да бъдат по 1-2 ст.

Коментар

• Нещо много желаещи се появиха отляво
                            Last edited by al4en; 21.04.2021, 14:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение

Огнян Донев не е свързан с Иван Донев (реално е, но формално не е). Може да провериш, кога е последно репортвана сделка на Огнян Донев. Донев инвестмънтс холдинг репортва сделките защото Иван Донев е в Съвета на директорите му.
                              Ок, може и да е така. Поне е сигурно, че донев инвестмънт може да не купува права ако попадне в забранителния период, което подкрепя моята теза, че може и емитента да се бави, за да хване позволен период като септември например.

Коментар

Да, имах предвид през цялото време за търговията с правата. Отделно, не съм убеден, че донев не е несвързан, но да видим.
                                И защо тогава Донев инвестмънтн пуска обявленията за сделки с доверие точно по регламента, а лицето Иван Донев май е в надзора на Доверие. Огнян Донев, свързан ли е с Иван Донев и т.н. и т.н.
                                В забранителния период гледам че доневи не търгуват.
                                Огнян Донев не е свързан с Иван Донев (реално е, но формално не е). Може да провериш, кога е последно репортвана сделка на Огнян Донев. Донев инвестмънтс холдинг репортва сделките защото Иван Донев е в Съвета на директорите му.
                                http://forexnews.bg

Коментар

Working...
                                X