Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеИма голям оптимизъм в темата по отношение на цената на тази акция. Чудя се, какво ви кара да мислите, че дори молдовската банка да се окаже златна кокошка, Чичо няма да събира яйцата само в своя полза по почина на скиорите в ПИБ? Това не би било много трудно - някое и друго несъбираемо кредитче за някоя от инициативите си и готово. Едва ли молдовския банков надзор би го възспрял, ако пожелае да го направи.
Не съм скептик, нито имам мнение на къде ще върви цената. Обмислял съм в последните месеци да купя тук, но това съмнение ме възспира. Моля, споделете какво мислите в тази връзка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Има голям оптимизъм в темата по отношение на цената на тази акция. Чудя се, какво ви кара да мислите, че дори молдовската банка да се окаже златна кокошка, Чичо няма да събира яйцата само в своя полза по почина на скиорите в ПИБ? Това не би било много трудно - някое и друго несъбираемо кредитче за някоя от инициативите си и готово. Едва ли молдовския банков надзор би го възспрял, ако пожелае да го направи.
Не съм скептик, нито имам мнение на къде ще върви цената. Обмислял съм в последните месеци да купя тук, но това съмнение ме възспира. Моля, споделете какво мислите в тази връзка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТова-червеният цвят при Доверие заради Софарма трейдинг ли е?Ако е така,ами мерси за възможността!
браво, от трън та на глог - възможности бол
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТова-червеният цвят при Доверие заради Софарма трейдинг ли е?Ако е така,ами мерси за възможността!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеНаписах, че съм луд и админите ме изтриха, тъй като съм се заяждал! С кой бе, със себе си ли?
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе мумифицирани дирижабли......
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
юни също може да пазаруват
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Ок, може и да е така. Поне е сигурно, че донев инвестмънт може да не купува права ако попадне в забранителния период, което подкрепя моята теза, че може и емитента да се бави, за да хване позволен период като септември например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНещо много желаещи се появиха отляво
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
Огнян Донев не е свързан с Иван Донев (реално е, но формално не е). Може да провериш, кога е последно репортвана сделка на Огнян Донев. Донев инвестмънтс холдинг репортва сделките защото Иван Донев е в Съвета на директорите му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Да, имах предвид през цялото време за търговията с правата. Отделно, не съм убеден, че донев не е несвързан, но да видим.
И защо тогава Донев инвестмънтн пуска обявленията за сделки с доверие точно по регламента, а лицето Иван Донев май е в надзора на Доверие. Огнян Донев, свързан ли е с Иван Донев и т.н. и т.н.
В забранителния период гледам че доневи не търгуват.http://forexnews.bg
Коментар
Коментар