Vm20 шортбах Ейпъл 200 бр на 117.3 . Гледай как ще го покрия на 117 и по долу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахаха! И трябваше да шортваш.Това е играта.Теб те е страх да шортваш а вчера си личеше от ситринта че ще има яко шорт.
До късмет си е. Никой не ми отговори на предния пост дето питах къде сбърках. Може би щото никой не вижда грешка, а само каръщина.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vm20 Разгледай мнениеЕвала Ташнко, КОЕ,КОГА,ОТВАРЯ, ЗАТВАРЯ,КОЛКО( тия питанки от БАЦЕ, РЕСПЕКТ, най-харесвам). Сега пак ще се намери някой истински загрижен "ПАТРеОТ"
, да се обяснява, така сме за жалост ние у БУЛГЕРИЯ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
БГ, ИБ през Карол. Кеш акаунт. След всяка продажба 1-2 дни осчетоводяване. Това е ситуацията.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
И как точно да се стегна. То замина. Знаех си, че вчера е ден за продан ама пусто FOMO. Проблемът ми е, че квото и да направя се оказва грешка и това ме парализира и не смея нищо да правя повече
Драйфа ми се от шортери - ебаха майката на маркета
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНъц, назад съм и стискам с палци. Подлъгах се по миналия път... Бабата обаче не е толкова надценена и под 220 бая трудно. AMD може и до 40 да слезе. Едва ли, ама няма да е невероятно.
Иначе за повечето явно съм бил value nerds.
Revenge of the Value Nerds as Singles Day Kicks Off
---
В интерес на истината, ако не бях махнал стопа, когато добавях, сега щеше да е по-добре. Не си последвах собствения съвет, признавам. Имам поръчка и на 255 за секи случай.
И ква е тази половинчата ротация, като CCL потъва !!!!
Intel повече не пипам - седи и отлежава докато мине на плюс. Аз такъв бой от друга акция не съм яла какъвто от Intel. Толкова го намразих, че напук не купих като беше на дъното и пак напук взех AMD.
Коментар
� -
Нъц, назад съм и стискам с палци. Подлъгах се по миналия път... Бабата обаче не е толкова надценена и под 220 бая трудно. AMD може и до 40 да слезе. Едва ли, ама няма да е невероятно.
Иначе за повечето явно съм бил value nerds.
Revenge of the Value Nerds as Singles Day Kicks Off
---
В интерес на истината, ако не бях махнал стопа, когато добавях, сега щеше да е по-добре. Не си последвах собствения съвет, признавам. Имам поръчка и на 255 за секи случай.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДобре де, не можеш ли да кажеш "продавам при 2000 загуба" и да натиснеш "продавам", ако стане толкова загубата???
После можеш да купиш по-евтино. А не обратното - да продаваш на печалба и да я хабиш, за да купуваш същото, но по-скъпо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
И как точно да се стегна. То замина. Знаех си, че вчера е ден за продан ама пусто FOMO. Проблемът ми е, че квото и да направя се оказва грешка и това ме парализира и не смея нищо да правя повече
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз казвах, че Интел е по-добре от АМД, ама кой да слуша.
Определи си някакви лимити за загуба/печалба и няма какво да го мислиш - само ще се продаде/купи. Или с други думи - стопове.
И аз си казах много умни неща ама не се послушах
Коментар
� -
Кофти.От БГ ли търгуваш? И през кой?
Коментар
� -
Ивелинке вземи се стегни.Стига си се шашкала.Преди седмица казах ли аз на пуяка Мъньо,че ще излезе още на минус понеже ще паднат акциите.Казах му и да ги мачка артиите хубаво.Аз вчера защо разпродадох и шортнах масово? Ами не ме кефи ситуацията Ивелинке.Америка ще влезе в съдебна битка а и без това сртиите са повечето набалончени.
Коментар
�
Коментар